Şimdi Ara

Dost konusu! Kız konusu değil , yanlış anlaşılmasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim eski okuldan tanıdığım bi kız arkadaşım var, hiç samimi değildik okulda.
    Aradan 1-2 sene geçti, msn' adresine ekledim. Bununla çok samimi olduk. Ama bunlar oturduğumuz şehirden taşınmışlar.
    Biz bununla okadar samimiyiz ki artık yada ben öyle sanıyorum.. Ben biraz aşık oldum galiba ama genede dostum, çünkü çıkmak istemiyorum beceremem, yürütemem sevgili işini kaldıramam.
    Dostum olarak görüyorum ama aşığım işte birazda. Anlayın. Herneyse sorun bu değil, işte her msn'e girmesine selam verir bende ona veririm konuşuruz güleriz falan, bana en çok beni sevdiğini söyler bende ona söylerim. dost olarak heralde, evet öyle. İşte bunun için şiir falan yazmıştım ben, sonra bu bizim olduğumuz şehire tatilde 1-2 günlüğüne gelicekti. Annesi izin vermemiş, bende o sırada beyaz show'u izliyecektim. 1 Haftadır bekliyordum. Çok üzgün görünce boşver beyazı da daha mı önemli dedim, gittim işte teselli ettim herşey düzelir gibi klasik laflar ettim. Güldürdüm, işte çok iyisin bitanesin falan dedi. 1-2 senedir falanda msn'den konuşuyoruz, bi ara beni çağırmıştı yanına gidememiştim.
    Ama bugün o oturduğmuz şehire gelmiş ve gitmiş. Facebook'da yazmış geliyorummm yihuu gibi yazı, eski arkadaşlarını etiketlemiş 6-7 kişi onlar da benim gibi msnden konuştukları. O 6-7 Kişinin haberi oldu, benim olmadı. Görüşemedik yani. İnsan bukadar samimi olduğu bi dostunu, onun olduğu şehire geldiğinde haber vermez mi?Vermezse ben ne yapmalıyım bundan sonra.. Değer veremdiği anlamına mı geliyor? Bu soruların cevabını istiyorum sizden kafam çok karışık.Lütfen dalga içerikli mesaj yazmayın, şikayet etmek zorunda kalmıyayim. Teşekkürler şimdiden.

• Dostum internetten konuştuğun birine bu kadar güvenmene gerek yok kimse senin kadar saf duygular beslemez
    Sen aşık olabilirsin ama aranızda ki arkadaşlığın tehlikeye düşümemesi için içinde tutarsın ama o sana haber bile vermez geleceğini bu onun arkadaşlığınıza verdiği gösteriyor bence.
    İnternet üzerinden herşeyinizi paylaşıyor olabilirsiniz ama soyut değil somut birşeylerinizi paylaşmadığın sürece bu kadar güven iyi değil.
    Kızlar kendilerini güldüren erkekleri sever.
    Çünkü kızlar kendilerine pek güvenmezler senin onun hayatına artı yönde etki ettiğin için sana güven duyarlar
    Ama şunu söyliyeyim kimse sana senin ona verdiğin değeri verdiğin kadar değer veremez.
    Üzmemeye çalış kendini başka ufuklara açıl,aşk dediğin gelip geçici onun sevgi olmamasına dikkat et yeter ki

• O kızdan cacık olmaz salla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Dostum internetten konuştuğun birine bu kadar güvenmene gerek yok kimse senin kadar saf duygular beslemez
    Sen aşık olabilirsin ama aranızda ki arkadaşlığın tehlikeye düşümemesi için içinde tutarsın ama o sana haber bile vermez geleceğini bu onun arkadaşlığınıza verdiği gösteriyor bence.
    İnternet üzerinden herşeyinizi paylaşıyor olabilirsiniz ama soyut değil somut birşeylerinizi paylaşmadığın sürece bu kadar güven iyi değil.
    Kızlar kendilerini güldüren erkekleri sever.
    Çünkü kızlar kendilerine pek güvenmezler senin onun hayatına artı yönde etki ettiğin için sana güven duyarlar
    Ama şunu söyliyeyim kimse sana senin ona verdiğin değeri verdiğin kadar değer veremez.
    Üzmemeye çalış kendini başka ufuklara açıl,aşk dediğin gelip geçici onun sevgi olmamasına dikkat et yeter ki

Öncelikle teşekkür ederim.
    Üzülmemek elde değil, en yakın arkadaşım sanıyordum, böyle yapınca yıkıldım birden.
    Artık pas vermeyeyim değilmi?

• Facebook çıktı mertlik bozuldu.

Ben olsam
    açar telefonu şu lanet etikette neden benim adım yok der , söylediği lafları hatırlatırdırdım.(bir tanesin, en çok seni seviyorum vs vs ) Muhtemelen unutmuştur diyerek açardım telefonu (gerçeği bilirdim, bilirdim tabi ama, unuttum dese de bal gibi inanırdım) eğer tersi bir durum olursa da neden , neden ? diye sorardım , sonra oturur 3-5 gün dalgalı ruh halleriyle dolaşırdım heralde ..
  • Pskoloji derslerinde öğrendiğim yöntem bir kişinin yalan söyleyip söylemediğini anlamanın yollarından birisidir bu.Cümlelerinde işte kullanıyorsa birisi sorgulayın.Dünkü lades konusundada tespit etmiştim bunu şimdide tespit ettim neyse bundan sonra yazmamaya dikkat et normal insanlar fark etmez ama ... Neyse.

quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Direk konuya gireceğim;
    Aradan 1-2 sene geçti, msn' adresine ekledim. Bununla çok samimi olduk. Ama bunlar oturduğumuz şehirden taşınmışlar.
    Biz bununla okadar samimiyiz ki artık yada ben öyle sanıyorum.. Ben biraz aşık oldum galiba ama genede dostum, çünkü çıkmak istemiyorum beceremem, yürütemem sevgili işini kaldıramam.
    Dostum olarak görüyorum ama aşığım işte birazda. Anlayın. Herneyse sorun bu değil, işte her msn'e girmesine selam verir bende ona veririm konuşuruz güleriz falan, bana en çok beni sevdiğini söyler bende ona söylerim. dost olarak heralde, evet öyle. İşte bunun için şiir falan yazmıştım ben, sonra bu bizim olduğumuz şehire tatilde 1-2 günlüğüne gelicekti. Annesi izin vermemiş, bende o sırada beyaz show'u izliyecektim. 1 Haftadır bekliyordum. Çok üzgün görünce boşver beyazı da daha mı önemli dedim, gittim işte teselli ettim herşey düzelir gibi klasik laflar ettim. Güldürdüm, işte çok iyisin bitanesin falan dedi. 1-2 senedir falanda msn'den konuşuyoruz, bi ara beni çağırmıştı yanına gidememiştim.
    Ama bugün o oturduğmuz şehire gelmiş ve gitmiş. Facebook'da yazmış geliyorummm yihuu gibi yazı, eski arkadaşlarını etiketlemiş 6-7 kişi onlar da benim gibi msnden konuştukları. O 6-7 Kişinin haberi oldu, benim olmadı. Görüşemedik yani. İnsan bukadar samimi olduğu bi dostunu, onun olduğu şehire geldiğinde haber vermez mi?Vermezse ben ne yapmalıyım bundan sonra.. Değer veremdiği anlamına mı geliyor? Bu soruların cevabını istiyorum sizden kafam çok karışık.Lütfen dalga içerikli mesaj yazmayın, şikayet etmek zorunda kalmıyayim. Teşekkürler şimdiden.

Edit:Sandığımdan daha fazla işte varmış.Onlarıda işaretledım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Şubat 2010; 18:34:47 >

• Dostum unut o kizi degmezms dersin ilrde guven bana.. Seneler olms samimiyetnz ve geldgnde etketlmyi gec arar soylerdi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Direk konuya gireceğim;

olm senin sorunların hiç bitmiyomu lan saat başı bi şey çıkarıyon

• Şu küçük fontta yazma şeyside ne? Böyle yazınca kendini iyi mi hissediyorsun, kendine tarz yaptığını felen mi sanıyorsun? Okunmuyor ne yazdığın.
  • Dost konusu deyince bende evlisin eşini aldatıyon sandım.
  • Samimi olma dostum, selam versin, selam ver geç, bir şey sorsun cevap ver, haricinde konuşma. Eninde sonunda anlayacaktır bir şeyler olduğunu, sana soracaktır. O zaman gelince de hiç lafı evirmeden çevirmeden, direk anlat, böyle böyle oldu, çok üzüldüm, çok alındım de. Belki bir açıklaması vardır. Açıklaması yoksa da bir şey deme sen, muhtemelen özür dileyecektir açıklaması yoksa, affet diyecektir. Sen de tabii ki hiç bozuntuya vermeden peki diyeceksin ama aranızda o eski samimiyet bir daha olmayınca, soğuk soğuk konuşmalar geçince, o dönüşü olmayan bir şey yaptığını anlayacak. Eğer bir açıklaması yoksa, sen ne kadar çaba harcasan, eskisi gibi olmak istesen de yapamazsın, olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

Facebook çıktı mertlik bozuldu.

Ben olsam
    açar telefonu şu lanet etikette neden benim adım yok der , söylediği lafları hatırlatırdırdım.(bir tanesin, en çok seni seviyorum vs vs ) Muhtemelen unutmuştur diyerek açardım telefonu (gerçeği bilirdim, bilirdim tabi ama, unuttum dese de bal gibi inanırdım) eğer tersi bir durum olursa da neden , neden ? diye sorardım , sonra oturur 3-5 gün dalgalı ruh halleriyle dolaşırdım heralde ..

Ben olsam böyle yapardım. Arkadaşın da dediği gibi unuttum falan dediğinde bozmazdım fakat bundan sonraki hareketlerime de biraz daha dikkat ederdim. Şiir yazmazdım mesela

• 2 hafta önce mp3 player'ını çaldı arkadaş dediğin adam ve şimdi 32 GB iPod touch'mı kullanıyorsun? Dandik bi mp3 çaları kullanıyordun arkadaşın çaldı sen konu açtın ve birden master bi player aldın öyle mi?
  • Takma sen ona abicim devam et

Belki kız görüşünce ne yapayacığını bilemediğinden söyleyememiştir, sen atak yap bakalım olmazsa sana kızmı yok
  • Bildiğin kız konusu. Kılıf uydurma. Kız belki ayağını yaktığın videoyu izlemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Takma sen ona abicim devam et

Belki kız görüşünce ne yapayacığını bilemediğinden söyleyememiştir, sen atak yap bakalım olmazsa sana kızmı yok

Bu lafı hiç sevmiyorum abi. Sana kızmı yok. Evet var, binlerce var belki ama ben nerde eksik yaptım, hatam ney? Bende bir eksiklikmi var.. Bunları soruyorum kendime. Acaba gerizekalımıyım diye düşündüğüm bile olu saatlerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jentin -- 7 Şubat 2010; 18:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bildiğin kız konusu. Kılıf uydurma. Kız belki ayağını yaktığın videoyu izlemiştir.

Hacı şunun ayağını yakta akıllansın.
  • Bu kız milletini gerçektenn anlayamıyorsun.Oda seviyorsun zannediyorsun sevmiyor yada tam tersi.Sevmez ama peşinden birinin koşması hoşuna gider,umut verir gibi olur.Emin olmaz lazım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 7 Şubat 2010; 18:51:29 >
  • Senin için ayağına ateş tutuyor ama ayağı yanmıyor diyorlar.Doğru mu bu doğruysa kıza gösterirsen bu yeteneğini belki etkilenir?

Ama ben inanmıyorum bunu yaptığına şahsen alınma.
  • Hani kız konusu değildi?Bildiğin kız konusu.Eğer kız konusu olduğunu kabul etseydin ne olacaktı?Kız konusu işte...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.