Şimdi Ara

Kural dışı başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 3 marka arasında kararsız kaldım, GTX660 için. yardımınıza ihtiyacım var.

şu anki sistemim, i5 3470 - p8b75-m lx - GTX 560 - 8 gb ram.

kullanmakta olduğum asus GTX 560 tan memnunum fakat elime iki kart daha geçti, sapphire 7770 ve powercolor 6850. bu üç kartıda satıp, bir adet GTX 660 almak istiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

1-ASUS GTX660 Ti

2-MSI GTX660 Ti Power Edition

3-ZOTAC GTX660 Ti AMP

asus ve msi olan kartlar pci 3.0 destekliyor, zotac ise pci 2.0 sizce bu aradaki fark hissedilecek düzeyde olur mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Zotac ve asus kullandım zotac fanları biraz sesli çalışıyo ve genelleme yapmamak kaydıyla sıcaklıklar konusunda sıkıntı yaşadım ben.Asus gayet serin ve sessiz çalışıyo.Yalnız verdiğin linklerdeki asus oc yerine top versiyonunu tavsiye ederim.Msi hiç kullanmadım ama genel olarak tavsiye edilen bir model 660 ti modelleri arasında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus 660ti top kullanıyorum, memnunum, sessiz, sakin çalışıyo.Tavsite ederim.

Zotac forumda var bi kaç arkadaş ses sorunu diye, fan sesi zaten yüksek, birde komponentlerden çatır çutur diye anlık sesler geliyormuş yüklenme anlarında galiba. Tavsiye etmem.

Msi bence alınası bir kart, fakat asus 1 adım öncedir benim gözümde. Tavsiye ederim yinede.
  • Zotac pci 3.0 bir kere onu düzeltelim, vatan bilgisayar yanlış yazmış olmalı.

Bende bu 3 kartı araştırıyordum uzun süredir, testlere baktım oyunlarda performansları hemen hemen aynı, sıcaklıkları da hemen hemen aynı. Zotac ın tek sorunu biraz sesli çalışması, oyunlarda yük altında sesi yükseliyor ki zaten oyundayken bu sesi duymak zor olur. Bunun dışında 3 kart da aynı performansı veriyor. Bence fiyatı uygun olan alınmalı.
  • Asusun 660ti top modelini tercih etmelisin bende aynı kartı kullanıyorum cok memnunum performansından.
  • 7950 7970
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURAL DIŞI
    18 yıl önce açıldı
    Kural dışı ilan
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 nolu seçeneği tercih ediniz.

MSI GTX660 Ti Power Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

O kartların yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 alabilirsiniz.
    Ama yinede 660ti istiyorsanız.
    Asus yada MSI alınız.

hayatımda hiç ati kart kullanmadım. ama şu başlığı inceleyince sanki prensiplerimi yıkacağım gibime geliyor

• Aynı fiyata 7950 al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

O kartların yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316 alabilirsiniz.
    Ama yinede 660ti istiyorsanız.
    Asus yada MSI alınız.

hayatımda hiç ati kart kullanmadım. ama şu başlığı inceleyince sanki prensiplerimi yıkacağım gibime geliyor

7950 almaman için hiç bir sebep yok, yeterki kasan benim ki gibi küçücük olmasın, büyükse kasan bence 7950 al, 660ti'den %5 daha hızlı , hele oc yaparsan ilerde, fark %15 'leri görür.

• MSI GTX660 Ti Power Edition al bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

arkadaşlar, 3 marka arasında kararsız kaldım, GTX660 için. yardımınıza ihtiyacım var.

şu anki sistemim, i5 3470 - p8b75-m lx - GTX 560 - 8 gb ram.

kullanmakta olduğum asus GTX 560 tan memnunum fakat elime iki kart daha geçti, sapphire 7770 ve powercolor 6850. bu üç kartıda satıp, bir adet GTX 660 almak istiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

1-ASUS GTX660 Ti

2-MSI GTX660 Ti Power Edition

3-ZOTAC GTX660 Ti AMP

asus ve msi olan kartlar pci 3.0 destekliyor, zotac ise pci 2.0 sizce bu aradaki fark hissedilecek düzeyde olur mu?

power edition'ı seç bence. soğutma ve sessizlik olarak diğerlerinden daha iyi.(asus top modeli olsa asus alınırdı ama top olmadığı için msi daha iyi bir seçim.)

ha bu kadar para vermişken 7870 ez-myst-xt modelleri alınabilir yada 7950'de alınabilir.

• 660TI olanın en ucuzu alınır. Şu anda Vatanda 570 Lira zotac 660TI
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

660TI olanın en ucuzu alınır. Şu anda Vatanda 570 Lira zotac 660TI

walla benim kafamda bu soruya takıldı 7870 ez myst xt mi yoksa zotac 660ti mi?

bunlardan hangisi daha iyi oc olur. zotac 660ti ne kadar oc oluyor (amp versiyonunu alamam)

dostum hangi kart daha iyidir. sapphire 7870xt mi yoksa zotac 660ti mi?

570 tl ye 7950 ayarında bir kart bana oldukça iyi göründü, ama bu 660ti oc oluyormu? yoksa 7870xt oc ile ocli 660 ti yi tokatlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

bunlardan hangisi daha iyi oc olur. zotac 660ti ne kadar oc oluyor (amp versiyonunu alamam)

570 tl ye 7950 ayarında bir kart bana oldukça iyi göründü, ama bu 660ti oc oluyormu? yoksa 7870xt oc ile ocli 660 ti yi tokatlarmı

Açıkçası ben de bu soruların cevabını kestiremiyorum. Ben ilk olarak Zotax 660ti düşündüm ama fanları fazla sesli dedi bir kaç kişi o yüzden şu anda powercolor 7870 myst de düşünüyorum. Ben de tam karar veremedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Açıkçası ben de bu soruların cevabını kestiremiyorum. Ben ilk olarak Zotax 660ti düşündüm ama fanları fazla sesli dedi bir kaç kişi o yüzden şu anda powercolor 7870 myst de düşünüyorum. Ben de tam karar veremedim.

şu yüzde %30 indirim bitmeden karar verebilirsek iyi.

fanları sesli ama powercolorun tek fanından daha sesli değildir gibime geliyor.

zotac 660ti nin oc durumu hakkında hiç birşey bulamadım siz bulabildinizmi?

• Bende ayni kararsizliktayim ama powercolor myst yerine sapphire xt almak daha mantikli gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GTX 660 Ti POWER EDITION.

Çünkü:Bileşen kalitesi ve OC potansiyeli daha yüksek.
  • Ben Sapphire 7870XT aldım arkadaşlar. 50TL daha ucuz Zotac GTX660ti dan. Hem soğutması daha iyi hem de aradaki performans farkı anlaşılmayacak kadar çok düşük.
    Ayrıca 7870 hiç değilse adam gibi bir karta benziyor. Zotac GTX660ti ufacık tefecik içi dolu turşucuk misalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.