Şimdi Ara

BAŞLAYIN TEPKIYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Fenerbahçeliler neyin tepkisini gösterecek ben anlamıyorum.Yani bu güne gelinen süreçte Aziz Yıldırım'ın hiç bir kabahati yok,imamın ordusu Uefa'yı ele geçirmiş ve fener'i bitirmeye çalışıyor öyle mi?.Yahu şu Aziz Yıldırımın basına yansıyan telefon görüşmeleri,ilişki içinde olduğu insanlarla şifreli konuşmaları falan bunlar hep normal şeyler öyle mi?.Pes hakikaten pes!.Yani başkanınızın bunca yaptıklarını nasıl sindiriyorsunuz ben anlamıyorum.Her neyse kulübünüz şu anda ne derseniz diyin dünyada şike yapmış bir kulüp olarak anılıyor.Kulüp prestijiniz yerlerde sürünüyor.Bu kafayla daha da dibe batacaksınız.Umarım çıkmamak üzere en dibe batarsınız..

tabi bir fanatik gslinin gözünden bakınca yazdıkların kulağa hoş geliyor. Sizin çarpıttığınız nokta şu göstersinler o somut şike delilleri burda bir fenerli itiraz ederse en çok karşısında ben duracağım ama ne ortada verilmiş karar var ne kimsenin gözüyle gördüğü ispatlanmış açıklamış bir durum var. Madem burası muz cumhuriyeti değil kulaktan dolma bilgilerle yargısız infaz yapılmamalı. Açıklasınlar diyoruz ne varsa daha ne diyelim. Senin adaletin dürüstlüğün bunu doğru buluyorsa ben buna bir şey demiyorum.

Sen boşa ben dua okuma senin ettiğin dua kabul olmaz. İlk önce dürüst olmak lazım. Yargısız emin olmadığın duyumlara itibar edip iftiracı konumuna düşmemen lazım. Ben fake üyelik açsam fener hakkında uydurma bir şeyler yazdım feneri kötülesem 100 gsli den 98 i evet yapmıştır doğrudur kalıbımı basarım diyecek kadar fanatik ve fenerbahçe düşmanı.

Ben Trabzonspor'luyum.Senin de fenerbahçeli olduğunu düşünmüyorum.Sen olsa olsa Azizyıldırımspor'lu olabilirsin.Sizin takım şu an metriste.Kodesler arası futbol turnuvasına hazırlanıyorlar.

• bınlerce Kombıne kart sahıbıne bır telefon acıp yollara dokemedıler
    bınlerce bedava bılet dagıttıkları taraftar pusuda
    AMA BILINCLENDIRECEK HAREKETE GECIRECEK KRIZI YONETEBILECEK MASAYA YUMRUGUNU VURABILECEK

KENDINIZE OYNAYACAK BASKA KULUP BULUN DIYECEK YONETICI ÇIKMADI
  • Gülünecek insanlar var bu forumda Bakın ben bir FB'liyim...Açıkçası ilk şike iddaaları çıktığında inanamadım ama bu kadar kişi aylarca çalışıp neticelere varıyor hem tutuklularda suça iftira diyemiyor...Her şeyden önemlisi bir FB'li çıkıp ''Kardeşim bu Aziz Yıldırım gerçekten şike yaptıysa diyemiyor''...Açıkçası ilk şike iddaalarında küme düşmemizi istedim...1 sene oynar alnımızın akıyla geri dönerdik...Ama şu paragöz Digiturk yüzünden TFF yönetimide ilk önce düşürmeyi düşündükleri bizi düşürmediler korkularından Bide utanmadan Digiturk yok Alex'in dehası Lig Tv'de falan yazmış Asıl adaletsiz karar UEFA'dan geldi...Kardeşim sen Porto'yu Milan'ı zamanında aldın CL'ye de şimdi noldu ? Ben açıkçası TFF'yi CL kararında suçlamıyorum ama Digiturk karşısında ki korkak tutumundan dolayı güvenim kalmadı...Digiturk parasını döndürecek diye hukuksuzluğu devam ettiriyor TFF...Şimdide CL'ye giremiyoruz ama kümede düşemiyoruz...İşte bu konuda klubümü destekliyorum...Kardeşim madem şike yaptık CL'e alınmıyoruz niye küme düşürmüyon o zaman ??? Düşüremiyor TFF çünkü şerefsiz Digiturk'ten korkuyorlar...Tanıdıklarımın çoğu Digiturk'lerini iptal ettirmeye başlamış...Fenerlisi GS'lisi...İnşaAllah ellerinde patlıyacak bu sene Lig TV ve TFF'nin...Bu sene SL izlenmez...Zaten bu sene NTV Spor haftada 8 maç vercek La Liga'dan bu sene La Liga izlenir diyorum başka bir şey demiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Gülünecek insanlar var bu forumda Bakın ben bir FB'liyim...Açıkçası ilk şike iddaaları çıktığında inanamadım ama bu kadar kişi aylarca çalışıp neticelere varıyor hem tutuklularda suça iftira diyemiyor...Her şeyden önemlisi bir FB'li çıkıp ''Kardeşim bu Aziz Yıldırım gerçekten şike yaptıysa diyemiyor''...Açıkçası ilk şike iddaalarında küme düşmemizi istedim...1 sene oynar alnımızın akıyla geri dönerdik...Ama şu paragöz Digiturk yüzünden TFF yönetimide ilk önce düşürmeyi düşündükleri bizi düşürmediler korkularından Bide utanmadan Digiturk yok Alex'in dehası Lig Tv'de falan yazmış Asıl adaletsiz karar UEFA'dan geldi...Kardeşim sen Porto'yu Milan'ı zamanında aldın CL'ye de şimdi noldu ? Ben açıkçası TFF'yi CL kararında suçlamıyorum ama Digiturk karşısında ki korkak tutumundan dolayı güvenim kalmadı...Digiturk parasını döndürecek diye hukuksuzluğu devam ettiriyor TFF...Şimdide CL'ye giremiyoruz ama kümede düşemiyoruz...İşte bu konuda klubümü destekliyorum...Kardeşim madem şike yaptık CL'e alınmıyoruz niye küme düşürmüyon o zaman ??? Düşüremiyor TFF çünkü şerefsiz Digiturk'ten korkuyorlar...Tanıdıklarımın çoğu Digiturk'lerini iptal ettirmeye başlamış...Fenerlisi GS'lisi...İnşaAllah ellerinde patlıyacak bu sene Lig TV ve TFF'nin...Bu sene SL izlenmez...Zaten bu sene NTV Spor haftada 8 maç vercek La Liga'dan bu sene La Liga izlenir diyorum başka bir şey demiyorum...

1- "Aziz Yıldırım şike yaptıysa... " diyen taraftar göremiyorsan ya taraftar görmedin bugüne kadar ya da duyularında problem var.

2- Tutuklular nasıl iftira diyemiyor ya hu sen nasıl takip ediyorsun olayları? Defalarca açıklama yapıldı e yuh be!

3- Niye küme düşelim arkadaşım? Haklı olduğumuza inanıyoruz niye düşelim? İspatlasınlar düşürmezlerse adam değiller hem ispatlanıp hem ceza almazsa o zaman küme düşelim derim işte! Fenerbahçe yönetiminin şu an dediği tek şey var o da "Biz bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza kesinlikle inanıyoruz fakat Şampiyonlar Ligi'nden men edilecek kadar kanıtlanmış bir durum varsa ortada ya gereğini yapıp bizi Bank Asya 1. Lig'e göndersinler ya da bunu yapacak delil yoksa bize hakkımızı versinler." Sen Fenerbahçe'li isen laftan öte değil, ki olduğunu da sanmıyorum.

• tepkinin kralini fotospor vermis. kendilerini tum yuregimle tebrik ediyorum. gercekten cok cesurca bir hamle bir gazete icin. anlasilan karsima bundan sonra ne cikarsa ciksin, fenerbahce hakketmedigi bir muameleye maruz kalmistir demek istiyorlar. size 27.08.2011 tarihli manseti paylasiyim.

BAŞLAYIN TEPKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Gülünecek insanlar var bu forumda Bakın ben bir FB'liyim...Açıkçası ilk şike iddaaları çıktığında inanamadım ama bu kadar kişi aylarca çalışıp neticelere varıyor hem tutuklularda suça iftira diyemiyor...Her şeyden önemlisi bir FB'li çıkıp ''Kardeşim bu Aziz Yıldırım gerçekten şike yaptıysa diyemiyor''...Açıkçası ilk şike iddaalarında küme düşmemizi istedim...1 sene oynar alnımızın akıyla geri dönerdik...Ama şu paragöz Digiturk yüzünden TFF yönetimide ilk önce düşürmeyi düşündükleri bizi düşürmediler korkularından Bide utanmadan Digiturk yok Alex'in dehası Lig Tv'de falan yazmış Asıl adaletsiz karar UEFA'dan geldi...Kardeşim sen Porto'yu Milan'ı zamanında aldın CL'ye de şimdi noldu ? Ben açıkçası TFF'yi CL kararında suçlamıyorum ama Digiturk karşısında ki korkak tutumundan dolayı güvenim kalmadı...Digiturk parasını döndürecek diye hukuksuzluğu devam ettiriyor TFF...Şimdide CL'ye giremiyoruz ama kümede düşemiyoruz...İşte bu konuda klubümü destekliyorum...Kardeşim madem şike yaptık CL'e alınmıyoruz niye küme düşürmüyon o zaman ??? Düşüremiyor TFF çünkü şerefsiz Digiturk'ten korkuyorlar...Tanıdıklarımın çoğu Digiturk'lerini iptal ettirmeye başlamış...Fenerlisi GS'lisi...İnşaAllah ellerinde patlıyacak bu sene Lig TV ve TFF'nin...Bu sene SL izlenmez...Zaten bu sene NTV Spor haftada 8 maç vercek La Liga'dan bu sene La Liga izlenir diyorum başka bir şey demiyorum...

1- "Aziz Yıldırım şike yaptıysa... " diyen taraftar göremiyorsan ya taraftar görmedin bugüne kadar ya da duyularında problem var.

2- Tutuklular nasıl iftira diyemiyor ya hu sen nasıl takip ediyorsun olayları? Defalarca açıklama yapıldı e yuh be!

3- Niye küme düşelim arkadaşım? Haklı olduğumuza inanıyoruz niye düşelim? İspatlasınlar düşürmezlerse adam değiller hem ispatlanıp hem ceza almazsa o zaman küme düşelim derim işte! Fenerbahçe yönetiminin şu an dediği tek şey var o da "Biz bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza kesinlikle inanıyoruz fakat Şampiyonlar Ligi'nden men edilecek kadar kanıtlanmış bir durum varsa ortada ya gereğini yapıp bizi Bank Asya 1. Lig'e göndersinler ya da bunu yapacak delil yoksa bize hakkımızı versinler." Sen Fenerbahçe'li isen laftan öte değil, ki olduğunu da sanmıyorum.

Benim anlatmaya çalıştığım şey bu zamana kadar Digiturk'ten korkup hiçbir karar alamayan TFF'nin UEFA'nın kararına hiç birşey demeden bizi CL'den çekip ardından SL'den düşürmemesidir.Madem şike yaptık diye CL'den çektiler bizi kümede düşürsünler...Türkiye'de futbol bitmiştir.Bu süreçten anlımızın akıyla ( Türk futbolu olarak ) çıkmak varken daha da dibe batmaya başlıyoruz...Ve bunun tek sorumlusu TFF ve Digiturk'tur...Ayrıca kimse de benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayamaz...Kimseyide bu konuda ikna etmek için bir şeyler ispatlıcak değilim...Sanırım çoğu renktaşlarımdan daha farklı düşünüyorum diye böyle bir tepkiyle karşılaştım.

• quote:

quote:

quote:

Benim anlatmaya çalıştığım şey bu zamana kadar Digiturk'ten korkup hiçbir karar alamayan TFF'nin UEFA'nın kararına hiç birşey demeden bizi CL'den çekip ardından SL'den düşürmemesidir.Madem şike yaptık diye CL'den çektiler bizi kümede düşürsünler...Türkiye'de futbol bitmiştir.Bu süreçten anlımızın akıyla ( Türk futbolu olarak ) çıkmak varken daha da dibe batmaya başlıyoruz...Ve bunun tek sorumlusu TFF ve Digiturk'tur...Ayrıca kimse de benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayamaz...Kimseyide bu konuda ikna etmek için bir şeyler ispatlıcak değilim...Sanırım çoğu renktaşlarımdan daha farklı düşünüyorum diye böyle bir tepkiyle karşılaştım.

İlk yazdığında belirttiğin şeyler ile bunda belirttiğin şeyler arasında belirgin farklar var ve ben kafamdan bir şey uydurup ona cevap yazmadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk yazdığında belirttiğin şeyler ile bunda belirttiğin şeyler arasında belirgin farklar var ve ben kafamdan bir şey uydurup ona cevap yazmadım.

1-Tamam yapmamış olabilir hatta ben geçen seneki özellikle son hafta biz ecel terleriyle oynayıp TS'nın elini kolunu sallaya sallaya kazandığı maçlar aklıma geldikçe sinirleniyorum ama bu kadar insan aylar boyunca yargı sürecinde uğraşıyor...Yargının elinde güçlü delillerde olmasına rağmen hala Aziz Yıldırım'ın korunmasını anlamıyorum...Tamam başkanımızdır ama çuvaldızı biraz da kendimize batırmalıyız.En azından bazı şeyleri öfkeyle değil tarta tarta düşünmeliyiz.
    2-Tamam o kısımda haklısın onu biraz dalgınlığımdan yazmışım...Defalarca açıklama yapıldığı doğrudur.
    3-Küme düşmemiz hatta bu olaylar ilk alevlenmeye başladığında daha hayırlı olurdu...Ama sabahtan beri anlatmaya çalıştığım gibi TFF pısırık tavrını konuşturarak Digiturk'ün önunde boynunu eğmiştir...Ve Türkiye'de futbolun nasıl işlendiği açıkça netleşmiştir...Ama özellikle son UEFA olayından sonra küme düşmeyi istemek en mantıklı istektir ve bu konuda yönetimimizi de tebrik ediyorum.Madem şike yaptık CL'den atıldık o zaman küme düşürün kardeşim bu kadar basit...!

• Kirlilik olmasın diye alıntı yapmıyorum ve 1. maddene şu forumda herkese bu konuda dediğimi diyeceğim. Ergenekon'dan 3 yıldır tutuklu yargılanıp hala suçu belli olmayan insanlar var. Dolayısıyla evet, bir insan suçlu da suçsuz da olsa (ki bu Aziz Yıldırım kesinlikle suçsuzdur da suçludur da demek değildir) bazı çıkarlar nedeniyle tutuklu bulundurulabilir. Sanırım 10 yıla kadar yolu var, yalan olmasın. Dolayısıyla bazı şeyler netleşmeden lütfen kesin konuşmayın. Bakın ben eminim bahsi geçen maçlarda şike falan yapılmadığına, tam tersine bahsettiğin gibi Trabzonspor maçlarını seyrederken kanser olmuştum fakat ona rağmen ne kesin siz suçlusunuz ya da kesin biz suçsuzuz demiyorum. İnandığımı ve gördüğümü savunuyorum sadece.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guybrush Threepwood -- 28 Ağustos 2011; 0:00:39 >
  • Şu fotosporu biraz da biz mamalasak da bizim de arkamızı böyle kollasalar.
    Gazete gazete değil kulüp dergisi mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Şu fotosporu biraz da biz mamalasak da bizim de arkamızı böyle kollasalar.
    Gazete gazete değil kulüp dergisi mübarek.

Şu an sizi medyanın çoğu dolaylı yoldan destekliyor zaten. Yakında dolaylı yolu da geçerler senin de anlayacağın kadar saf bir sille söylerler şüphen olmasın. Hatta başladılar bile.
  • gazete değil yahu fotoşop o.şaka gibi.fenerbahçenin resmi yayın organı oldu artık bide tarafsız demiyorlarmı.bal gibi taraflı kardeşim fenerin tarafı adam görmüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

gazete değil yahu fotoşop o.şaka gibi.fenerbahçenin resmi yayın organı oldu artık bide tarafsız demiyorlarmı.bal gibi taraflı kardeşim fenerin tarafı adam görmüyormusunuz?

Bence de Fenerbahçe taraftarlığı yapıyor şu dönem öncesini bilmem belki de rant için yapıyorlardır ama şu var malum sorularından hangisi mantıksızdı?
  • Şikecilere acınmasın hukuken mümkün olan en ağır ceza verilsin !
  • hem suçlular hem güçlüler.
  • Fenerbahçe'ye oynanan oyunların arkasında, Uefa içindeki cemaat yapılanmasının ve NATO ihalesinde Aziz Yıldırım'a rakip olan Michel Platini'nin etkili olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 28 Ağustos 2011; 22:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

ya hem recep tayyip erdoğan fenerli o adam sayesinde şampiyon oldular , hemde hala bu işlerde onun parmağı diyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu ?..

Güldürdün beniii nasıl bu kadar ufak bir zihniyetle olaylara bakıyorusunuz anlamıyorum arkadaş
  • Operasyonu yapan r.t.erdoğan peki niye klüpten hala ihraç edilmedi

Siz ne zaman cihan kamer nihat özdemir ve r.t.erdoğanı klüpten ihraç edersiniz ayrıca murat ülker'in tamamen kendi parasıyla yaptığı ataşehirdeki salonu istemezseniz bende derimki helal olsun gerçekten siyasi olduğuna inanıyorlarmış doğru ya da yanlış.

Ama sizin yaptığınız çok açık şark kurnazlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

tepkinin kralini fotospor vermis. kendilerini tum yuregimle tebrik ediyorum. gercekten cok cesurca bir hamle bir gazete icin. anlasilan karsima bundan sonra ne cikarsa ciksin, fenerbahce hakketmedigi bir muameleye maruz kalmistir demek istiyorlar. size 27.08.2011 tarihli manseti paylasiyim.

BAŞLAYIN TEPKIYE

bu metnin hepsini okumama generek yok. son cümle fener zihniyetini ortaya koyuyor zaten. biz düşersek havuzdan geçimini sağlayan anadolu takımları masalı.

tamam siz istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz size herşey mübah. aman haa havuzdan geçimini sağlayan anadolu takımları var , bir şey söylemeyin fenere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill

Operasyonu yapan r.t.erdoğan peki niye klüpten hala ihraç edilmedi

Siz ne zaman cihan kamer nihat özdemir ve r.t.erdoğanı klüpten ihraç edersiniz ayrıca murat ülker'in tamamen kendi parasıyla yaptığı ataşehirdeki salonu istemezseniz bende derimki helal olsun gerçekten siyasi olduğuna inanıyorlarmış doğru ya da yanlış.

Ama sizin yaptığınız çok açık şark kurnazlığı.

+ olarak hükümetin sağ kolu olan ülker'in sponsorluğunu niye feshetmiyor fb, sahi bir cemaat vardı ne oldu ona

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.