Şimdi Ara

Başlangıç Motoru Tavsiyesi - BOYU DIKKATE ALARAK-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz motor almayı düşünüyorum başlangıç olarak hangi motoru tavsiye edersiniz ?

Boyum 196 biliyorum uzun ama yapacak bişi yok :D

Bütçem 7-9 Bin arası

• ben bir çok video izledim herkes baslangıc motoru olarak scooter diyor. öğrendikten sonra kademeli olarak arttırmış millet. sende boşver boyu moyu al bi scooter öğrenince yavaştan bi üst segmente geçersin. ben yıllardır scooter kullanıyorum yeni a2 alıyorum şimdi alacağım yamahanın 125cc lik falan vitesli bi motoru

https://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar07

ben bir çok video izledim herkes baslangıc motoru olarak scooter diyor. öğrendikten sonra kademeli olarak arttırmış millet. sende boşver boyu moyu al bi scooter öğrenince yavaştan bi üst segmente geçersin. ben yıllardır scooter kullanıyorum yeni a2 alıyorum şimdi alacağım yamahanın 125cc lik falan vitesli bi motoru

https://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Scooter tecrubem var çok azda vitesli motor tecrübem var. 125lik motorlarda bu boy bana bir sıkıntı yaratır mı

• Kardesim 196 boyla senin altında kaybolmayacak motor goldwing elektra glade falan.
    Scoterda ortada yelken direği gibi durursun bence alma scoter falan eğer motora zevkine bineceksen
    Sen en iyisi mi en azından biraz kalıplı birşeylere bak. Hyosung olabilir. 125cc yetmez bence kilonda varsa. Deneyimin varsa 250 Hyo al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sym symphony den şaşma 16" janttan düşük scooter seni kesmez. fiyat performans ürünü boyunu ve arzu ettiğin cc yi dikkate alırsak.
  • pulsar 200 RS ucuz parçalı, sym, hyosung parçaları çok pahalı , bir radyatör 900 tl 600 tl jant , 500 tl motor silindir 200 tl sekman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.