ooo sen fena uçmuşsun Allah sabır versin ne diyeyim bende aynı dertteyim bu aralar ama benim dururum daha kötü senden anladığım kadarıyla neyse mralimizi bozmayalaım sen yine soru sor hadi komiklik olsun
aglama krızım geldııııbyeeee kendınee ıı baq
keşke kız olsaydım belki ağlayıp rahatlardım bende
ben geldim
hoşgeldin geç kalmıssın ama :P
quote:
Orjinalden alıntı: #CannibaL#
sarkı bana yaraamadı bunu anladım hem yaf erkekler nıe aglamaz ole bı kural yokkıama cok garıp karsılanıoo ...sankı suç alla alla sızde ınsansınız bence cok normal #CannibaL# kımsenn senı aglarken gormesı gerekmıoo kı bence yanlıs yapıosun rahatlarsın cok ıı gelıoo soraa kendını sıkarsan senın ıcın daha kotuu olurr:(:(:(
quote:
Orjinalden alıntı: RaPç!GiRl
quote:
Orjinalden alıntı: #CannibaL#
sarkı bana yaraamadı bunu anladım hem yaf erkekler nıe aglamaz ole bı kural yokkıama cok garıp karsılanıoo ...sankı suç alla alla sızde ınsansınız bence cok normal #CannibaL# kımsenn senı aglarken gormesı gerekmıoo kı bence yanlıs yapıosun rahatlarsın cok ıı gelıoo soraa kendını sıkarsan senın ıcın daha kotuu olurr:(:(:(
o kadar basit değil ben ne kadar kassam da kendimi ağlayamam mesela nedendir bilinmez. Bir söylentiye göre taş kalpliymişim
gripin&emre aydın,
parçadan anlam çıkaranlar dinlesin,
quote:
uykum gelmişti
quote:
Orjinalden alıntı: noobhunter
quote:
uykum gelmişti
benımde sımdı uykum geldııı geceler
düş ve melodi en güzel düet suretin silindi kaldı silüet
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
düş ve melodi en güzel düet suretin silindi kaldı silüet
hiçç dinleemedımm adınıda sımdı senden duydum
Son saatlerimde bir çiçekle bende ağladım Bak kefen sarıldı narin ellerimde anladım Çaresiz tükendi bir belada kaldı hislerim Gidip gelen bir rüzgar oldu son seferde ellerim Son ışıkta söndürüldü tarihimde izlerin Resimlerimde arta kaldı terk edip kalandı kin Ağaçlar artık suskun oldu son nefes ve son nefer…
Karanlık loş evimde duvarlarımda resmin Yıkık dökük tavanlar damlalarda teslim Kemanlar ah sönük mum kahpe olmuş teller Benımde hislerimlerimde kaybedip gidenler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme