Bildirim
Başlangıç İçin KTM 125 Duke ?
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlana bilir ama bence akropovic egsoz takma zaten ilerki zamanlarda satıcaksın egsoz a vericegin parayı güvenlik ekipmanlarına harca r25 alınca ona takdır -
OHA ! Ben egzoz fiyatlarını düşük sanırdım bu ne böyle En fazla 500 filan sanırdım Aynen hiç almam böyle şeyler şimdilik -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMamba001
OHA ! Ben egzoz fiyatlarını düşük sanırdım bu ne böyle En fazla 500 filan sanırdım Aynen hiç almam böyle şeyler şimdilik
ehliyetini al güvenlik ekipmanını tam set diz kalan parayada motorunu al eyer kalan paraya ktm duke 125 etmiyorsa ybr al cbf al ama önce güvenlik ekipmanı al
egsoz felan boşver onlar ilerki işler önce can güvenligi yemişim sesini sesi çıkmasa nolucak
-
Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim yardımınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X