Şimdi Ara

başlangıç seviyesi elektro gitar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elektro gitar almayı düşünüyorum. gitar + amfi için 700 lira bütçem var.

-gitar çalmayı bilmiyorum. hatta elime gitar almışlığım bile pek yoktur. o yüzden başlangıç seviye bir gitar arıyorum.

-başlangıç seviyesinde olduğum için floyd rose olmasa daha iyi olur. sık sık akor kaçırmasını ya da tel kopmasını istemiyorum.

-sert müzik yapmak gibi bir niyetim yok. radiohead, pink floyd gibi grupları dinlerim ve dolayısıyla o tarzda müzik yapmak istiyorum. çalacağım en sert şarkı guns n' roses'tan olur.

yardımcı olursanız sevinirim.

• O fiyata şu ikiliden daha kalitelisi yok.Özellikle gitarda. Mutlaka gidip mağazaya bir dene bunlarıda.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15107&gid=3631

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1615&gid=90

Peşinde 600 civarına alabilirsin distribütöründen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 22 Temmuz 2013; 1:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

O fiyata şu ikiliden daha kalitelisi yok.Özellikle gitarda. Mutlaka gidip mağazaya bir dene bunlarıda.

önerdiklerin tercihlerim arasına en üst sıralardan giriş yaptı. çok teşekkürler.

yalnız mağazada deneme olayını yapabileceğimi sanmıyorum. internetten alıcam büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekalkan

quote:

O fiyata şu ikiliden daha kalitelisi yok.Özellikle gitarda. Mutlaka gidip mağazaya bir dene bunlarıda.

önerdiklerin tercihlerim arasına en üst sıralardan giriş yaptı. çok teşekkürler.

yalnız mağazada deneme olayını yapabileceğimi sanmıyorum. internetten alıcam büyük ihtimalle.

Ürünlere güvenebilirsin.Gerçekten memnun eder seni.Fakat bir gidip denemende fayda var yinede.Hangi şehirdesin.Yok mu hiç orada müzik dükkanı ?

• theblackside T kullanıcısına yanıt
    istanbul'dayım. sorun müzik mağazası bulmak değil yani :) ben gitarı elime alınca iyi olup olmadığını anlayamam ki
  • quote:

istanbul'dayım. sorun müzik mağazası bulmak değil yani :) ben gitarı elime alınca iyi olup olmadığını anlayamam ki

Gitardan anlayan birini bulamaz mısın çevrenden ? Yinede git bir eline al gitarı.Oradaki çalışanlara çaldır en azından.
  • quote:

quote:

Gitardan anlayan birini bulamaz mısın çevrenden ? Yinede git bir eline al gitarı.Oradaki çalışanlara çaldır en azından.

malesef hiç öyle bir tanıdığım yok. ama almadan önce fırsatım olursa gitarı denerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

malesef hiç öyle bir tanıdığım yok. ama almadan önce fırsatım olursa gitarı denerim.

Peşinde alacaksan %30 indirim var cangöz müzikte.Biraz reklam gibi oldu ama benim çok memnun kaldığım marka ve dükkandır

peki farklı kasa modellerinden önerebileceğin var mı? sanıyorum senin önerdiğin les paul kasa olarak geçiyor.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15097&gid=111

bu tarz bir kasa daha hoş duruyor mesela.
  • quote:

peki farklı kasa modellerinden önerebileceğin var mı? sanıyorum senin önerdiğin les paul kasa olarak geçiyor.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15097&gid=111

bu tarz bir kasa daha hoş duruyor mesela.
    O fiyata en iyi gitarları jay turser yapıyor.Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Telecaster modeli var aynı markanın.O da oldukça güzel.Onun dışında yeni başlayanlara aşağıdaki gitar ile cort x6 önerilir genelde.Çok tarzına uygun olmasada iyi gitarlardır ikiside.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110

• quote:

Gitarı denemediğim için birşey diyemem.Tele kasa istiyorsan demin önerdiğim gitarla ilk önerdiğim amfi gayet iyi bir ikili.Peşin alırsanda 550 civarı bir fiyata denk geliyor.

o gitarı beğenmiştim aslında ama floyd rose'dan dolayı tercihlerimden çıkarmıştım. tele kasa ile les paul kasa arasında ciddi bir fark var mı? bir de humbucker'ların sayısının bir önemi var mı?
  • quote:

quote:

Gitarı denemediğim için birşey diyemem.Tele kasa istiyorsan demin önerdiğim gitarla ilk önerdiğim amfi gayet iyi bir ikili.Peşin alırsanda 550 civarı bir fiyata denk geliyor.

o gitarı beğenmiştim aslında ama floyd rose'dan dolayı tercihlerimden çıkarmıştım. tele kasa ile les paul kasa arasında ciddi bir fark var mı? bir de humbucker'ların sayısının bir önemi var mı?

Alıntıları Göster
    Hangi gitarda floyd rose var ? Manyetikler tona etki eder.Tele ile daha tatlı tonlar alırsın.Les paul lerin ton yelpazesi daha geniştir.Fakat tele ler kadar tatlı tonlar veremezler.O fiyata en iyi gitarlar önerdiklerim.Tercih senin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 22 Temmuz 2013; 20:09:38 >

floyd rose'lu gitar derken Ibanez GRG170DX'u kastettim (umarım yanlış bilmiyorumdur).

ilk önerdğin Jay Turser JT-220 ilk tercihim şu an. ama Jay Turser JT-LT CRUSDeluxe-N modelini de araştırıcam. zaten zamanım var, 2-3 hafta sonra alıcam gitarı. yardımların için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekalkan -- 22 Temmuz 2013; 20:17:47 >
  • quote:

floyd rose'lu gitar derken Ibanez GRG170DX'u kastettim (umarım yanlış bilmiyorumdur).

ilk önerdğin Jay Turser JT-220 ilk tercihim şu an. ama Jay Turser JT-LT CRUSDeluxe-N modelini de araştırıcam. zaten zamanım var, 2-3 hafta sonra alıcam gitarı. yardımların için çok teşekkür ederim.
    Doğru tercih jt 220.Rica ederim.
  • quote:

Doğru tercih jt 220.Rica ederim.

Alıntıları Göster
    Yaş Kaç <<==>>

Bütçen Ne Kadar <<==>>

Hiç Akustik Gitar Kullandın mı Zorlandın mı <<==>>

Ne Tür Parçalardan Hoşlanıyorsun <<==>>

Görüntü Bakımından Nasıl Bir Şey İstersin ( İnternetten Model Gösterme Gözünde Canlandırdığın Birşeyi Söyle ) <<==>>

Hiç Elektro Gitar Kullandın mı Deneme Amaçlı Arkadaşlarından Felan Vs. ( Bir Kaç Günlük Hevesin Olsun İstemiyorum ) <<==>>

Bana Bu Bilgileri Doldur Sana En İyi Elektroyu Öneriym

Sağlıcakla Kal

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist_Boy

Yaş Kaç <<==>>

Bütçen Ne Kadar <<==>>

Görüntü Bakımından Nasıl Bir Şey İstersin ( İnternetten Model Gösterme Gözünde Canlandırdığın Birşeyi Söyle ) <<==>>

Hiç Elektro Gitar Kullandın mı Deneme Amaçlı Arkadaşlarından Felan Vs. ( Bir Kaç Günlük Hevesin Olsun İstemiyorum ) <<==>>

Sağlıcakla Kal

yaş 18

bütçe 700 lira. ama 800-900'ü zorlayabilirim.

hiç gitar kullanmadım.

radiohead başta olmaz üzere, pink floyd, guns n' roses en sevdiğim gruplardır. fazla sert müzik dinlemem. metal çalmayacağım.

görüntü bakımından; çok renkli olmasın. siyah, beyaz, kırmızı ya da tahta rengi bir gitar hoşuma gider. ne çok sert ne de çok yumuşak bir görünüşü olsun istiyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist_Boy

Yaş Kaç <<==>>

Bütçen Ne Kadar <<==>>

Sağlıcakla Kal

yaş 18

bütçe 700 lira. ama 800-900'ü zorlayabilirim.

hiç gitar kullanmadım.

radiohead başta olmaz üzere, pink floyd, guns n' roses en sevdiğim gruplardır. fazla sert müzik dinlemem. metal çalmayacağım.

görüntü bakımından; çok renkli olmasın. siyah, beyaz, kırmızı ya da tahta rengi bir gitar hoşuma gider. ne çok sert ne de çok yumuşak bir görünüşü olsun istiyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

İlk Öncelikle Şunu Söylemek İsterim Kendi Ailem Hayatını Müziğe Adamış İnsanlar Ben 20 Yaşındayım Müzik Enstrüman Marketim Var Kendime Ait O Kadar Çok Kişi Gördüm Ki Bir Heves Uğruna Alıyorlar Sonra Sıkılıyorlar , Tabi ki Seni Eş Değer Tutmuyorum Azimle Herşeyi Yapabilirsin Fakat Alışma Seviyesinde Sana Ucuz Bir Gitar Almanı Tavsiye Edebilirim Ayrıca Gitarı Sevebilmen İçin Elektro Şart Değil Basit 70 TL ye Satılan Klasik Gitarlardan Alabilirsin Alışma Durumundan Sonra Elektroya Yönelmeni Tavsiye Ederim Neden Dersen Masrafı Çok Amfisiydi Felan Elinde Bütçe İle Güzel Gitarlar Alına Bilir Ama Gitar Geçmişin Yok Maalesef Bu Yorumların Seni Düşündüğüm İçin Yapıyorum Asla Müzikten Soğutmak İçin Değil Bunu Vurgulamak İsterim...

Senin Soruna Gelirsek Jackson JS22R Dinky Önerebilirim.

Umarım Yardımcı Olmuşumdur Aklına Takılan Soru Olursa Lütfen Çekinme ;

İyi Çalışmalar Dilerim...

• Guitarist_Boy G kullanıcısına yanıt
    öncelikle bütçe konusunu yanlış aktarmışım; amfi ile beraber 700-800 liralık bir bütçem var. dolayısıyla senin önerdiğin gitarı değerlendirmeye bile alamam. doğrusu bir de floyd rose istemiyorum, yeni başladığım için zorlanırım diye düşünüyorum.

elbette bir hevesle düşündüm gitar çalmaya başlamayı. klasik gitar pek ilgimi çekmiyor, ablamın gitarı var ama pek çalmaya çalışmadım. beni müzikten soğutacak kadar kalitesiz bir gitar ya da hevesim geçerse elimde kalacak kadar kaliteli bir gitar alımayı düşünmüyorum. gitar için 500-550 civarı, amfi içinse 200-300 arası bir bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekalkan -- 23 Temmuz 2013; 1:47:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.