Şimdi Ara

Başlık yazılamayacak konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkykc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Farm yapamayan adc noobdur eziktir bronzdur boosttur

ilk başladıgında bonz üstümü başladın?

Bronz demek istedin sanırım ama evet gümüş 2 başladım

işte biz senin gibi hesap SATIN almadığımız için bronz dan başlıyoruz ha birde sanırım halen gümüştesin :)

Oyuna başlarken hesap almadım kendim başladım ve sürekli hesap alıp sattığım için ligim sürekli değişken

Alıp-Satmak ta aynı kapıya çıkmıyormu ? :)

Mesajın başında oyuna başlarken dedik ilk hesabım silverdı yani bronz başlamadım demek olur bu da ayrıca riot bişey satıp para kazanıyosa da benim gerek kod gerekse hesap satarak bir miktar para kazanmamda bi sakınca görmüyorum
    Ayrıca insanların işi görülsün diye pax kodlarını piyasanın altında fiyatlara satıyorum o yüzden yanlış insanı sorguluyosun dostum

yok alıp satmana birsey demiyorum zaten kimsenin o konuda birşey soylemeye hakkı yok

Ama şunu bilmeni isterim kardeş herkess alıp satma işini yapmayabilir o yüzden bronzdan başlanıyor seninde bu konuda saygı göstermen lazım diye düşünüyorum..

Kanka lafım yok sana eleştirmiyorum da ama bronzdan başlıyorsa bir insan , o arkadaş mümkünse yükselmesin , bakıyorum şimdilerde 30 olur olmaz ranked girip bronze a attırıyorlar kendilerini oyunu bilmeyen etmeyen insanlar , bizim zamanımızda 300 400 normal win almadan ranked girmeye korkardık , iyi ki de öyle yapmışız westte Türk de azdı hem silver 1 başladık birkaç arkadaş komple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi oldu dediğin ama kendimden örnek vereyim. Plat 5 oldum en iyi geldiğim nokta da bu. Buraya gelene kadar hep farmla geldim ama sanma ki sırf farm yapıyorum. Adama hem farm kaçırtıyorum hem güzel farm yapıp yanında kill de alıyorum. Sen öyle deyince ben de kendimden yola çıkarak olmaz öyle şey dedim ama açıklayınca anladım ne demek istediğini. Bir şey daha var, diyelim bir adc var. Maini adc olan bir adam yani. Bu adamın oyunları +35~40 dakikaysa ve %60-65 win oranı varsa dediğin işe yarar mı bilmem.
  • Bilmeyen adcnin yanında sup oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla söyle diyim ben 18 lwlde normal pvp oynamya basladim :) iyice ögrenmeden pvpde küçük düsmiyim diye..

yani soyle diyim ben bir hero almadan once onu youtubede izlerim nasil oynadiklaryna ve ne itemelr aldiklarina kabiliyetlerine ondan sonra önce yapay zeka da dener baktimki yapabiliyorum oyle pvpde denerim kendimi .

ranked e gelince 600 win adam bile pvpde bakiyorum kuleye kafa atiyor sonra alttan kusura bakmayin hero deniyorum diyordu.Ben ranked da girip kendimi denemek istedim ve girdim simdi bronz 1 deyim ha gümüstüm ranked girmeyince uzun süre bronza düstüm ama çerçevem gümüs :) yani gerçekten hak eden arkadaslar da vardir benim gibi..

Söyle düsün ben ilk rankede girdigimde adamalar 2 mid gidiyordu ve kaybedince de küfür ediyorlardi :) o kadar zorlandimki :D

ama simdi bir nebze euw de nefes aliyorum :)

Ranked de bizimde kötü maçlarimiz geçiyor bir macta 20 kil alirken bir diger macta 4 kili zor gordugumde oldu ama onu bunu kotuleyip suc atmak yerine eglenceme baktim sonuna kadar devam ettim..

Zaten oyunun amaci zevk almak degilmi dir?

beni suçlamadigini biliyorum +1 ama baskalari içinde empati kurmak iyidir dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 17 Haziran 2014; 6:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biyodaribiyo

Bilmeyen ADC bilmeyen sup yazmışsınizda acaba siz biliyor musunuz?

Bilmeyen ADC bilmeyen sup yazmışsınızda acaba siz biliyor musunuz? yazmışsın da acaba sen biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.