Şimdi Ara

Başlık Yok Okuyun ve Bilginiz Varsa Cevaplayın LÜTFEN . . .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el İphone ve 0 5800 arasında kaldım. artıları eksileri, olumlu ve olumsuz yönleri olarak hangisini seçmeliyim. Bir de 800 liraya kadar önerebileceğiniz başka bir tel var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cix_man -- 13 Kasım 2009; 23:07:48 >

• 2.el iphone garantili faturalı temiz şekilde 750 liraya rahat bulabilirsin... kullanımı zevkli yazılım desteği geniş bir telefon... iphone dokunmatik ekranı internette gezinmesi programları oyunları ve ekran tepki süresi ile çok daha iyi bir seçim olur...
    5800 da iphone gibi kullanım rahatlığı ve keyfi bulabileceğini sanmıyorum fotoğraf kalitesi olarak ise ikisi de seni çok fazla tatmin etmeyecektir... müzik olaraksa iphone bence bir adım önde... bu fiyata alabileceğin en iyi seçim yine iphone olur... ikinci el alırsan satarken zararın da olmaz... 5800ın ikinci elini 400e kadar bulabilirsin belki...
  • Arkadasım ben de bir iPhone kullanıcısıyım. Bu telefonu her ne kadar ben sana anlatsam da kelimeler yetersiz kalacaktır. Bu nedenle iki telefonu da eline al incele ve tabii ki iPhone daki ekranı görünce direk satın alacaksın orası ayrı:). Sonuçta cihazın ana özelliği ne, ekranı. İsterse telefonda 10 mp kamera olsun dokunmatigi iyi degilse telefondan hiç zevk alamayacaksın. Eskiden tuşlu telefonlarda neydi özellikler sağlam olsun, tuşlar çok iyi olmasa da olurdu. Ama bence dokunmatik telefonlarda ekran, 0 larin başındaki 1 gibidir. Eğer o 1 yoksa geriye kalan sadece 0 dır.
  • Böyle konu mu olur? Başlık koysan ne olur sanki? Başlıksız konu mu olur?
  • i-phone ucuza bulursan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

2.el iphone garantili faturalı temiz şekilde 750 liraya rahat bulabilirsin... kullanımı zevkli yazılım desteği geniş bir telefon... iphone dokunmatik ekranı internette gezinmesi programları oyunları ve ekran tepki süresi ile çok daha iyi bir seçim olur...
    5800 da iphone gibi kullanım rahatlığı ve keyfi bulabileceğini sanmıyorum fotoğraf kalitesi olarak ise ikisi de seni çok fazla tatmin etmeyecektir... müzik olaraksa iphone bence bir adım önde... bu fiyata alabileceğin en iyi seçim yine iphone olur... ikinci el alırsan satarken zararın da olmaz... 5800ın ikinci elini 400e kadar bulabilirsin belki...

Cevap için teşekkürler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

Arkadasım ben de bir iPhone kullanıcısıyım. Bu telefonu her ne kadar ben sana anlatsam da kelimeler yetersiz kalacaktır. Bu nedenle iki telefonu da eline al incele ve tabii ki iPhone daki ekranı görünce direk satın alacaksın orası ayrı:). Sonuçta cihazın ana özelliği ne, ekranı. İsterse telefonda 10 mp kamera olsun dokunmatigi iyi degilse telefondan hiç zevk alamayacaksın. Eskiden tuşlu telefonlarda neydi özellikler sağlam olsun, tuşlar çok iyi olmasa da olurdu. Ama bence dokunmatik telefonlarda ekran, 0 larin başındaki 1 gibidir. Eğer o 1 yoksa geriye kalan sadece 0 dır.

Cevap için teşekkürler . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Böyle konu mu olur? Başlık koysan ne olur sanki? Başlıksız konu mu olur?

Bugüne kadar bu bölüme birkaç konu daha açtım. Fakat sadece okuyup çıkıyorlardı. Bende uyuz oldum. O yüzden yani. Fakat forum kurallarına aykırı ise değiştirebilirim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

i-phone ucuza bulursan al derim

Bulurum galiba. İkinci el sayfasında çok ama temizler fazla kalmıyor.
  • özellikleri bakımından iphone baya bir önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill-joy

özellikleri bakımından iphone baya bir önde.

cevap için teşekkürler ama olumlu ve olumsuz yönlerini tam olarak söyleyecek bir kişi yok mu ya? Yani bu iphone çok mu mükemmel bir telefon hiç mi kötü özelliği veya keşke şu da olsa dediğiniz bir özelliği yok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.