Şimdi Ara

başlangıç seviyesi elektro gitar tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guitarist_Boy

quote:

Orijinalden alıntı: yekalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist_Boy

Yaş Kaç <<==>>

Bütçen Ne Kadar <<==>>

Hiç Akustik Gitar Kullandın mı Zorlandın mı <<==>>

Ne Tür Parçalardan Hoşlanıyorsun <<==>>

Görüntü Bakımından Nasıl Bir Şey İstersin ( İnternetten Model Gösterme Gözünde Canlandırdığın Birşeyi Söyle ) <<==>>

Hiç Elektro Gitar Kullandın mı Deneme Amaçlı Arkadaşlarından Felan Vs. ( Bir Kaç Günlük Hevesin Olsun İstemiyorum ) <<==>>

Bana Bu Bilgileri Doldur Sana En İyi Elektroyu Öneriym

Sağlıcakla Kal

yaş 18

bütçe 700 lira. ama 800-900'ü zorlayabilirim.

hiç gitar kullanmadım.

radiohead başta olmaz üzere, pink floyd, guns n' roses en sevdiğim gruplardır. fazla sert müzik dinlemem. metal çalmayacağım.

görüntü bakımından; çok renkli olmasın. siyah, beyaz, kırmızı ya da tahta rengi bir gitar hoşuma gider. ne çok sert ne de çok yumuşak bir görünüşü olsun istiyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

İlk Öncelikle Şunu Söylemek İsterim Kendi Ailem Hayatını Müziğe Adamış İnsanlar Ben 20 Yaşındayım Müzik Enstrüman Marketim Var Kendime Ait O Kadar Çok Kişi Gördüm Ki Bir Heves Uğruna Alıyorlar Sonra Sıkılıyorlar , Tabi ki Seni Eş Değer Tutmuyorum Azimle Herşeyi Yapabilirsin Fakat Alışma Seviyesinde Sana Ucuz Bir Gitar Almanı Tavsiye Edebilirim Ayrıca Gitarı Sevebilmen İçin Elektro Şart Değil Basit 70 TL ye Satılan Klasik Gitarlardan Alabilirsin Alışma Durumundan Sonra Elektroya Yönelmeni Tavsiye Ederim Neden Dersen Masrafı Çok Amfisiydi Felan Elinde Bütçe İle Güzel Gitarlar Alına Bilir Ama Gitar Geçmişin Yok Maalesef Bu Yorumların Seni Düşündüğüm İçin Yapıyorum Asla Müzikten Soğutmak İçin Değil Bunu Vurgulamak İsterim...

Senin Soruna Gelirsek Jackson JS22R Dinky Önerebilirim.

Umarım Yardımcı Olmuşumdur Aklına Takılan Soru Olursa Lütfen Çekinme ;

İyi Çalışmalar Dilerim...

metal yapmayacagım diyen adama jackson mı önerdin ? hadi işini görür tamam ama çok daha iyi seçenekler var.

• Guitarist_Boy G kullanıcısına yanıt
    Dostum adam metal çalmayacağım diyor. Guns 'n Roses dinleyen adama jackson tavsiye edilmez :)

http://www.sahibinden.com/muzik-muzik-aletleri-telli-calgilar-gitar-elektro?pagingSize=50&sorting=price_asc&a5396=77989

Dostum burdaki gitarlara bakabilirsin tavsiyem epiphone studio veya standart. fiyatı 900 e kadar çıkıyor fakat 2. eller 500 e kadarda inebiliyor. uygun olanı alabilirsin. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.