kelimelerden alacaklı bir sağır gibi, içimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum... tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi içinden çıktım bugün, içimle konuştum...
yüzünü ilk kez gören bi çocuk gibi, gördüm kendimi, gördüm, kırıldı ayna paramparça... paramparça, ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın? ne olur, gel, gel, gel, gel ben sensiz istanbul'a düşmanım!
kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama, yokluğunda ne gidebildim, ne de kaldım... gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım, hediye süsü verilmiş ayrılıklarım...
kaybetmenin tiryakisi bir çocuk gibi, sustum, kendime kızdım, kırıldı ayna paramparça... paramparça, ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın? ne olur, gel, gel, gel, gel ben sensiz istanbul'a düşmanım... sabahtan berı dınlıorum...superr yaaa:( depresyondaım unutuldum aldatıldım....
feyk
Gripin & Emre Aydın- Sensiz İstanbul'a Düşmanım
çok güzel şarkı bende dinliyorum sabahlara kadar birde Vega - Elimde Değil
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
feyk
benım bu sene öss sem war:)ona calısıyorum ama ben 1 seneye yakındır burdaım okuyorum burdakılerı ayrıcaa yuzyuze gorustugum arkadslarım bıle war tanıan tanıooo benı hem onyargı ıı bıse deıl
quote:
Orjinalden alıntı: RaPç!GiRl
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
feyk
benım bu sene öss sem war:)ona calısıyorum ama ben 1 seneye yakındır burdaım okuyorum burdakılerı ayrıcaa yuzyuze gorustugum arkadslarım bıle war tanıan tanıooo benı hem onyargı ıı bıse deıl
adettendir feyk
ben bıse demıom gelmeın ustume zaten canım sıkkın
quote:
ben bıse demıom gelmeın ustume zaten canım sıkkın
kasayı yan yatır
pöff buda buranın kalıplasmıs laflarından bırısı yenlıklere acık olun bırazz deısıık seler uretın hep aynı hep aynıı
quote:
pöff buda buranın kalıplasmıs laflarından bırısı yenlıklere acık olun bırazz deısıık seler uretın hep aynı hep aynıı
bılıorum cok sacma aama su an manıkdepresıfım ondan yaneee
ikisininda cevabını biliyorum ilki kötüde ikincisi fena değil ama yinede
ıgrec oldugunu bılıommaksat zaman gecırmek deılmı zateee ama ııkı cewabını yazmamıssın ...
yazdım malesef kendindenutananadam.gif
ALIŞMA BANA; ne yapacagım belli olmaz, bugün varım, yarın birden yok olurum... *DOKUNMA BANA; kapanmamış yaralarla doluyum, canımı acıtma bi yara da sen açma... *SEVME BENİ; yogun duygularımda kaybolursun, tutuştururum... *İSTEME BENİ; yasaklarla bogusursun, engellerle doluyum... *ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN; seninle karışır iyice kördüğüm olurum... *ANLAMA BENİ; , ben kendimi anlarım, ben böyle mutluyum... *AŞKI YAŞATMAMI İSTEME ASLA; ben aşka yıllardır inanmıyorum... *GÜVENİYORSAN KENDİNE; inandır beni aşkın varlıgına,sonucunda öyle bi aşk yaşatırım ki, vazgeçemezsin, TUTKUN olurum!!!
bu sııır benım ıcın cok anlamlı baktıkca halen gozlerım dolarnerde hata yaptım bende bılmıom kı ne salagım sewıyorum sewılıyorum ama yaptıgıma baqqq oda bende uzuluyoruzz... ayrılık bana yaramadııı bılıorum cnm burdasın we bu yazdıklarımı okusun ama ınan bole olsun ıstemedım ben ... sende benım ıcın cok deerlısın bunu hıcbızman unutmaaa :)