Şimdi Ara

BAŞLAYIN TEPKIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EZME ELE GECIRME POLITIKASIDIR
    BIRAN ONCE LIGDEN GENEL SECIMLERE KADAR CEKILMELIDIR

BANK ASYAYA BIZI GONDERIN DEMEK ADAMLARIN AYAK OYUNLARINI KABUL ETMEK DEMEKTIR

ESAS TEPKI SU OLMALIDIR
    'GENEL SECIMLERE KADAR BİZ YOKUZ.TEMİZ LİGİNİZ SİZİN OLSUN!

BEN AKSAM TEPKIMI BALKONLARDAN CIKARDIM

BOS DURMAYIN

BAŞLAYIN TEPKIYE

• YAZIDA SU VAR:
    FE TIPLILER
    F.B DEN
    ELINIZI
    CEKIN

AMAC AZIZ YILDIRIM VE F.B YE DIZ COKTURMEK

KABUL ETMEYINIZ

BAŞLAYIN TEPKIYE
  • allah için fener şike yapmamıstır dıyebılıyor musun? baskanınız azız bıle dıyemezken hemde. ona ragmen bunun sucunu baskalarına atmayın. bır suc ısledıysenız cezasıın cekeceksınız.
  • gene RTE ve cemaatin durup dururken sahte belgelerle fenere saldırması senaryosuna döndük
  • ya hem recep tayyip erdoğan fenerli o adam sayesinde şampiyon oldular , hemde hala bu işlerde onun parmağı diyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu ?..
  • Sana bu konuda hak vermiyorum ama inandığın şey için tepki göstermeni takdir ediyorum.
  • tepkinizi suçsuzsanız suçsuzluğunuz kanıtlandığında verseniz artık?mahkeme delil derken şike yaptığınız kanıtlanırsa şikeyi koruma tepkisimi olacak bu?
    fener kim ki siyasi oyun oynasın adamlar arkadaş?kulubu ele geçirmeye kalkan adam şikeci bilmemne diye yerin dibine sokarak mı yapar bunu?kulubun,ligin marka değerini düşürerek mi yapar?aziz yıldırım nato müteahhiti generallerle orduyla ilişkileri var.komplo olsa adamlar aziz yıldırımı alır kardeşim sen ergenekonun maddi bağlantılarından birisin der atar içer adam bırak suçsıuzluğunu kanıtlamayı mahkemeye çıkana kadar 3 sene geçer.adamın ne başkanlığı kalır ne yöneticiliği.komployu kuran da kendi adamı kimse koyar kulubun başına ağrısız sızısız elde eder amaçladığını.hatta aziz yıldırım ergenekondan içeri girse fener taraftarı bile vaay vatan haini bie der belki,şike bilmemne iftirası atıp taraftarın tepkisini çekmeyi niye göze alsınlar?bu kadar basit bir gerçeği göremediğinize inanamıyorum ben...

• ne yazıkki senin gibi düşünen çok fenerbahçeli var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

ya hem recep tayyip erdoğan fenerli o adam sayesinde şampiyon oldular , hemde hala bu işlerde onun parmağı diyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu ?..

lan nerden uyduruyosunuz böyle saçma şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

allah için fener şike yapmamıstır dıyebılıyor musun? baskanınız azız bıle dıyemezken hemde. ona ragmen bunun sucunu baskalarına atmayın. bır suc ısledıysenız cezasıın cekeceksınız.

Şu ana dek nelerden ibaret olduğunu ve hukuka uygun olup olmadıkları konusunda hiçbir bilgi sahibi olmadığımız, hakkında ’GİZLİLİK KARARI’ bulunan bu belgelere karşı, gerek şahsımın gerekse Kulübümün inceleme yapması sağlanmaması; bu konuda savunmamızı dinlemeksizin karar verilmesi, hukukun en temel ilkelerine aykırıdır.

Emin olun ki; yapılacak yargılama sonucunda, şahsımın ve arkadaşlarımın aklanacağına olan inancım tamdır. Fenerbahçe Spor Kulübü ve yönetimi, asla hukukun dışına çıkmamıştır. Verilmeyecek tek bir hesabımız yoktur.

Aziz Yıldırım'dan bir paragraf okudunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre

quote:

ya hem recep tayyip erdoğan fenerli o adam sayesinde şampiyon oldular , hemde hala bu işlerde onun parmağı diyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu ?..

alexe plaket işi nerden çıktı? Fenere olan yakınlığını ön plana çıkararak , hakemlere bakın ben fenerliyim ona göre haa dercesine psikolojik baskı altında bırakması da kuruntu de?
  • bu kadar saflık olmaz UEFA temiz bir takımı hiç dünyada rezil edermi ? ama fb yi dünayaya rezil etti. Sizin yüzünüzden Türkiye rezil oldu.
    Bak Gs ye 200 uefa kupası
  • quote:

quote:

quote:

alexe plaket işi nerden çıktı? Fenere olan yakınlığını ön plana çıkararak , hakemlere bakın ben fenerliyim ona göre haa dercesine psikolojik baskı altında bırakması da kuruntu de?

Evet lazminatör, Erdoğan Fenerbahçe'li olduğu için Fenerbahçe suçu ispatlanmadan mahkum ediliyor ama Beşiktaş,Trabzonspor,Sivasspor,Karabükspor,Eskişehirspor,Ankaragücü vs. edilmiyor. Erdoğan Fenerbahçe'li olduğu için hükümetin şahsileştirdiği yargı sistemi Fenerbahçe'nin üzerine hukuksuzca çullanıyor. Erdoğan Fenerbahçe'li olduğu için Sadri Şener'in yasağı tahkim kurulunun reddinin hemen ardından hiçbir gerekçe ve dayanak göstermeden; onu da geçtim açıklama dahi yapılmadan kaldırılıyor Sen de haklısın.

• Bırakın bu komplo teorilerini. İyice komik oluyorsunuz.

Şike görüşmelerinde geçen tarlanız yeşillendi, acı biberleri yemek durumundasınız şimdi.

UEFA'yı bastırmaya çalışan yavuz şikeci olmaya çalışmaktan da vazgeçsin FB yönetimi bir an evvel.
  • quote:

sen iftira makinası olmuşsun bilader. Her mesajın böyle . Gözünle gördün mü ? yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 26 Ağustos 2011; 22:30:02 >
  • Fenerbahçeliler neyin tepkisini gösterecek ben anlamıyorum.Yani bu güne gelinen süreçte Aziz Yıldırım'ın hiç bir kabahati yok,imamın ordusu Uefa'yı ele geçirmiş ve fener'i bitirmeye çalışıyor öyle mi?.Yahu şu Aziz Yıldırımın basına yansıyan telefon görüşmeleri,ilişki içinde olduğu insanlarla şifreli konuşmaları falan bunlar hep normal şeyler öyle mi?.Pes hakikaten pes!.Yani başkanınızın bunca yaptıklarını nasıl sindiriyorsunuz ben anlamıyorum.Her neyse kulübünüz şu anda ne derseniz diyin dünyada şike yapmış bir kulüp olarak anılıyor.Kulüp prestijiniz yerlerde sürünüyor.Bu kafayla daha da dibe batacaksınız.Umarım çıkmamak üzere en dibe batarsınız..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eco61 -- 26 Ağustos 2011; 22:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Fenerbahçeliler neyin tepkisini gösterecek ben anlamıyorum.Yani bu güne gelinen süreçte Aziz Yıldırım'ın hiç bir kabahati yok,imamın ordusu Uefa'yı ele geçirmiş ve fener'i bitirmeye çalışıyor öyle mi?.Yahu şu Aziz Yıldırımın basına yansıyan telefon görüşmeleri,ilişki içinde olduğu insanlarla şifreli konuşmaları falan bunlar hep normal şeyler öyle mi?.Pes hakikaten pes!.Yani başkanınızın bunca yaptıklarını nasıl sindiriyorsunuz ben anlamıyorum.Her neyse kulübünüz şu anda ne derseniz diyin dünyada şike yapmış bir kulüp olarak anılıyor.Kulüp prestijiniz yerlerde sürünüyor.Bu kafayla daha da dibe batacaksınız.Umarım çıkmamak üzere en dibe batarsınız..

tabi bir fanatik gslinin gözünden bakınca yazdıkların kulağa hoş geliyor. Sizin çarpıttığınız nokta şu göstersinler o somut şike delilleri burda bir fenerli itiraz ederse en çok karşısında ben duracağım ama ne ortada verilmiş karar var ne kimsenin gözüyle gördüğü ispatlanmış açıklamış bir durum var. Madem burası muz cumhuriyeti değil kulaktan dolma bilgilerle yargısız infaz yapılmamalı. Açıklasınlar diyoruz ne varsa daha ne diyelim. Senin adaletin dürüstlüğün bunu doğru buluyorsa ben buna bir şey demiyorum.

Sen boşa ben dua okuma senin ettiğin dua kabul olmaz. İlk önce dürüst olmak lazım. Yargısız emin olmadığın duyumlara itibar edip iftiracı konumuna düşmemen lazım. Ben fake üyelik açsam fener hakkında uydurma bir şeyler yazdım feneri kötülesem 100 gsli den 98 i evet yapmıştır doğrudur kalıbımı basarım diyecek kadar fanatik ve fenerbahçe düşmanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 26 Ağustos 2011; 22:44:38 >

• quote:

quote:

Kendiniz itiraf ediyorsunuz,açılan konuya sen cevap vermişsin zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.