Şimdi Ara

Dost konusu! Kız konusu değil , yanlış anlaşılmasın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Takma sen ona abicim devam et

Belki kız görüşünce ne yapayacığını bilemediğinden söyleyememiştir, sen atak yap bakalım olmazsa sana kızmı yok

Bu lafı hiç sevmiyorum abi. Sana kızmı yok. Evet var, binlerce var belki ama ben nerde eksik yaptım, hatam ney? Bende bir eksiklikmi var.. Bunları soruyorum kendime. Acaba gerizekalımıyım diye düşündüğüm bile olu saatlerce.

Ya niye bu kadar gerek duyuyorsun ki
    Elbet bulursun kafa dengi birini
  • Birşey soracağım, galiba kız 1 günlüğüne gelmiş. Ve birkaç arkadaşına haber vermiş. O arkadaşlarını sen tanıyor muydun? Tanımadığını varsayalım. Kız o 1 günlük kısa bir süre zarfında diğer arkadaşlarıyla buluşmak istemiştir (daha önceden onlara söz vermiş olabilir) Aynı gün hem senle hem onlarla buluşacak değil ya zaman yetmez. Hem sadece senle buluşursa senin yanlış anlayacağını düşünmüş olabilir. Bu yüzden haber vermemiş olabilir. Ha dersen ki en azından burda olduğunu söyleseydi, eğer sana haber verseydi kendini seninle buluşmak zorunda hissedebilirdi. Sonuçta o kadar konuşmuşsunuz seni yanına çağırmış. Benim düşüncelerim bunlar karışık gelebilir sana yazdıklarım
  • Kız, yazdığını anlamış, "Şimdi ben bunu çağırırsam bi' delilik eder, açılır maçılır ama ben ona o gözle bakmıyorum sadece çok iyi bir dost olarak görüyorum, eğer böyle bir delilik yapmasına izin verirsem dostluğumuda kesmek zorunda kalırım." düşüncesiyle hareket etmiş zannımca. O duygularını törpüle, devam edin dostça muhabbete.

Dip Not:Ve bir kez daha paylaşımların gerçek sevgiyi doğurduğunu öğrenmiş olduk.
  • sadece son satırları okudum. sana değer vermeyene sende değer vermeyeceksin.
  • Ya sen youtube da ayağını yakan değil misin zuaha
  • samimi sandıgım dostum gelicek başka şehirden ve benle buluşmıcak..bundan sonra soguk davranırdım takmazdım..demekki kız seni iplememiş sende iplemicen
  • up
  • Dostum pek takılma herkesin yazdığına zamanında ben de buna yakın bir sorunum için konu açtığım da benimle de dalga geçmişlerdi.
    Kız selam verirse ver.
    Ama paylaşım yapabileceğiniz konulara girme.
    Zor birşey ama bunu yapman gerekiyor.
    Kız daha sonra aranızda ki soğukluğu soracaktır tabi hemen değil bir süre sonra
    Sen de rahatlıkla konuşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

2 hafta önce mp3 player'ını çaldı arkadaş dediğin adam ve şimdi 32 GB iPod touch'mı kullanıyorsun? Dandik bi mp3 çaları kullanıyordun arkadaşın çaldı sen konu açtın ve birden master bi player aldın öyle mi?

Evet geçen bi çin malı mp3nü arkadaşı çalmıştı. Bak görüyomusun çocuk pişman olmuş iPod touch almıs hemde 32gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuberlin -- 7 Şubat 2010; 20:04:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Dostum pek takılma herkesin yazdığına zamanında ben de buna yakın bir sorunum için konu açtığım da benimle de dalga geçmişlerdi.
    Kız selam verirse ver.
    Ama paylaşım yapabileceğiniz konulara girme.
    Zor birşey ama bunu yapman gerekiyor.
    Kız daha sonra aranızda ki soğukluğu soracaktır tabi hemen değil bir süre sonra
    Sen de rahatlıkla konuşabilirsin

Aynı soğukluğu geçen haftada yapmışdım, bidahamı yapayım şimdi Gene benzeri bi olay olmuştu selam veridğinde soğuk soğuk selam verirdim, sonunda patladı sordu neden böyle davranıyosun dedi bende dedim değer vermiyosun gibi laflar oda dedi işte yanılıyosun benzeri laflar. Gene mi soğuk davranayım aynı biçimde

• Hm o zaman soğuk davranma hiç konuşma ne yazdıklarına cevap ver ne başka birşeye
  • başkasıyla buluşmuş ama seni de cepte tutuyor galiba..
  • Fake !
  • bazı arkadaşlar sevgili zannetmiş. oysa biraz tek taraflı aşk var.

arkadaşım sen konuşmaya devam et. laf arasında bu konuyu aç. işten geçen geldiğini faceden gördüm gibisinden konuyu açarsan gerisi çorap söküğü gibi gelir. konuşmanızda geçen kelimelere göre durum açığa çıkar zaten. ayrıca ilk defa yapılan bir şey için bu kadar kafaya takmaya gerek yok. yalnız sen de tek o varmış gibi davranma. senin gösterdiğin ilgi ve alakaya karşılık karşı taraftan beklediğin ilgiyi göremeyince inan sen zararlı çıkarsın. başıma böyle bir durum geldi maalesef.

benim de ufak bir sıkıntım var. beni itici bulan bir kızla konuşmayı planlıyorum. nasıl red cevabı gelecek bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.