Windows XP her açılışta alttaki resimde olan geliyor 3 saniye sürüyorve tekrar gidiyor acil yardım çözümü varmıdır!!!! bi kaç yerden baktım hep win 7 ile var onları denedim olmadı acil yardımmm
msconfig e girin ordan başlangıç başlangıçta işletim sistemi seçmeyle ilgili menü olacak ordan yapın.
microsoft nt - bu yazıdan sonra bilgisayar açılıyorda ama her seferinde çıkıyor frknd - senin dediğin yerde öle bişey yazmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUK9 -- 10 Eylül 2014; 19:57:05 >
Şunları deneyin: başlat>çalıştır>sysdm.cpl>"gelişmiş" sekmesi>ayarlar("başlangıç ve kurtarma"bölümü) buraya kadar gelin ve en üstte iki adet, tik işareti olan satır var. ör: quote:...gösterme süresi ...gösterme süresi bu gördüğünüz iki adet tik'i kaldırın.
Ayrıca Windows.old dosyasını da silmeyi deneyebilirsiniz. Genellikle format atarken çabuk biçimlendirmeyi kullanırken böyle sorunlar olur.
Sorunun çözüldüğüne sevindim.Ayrıca @Agentwho dediklerini uygulamak faydalı olabilir.Bunun için Windows'un disk temizleme aracı oldukça uygun.