Şimdi Ara

Kural dışı başlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Ben Sapphire 7870XT aldım arkadaşlar. 50TL daha ucuz Zotac GTX660ti dan. Hem soğutması daha iyi hem de aradaki performans farkı anlaşılmayacak kadar çok düşük.
    Ayrıca 7870 hiç değilse adam gibi bir karta benziyor. Zotac GTX660ti ufacık tefecik içi dolu turşucuk misalı

oda neredeyse 2 katı elektrik harcıyor ya.

msi stokda yok hocam her başlıkda bunu öneriyorlar stokda olmayan ürünü ne yapalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Ben Sapphire 7870XT aldım arkadaşlar. 50TL daha ucuz Zotac GTX660ti dan. Hem soğutması daha iyi hem de aradaki performans farkı anlaşılmayacak kadar çok düşük.
    Ayrıca 7870 hiç değilse adam gibi bir karta benziyor. Zotac GTX660ti ufacık tefecik içi dolu turşucuk misalı

oda neredeyse 2 katı elektrik harcıyor ya.

msi stokda yok hocam her başlıkda bunu öneriyorlar stokda olmayan ürünü ne yapalım :)

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n660ti-pe-2gd5oc-gtx660-ti-power-edition-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61986

stokta var hemde yuzde 30 indirimde hemde fiyatı 639 tl.

Sapphire 7870XT
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11196-19-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65316
    bu kartta 639 tl.

bu fiyatı ile ve performansı ile 660 ti yi tokatlıyabilir.
    test verilerini görüp karar vermek lazım ama bellide olmaz sonuçlar.
    hangi firmayı beğeniyor iseniz, onu seçiniz fiyatlarıda aynı.

not: en ucuz bu firmada diye lingleri oradan aldım.

• Gtx 660 power

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 660 Ti Amp'ı herkes kötülüyor, en ufak sıkıntısını gormedim su ana kadar. Ama bence Asus ve MSI al, 7950 de alabilirsin 3GB bellegi var ve 384 Bit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

660 Ti Amp'ı herkes kötülüyor, en ufak sıkıntısını gormedim su ana kadar. Ama bence Asus ve MSI al, 7950 de alabilirsin 3GB bellegi var ve 384 Bit.

amp versiyonu kaça kadar sorunsuz oc oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

660 Ti Amp'ı herkes kötülüyor, en ufak sıkıntısını gormedim su ana kadar. Ama bence Asus ve MSI al, 7950 de alabilirsin 3GB bellegi var ve 384 Bit.

amp versiyonu kaça kadar sorunsuz oc oluyor.

Hocam zaten OC'lu geliyor, pek tavsiye etmiyorlar sonradan oclamayı. Ben hiç denemedim kaça kadar gidiyor diye deneyen birini bulmak lazım.
  •  Kural dışı başlık

bu resimden sonra 660ti den vazgeçdim gibi.

quote:

So what does this tell us?

We aren't saying that anyone else ran their benchmarks on Nvidia's GeForce GTX 660 Ti incorrectly. Really, the card that wins depends on games, settings, and resolutions. This card isn’t a good choice for less demanding titles, but it does make a strong showing when a lot of GPU performance and, relatively speaking, not a lot of memory bandwidth are needed. But this exposes the card's big issue. Nvidia's GeForce GTX 660 Ti isn’t really a premium card. It would need to perform better at higher-end settings to satisfy the folks shopping for a less expensive alternative to the GTX 670. If you're really only looking for a middle-of-the-road card to game at mainstream resolutions and modest settings, the less expensive Radeon HD 7870 is ample.

buradan anladığım kadarıyla yüksek detayda düşük bant genişliği nedeniyle kart takozluyor. sanırım 7950 daha iyi bir seçenek olacak...

• quote:

Kural dışı başlık

quote:

We aren't saying that anyone else ran their benchmarks on Nvidia's GeForce GTX 660 Ti incorrectly. Really, the card that wins depends on games, settings, and resolutions. This card isn’t a good choice for less demanding titles, but it does make a strong showing when a lot of GPU performance and, relatively speaking, not a lot of memory bandwidth are needed. But this exposes the card's big issue. Nvidia's GeForce GTX 660 Ti isn’t really a premium card. It would need to perform better at higher-end settings to satisfy the folks shopping for a less expensive alternative to the GTX 670. If you're really only looking for a middle-of-the-road card to game at mainstream resolutions and modest settings, the less expensive Radeon HD 7870 is ample.

buradan anladığım kadarıyla yüksek detayda düşük bant genişliği nedeniyle kart takozluyor. sanırım 7950 daha iyi bir seçenek olacak...

Ben bellek bant genişliği Saç saç renderi daha ucuz olması daha iyi soğutmaya sahip olduğu için 7870xt aldım.

GÜç tüketimine baktım bu arada iki katı fark falan yok. 13 watt fark var 660ti ile 7870xt li sistemler arasında hemde yük altında.

Boşta     Yükte 
    Sapphire HD 7870 XT with Boost - Power 168w 414w
    GeForce GTX 660 Ti - Power 175w 401w
    Sapphire HD 7870 XT with Boost - GPU Temp 32°C 66°C
    GeForce GTX 660 Ti - GPU Temp 34°C 73°C

• quote:

quote:

Kural dışı başlık

quote:

Ben bellek bant genişliği Saç saç renderi daha ucuz olması daha iyi soğutmaya sahip olduğu için 7870xt aldım.

GÜç tüketimine baktım bu arada iki katı fark falan yok. 13 watt fark var 660ti ile 7870xt li sistemler arasında hemde yük altında.

Boşta     Yükte 
    Sapphire HD 7870 XT with Boost - Power 168w 414w
    GeForce GTX 660 Ti - Power 175w 401w
    Sapphire HD 7870 XT with Boost - GPU Temp 32°C 66°C
    GeForce GTX 660 Ti - GPU Temp 34°C 73°C

xt versiyonunda bi tane daha dvi olsaydı iyiydi. şimdi bide 3mt hdmi kablo masrafı çıkıcak bana :(

• Aradaki fiyat farkina HDMI kablonun en kalitelisini alirsin.
  • Karti aldim ama daha pcye takmadim umarim tiering olmaz.

sapphire 7870xt yi bilgisayarıma takdım renkler bi güzelleşti sanki , crysis 3 ü açdım grafikler bi güzelleşti yüksek tesselation desteği etkisi veya ben psikolojik olarak kendimi kandırıyorum sonuçda güzel kart.

boşda çalışırken kart sessiz ama yüke geçince ses baya baya duyuluyor yinede 5870den daha az sesi var. boşda 35 derece yükdeki sıcaklık 70 derece idi hiç oc yapmadım.

kart nereye kadar oc olabiliyor denemeye korkuyorum yanarsa diye ati 1425e kadar izin vermiş ama bu rakam bana gerçekdende yüksek geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 1 Nisan 2013; 16:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.