Şimdi Ara

başlık içerikle alakasız olduğu için üzgünüm!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kanuArkadaslar biliom bu soru size 43566342525353453. kez gelio fakat ben bi se d1cem ben php nuke7.4 indirdim fakat su an neyapcam1 bilmiom hangi siteden host almam1 tawsie edersiniz daha sonraki basamaklatr LTF ACIKLAYIN YAWWWW

edit: lütfen başlıklar içerikle alakalı olsun./gurol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolq1 -- 4 Mart 2005, 17:48:21 >

• www.hostticaret.net den alabilirsin. ayrıntılı bilgi için maverickle görüşebilirsin. kurulumunda da yardımcı olabiliriz....
  • Eğer benim param yok ücretsiz hosting istiyorum diyorsanwww.hiya-host.com adresine gir
    1 GB alan ve 10GB bandwith müthiş di mi....
    Hem de ücretsizz....

Ayrıca buradan host aldığında tüm siteyi istersen php nuke yi de ücretsiz olarak hazır kurabilirsin sen sadece kur diyorsun o da kuruyor sen ayar falan yapmıyorsun

MÜTHİŞŞİŞİŞŞŞŞ

• arkadaş buraya nasıl - nerden üye olacağız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolq1

Arkadaslar biliom bu soru size 43566342525353453. kez gelio fakat ben bi se d1cem ben php nuke7.4 indirdim fakat su an neyapcam1 bilmiom hangi siteden host almam1 tawsie edersiniz daha sonraki basamaklatr LTF ACIKLAYIN YAWWWW

madem o kadar sorulmuş ARAMA bölümünü kullanarak gerekli bilgiye ulaşabilirsin... gereksiz konularla forumu kirletmeyelim lütfen...
  • Pardon Yaww!! Formu kirletmek Istemezdim

• quote:

Orjinalden alıntı: mad_cez1r

Pardon Yaww!! Formu kirletmek Istemezdim

• hiyahostu biraz inceledim....dediğin gibi 3 paket var...senin dediğin içlerinde en iyi özellikte olanı...diğer iki paket ne işe yarıyo peki...!yani iyisi varken millet niye daha kötüsünü seçsin ki?
    sonradan bi yamuk olmasın diye soruyorum yani..
    quote:

Orjinalden alıntı: yorgunbilgin

Eğer benim param yok ücretsiz hosting istiyorum diyorsanwww.hiya-host.com adresine gir
    1 GB alan ve 10GB bandwith müthiş di mi....
    Hem de ücretsizz....

Ayrıca buradan host aldığında tüm siteyi istersen php nuke yi de ücretsiz olarak hazır kurabilirsin sen sadece kur diyorsun o da kuruyor sen ayar falan yapmıyorsun

MÜTHİŞŞİŞİŞŞŞŞ

• Açık ve net birşey söyliyeyim mi arkadaşlar! DH web tasarım ve programlama başlığı, hiçbir işe yaramıyor! Genelleme yapıyorum, eskisine göre güsel ve kalıcı hiçbir bilgiye rastlıyamıyorum! Kusasım geldi artık Forum forum forum! Bu nedir abi! Anlamı nedir ya! Yuh artık. Başka bişey demiyorum... Koskoca Y U H !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by ThundeR -- 4 Mart 2005, 1:41:32 >
  • bence nuke 7.6 kur daha iyi host olarak tekhosting.org yi tavsiye ederim
  • Bu nuke dediğiniz şey nedir? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Bu nuke dediğiniz şey nedir? :)

nuke dediğimiz şey hazır bir portal uygulamasıdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.