Şimdi Ara

Baslangic Makinasi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba doga manzaralari,samanyolu,ay
    gibi manzaralari cekebilmek icin bir makina ariyorum ne tavsiye edersiniz baslangic olcak bu benim icin ama saglam guzel fazla pahali olmayan bir makina ariyorum fiyat performans olarak begendiniz guzel makinalar varmi max butce 1000 tl diyelim yurtdisindan alacagim buyuk ihtimal ile neler onerirsiniz simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok usta değilim dsrl bir makina için bütce kısıtlı kalabilir doğa için ayrı lens yuldız ay için ayrı lens ki bunlar pahalı kompak bir makina bak derim ama oda ay yıldız çekimlerindr ne kadar memnun kalırsın bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompak makinada iso yukseltilip cekilen samanyolu gibi uzay fotograflari cekebilirmiyim hocam

• wingdragon kullanıcısına yanıt
    Hocam butceye biraz ekleyip eos700d alabilirsiniz video icinde fotograf icinde gayet yeterli olacaktir icinde gelen kit lens 18 55 stm olmasi gerekiyor 18mm de yildiz cekimleride yaparsiniz rahatlikla olay uzun pozlamada zaten isoyu kisip iso ile yildiz fotografciligi yapmak zor zira iso gurultusu zaten yildiz gibi gozukecektir

• hocam su modelleride internette gördüm bunlar nasıldır ? nikon d5200,nikon d7100,canon eos650d
  • Guncel

• guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1

• Avrupa'da 1.000 - 1.1000 TL. civarı sıfır Olympus PEN E-PL6 + 14-42 R II kit lensli bulabilirsiniz. Galiba Saturn'de vardı Almanya'da falan. Live Time özelliği ile uzun pozlama+yıldız pozlama çok kolay yapılabiliyor.

Birkaç örnek
    Fish startrails by Jonathan Leung, on Flickr
    P1010107_1 by Tadas Narutis, on Flickr
    NGC 1499 California Nebula by Titus Ou, on Flickr
    星流跡下の恋人 by Jonathan Leung, on Flickr

Ayrıca gövdede "time lapse" menüsü ile timelapse çekimleri de çok kolay yapılabiliyor.
    Resmi sitesinden orijinal Türkçe kullanım kılavuzunu indirip makinayı detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.http://download.aws.olympus.eu/consumer/manuals/cameras/E-PL6_MANUAL_TR.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 23 Eylül 2016; 15:54:15 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam boyle fotoğraflardan bahsediyorum bende ancak yurtdısı iptal olabilir türkiyedende edinebileceğim bir model önerebilrimsiniz ?
  • Guncel

• wingdragon kullanıcısına yanıt
    d5200 kullanıyorum çok memnunum yukarıdaki gibi fotoları her lensle makinayla yakalaman mümkün.ben zoom yapacağını düşündüm açıkçası fotoshop bilginde varsa ufak dokunmalarla uygun olacaktır ama gerçek performansı dsrl bir makine ile alırsın.
    ama bütçe işi keşke d7100 alsaydım demiyor değilim. DSRL işi lensle ilgili alacaksın 10x22 lens sonra araştırdıkça portre için 35mm 50mm bakacaksın neden kuş dağ tekne resimleri çekmiyorum diyceksin 55x200 lere makro göreceksin 70x300 lenslere gidecen bakmışsın 6 7 bin TL
    ama uzun pozlama için dsrl makine+ tripot+uzaktan kumanda ve iyi bir lens ihtiyacın mutlaka olacak
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    hocam uzun pozlama ve uzay resimleri için başlangıç olarak nekaara mââl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.