Şimdi Ara

+ Basma Taktikleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cybernanis0

quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

source theraphy içinde şansımın artığına inanıyorum

+6larımı +7lerimi hep theraphy içinde bastım. tabi bide sakin bir mekan

Source Theraphy nerede ?

nur çemberi diye adlandırığım bi skill source theraphy

http://img27.imageshack.us/f/sro2010070910563205.jpg/

Fotoya baktımda buıldin ilginç staları nası dağıttını anlatabilrimisin bide buılden menunmusun pvp baabında incikten tşkr ettim

full int char. oldum olası hybride karşıyım zaten. charımdan memnunum normal bi nukerin yapamayacağı herşeyi yapar. çok fazlada övmek istemiyorum buildi diğer türlü force kasanlar artıyor her buildin avantajları dezavantajları var tabiki. Daha ayrıntılı bilgi istersen konuşabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: One-X

quote:

Sanki Yeni Alchemy sistemi ile + basmak daha da zorlaştı gibime geliyor bugün o kadar elixir bastım istediğim + ya ulaşamadım

şartlar ne olursa olsn eskiden serverda çok az sayıda +7 ve nerdeyse sadece 1 -2 kişide +9 olurdu..ben cap 80de oynadığm zamanlar aegede 72+9 bi tane silah wardı..şimdi öyle mi adamlar advanced kullanmadan +10 +11 yapabilio..

80 Cap'ta oynarken +5 vardı herkeste.+7 si olanlar pvp'de başarılı kişilerdi. +9 olana ise kral gözüyle bakılırdı.

Şimdi herkeste son lvl'de en az +7 oluyor.Advancedlerin gelişiyle bu daha da arttı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Source Theraphy nerede ?

Fotoya baktımda buıldin ilginç staları nası dağıttını anlatabilrimisin bide buılden menunmusun pvp baabında incikten tşkr ettim

full int char. oldum olası hybride karşıyım zaten. charımdan memnunum normal bi nukerin yapamayacağı herşeyi yapar. çok fazlada övmek istemiyorum buildi diğer türlü force kasanlar artıyor her buildin avantajları dezavantajları var tabiki. Daha ayrıntılı bilgi istersen konuşabiliriz

Tmm.Saolasın döndüğün icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Source Theraphy nerede ?

pm atamadım bi türlü özelden msn ni ni yollayabilirsen sevinirim.

• Bu İşin Taktiği Yoktur Bazıları item yakıp sonra deniyorum diyor bunu zaten mantıklı olan herkes düşünür ayrıca mesela +4falan yakıp +7denersen tutma ihtimali çok düşüktür +7 tutturmak için onun zorluğunda item yakman gerekir ben uranüste oynuyorum beni tanıyanlar vardır her gün bastığım +7lerin haddi hesabı yoktur Herhangi bi taktiğimde tek yaptığım ezik bir chara pre çekip ben orda itemlerimi yaparken asıl charımda lv kasıyor.Charımı alırken setsiz farmsız lvi yoktu ve tek goldu yoktu en başta 100-200m sermaye ile +5pro set +6accler +7sun blade ve +8shield vardı 10degrede o charı sattım.Bowman aldım 110geldiğinde 98lvdi forceydi ve soyuktu şimdi 107FF Full Nova set ve nova+9 bow var...Bunların hepsini item basarak yaptım:)
    Ayrıca Uranüste +7 item isteyenler pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

3 gün önce +9 no adv two bastım, kafama esince giyiyorum lucky dressi gidiyorum jangana budistin yanına basıyorum

Sallamaaaa onu TrAgaiN den 1.5bile aldın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Bu İşin Taktiği Yoktur Bazıları item yakıp sonra deniyorum diyor bunu zaten mantıklı olan herkes düşünür ayrıca mesela +4falan yakıp +7denersen tutma ihtimali çok düşüktür +7 tutturmak için onun zorluğunda item yakman gerekir ben uranüste oynuyorum beni tanıyanlar vardır her gün bastığım +7lerin haddi hesabı yoktur Herhangi bi taktiğimde tek yaptığım ezik bir chara pre çekip ben orda itemlerimi yaparken asıl charımda lv kasıyor.Charımı alırken setsiz farmsız lvi yoktu ve tek goldu yoktu en başta 100-200m sermaye ile +5pro set +6accler +7sun blade ve +8shield vardı 10degrede o charı sattım.Bowman aldım 110geldiğinde 98lvdi forceydi ve soyuktu şimdi 107FF Full Nova set ve nova+9 bow var...Bunların hepsini item basarak yaptım:)

Senle irtibatı koparmamk lası emme severdan kurtaramadım odindeyim greece e gecmeyi düşnüyorum
    kac yıldır oynuyorum +6 basmıslığımm yok daha son 2 3 aydır + işindeyim ama cok can sıkıyo +5 etmişliğim yoktu ama son 1 aydır bastım bayda zorlamayla tatiksiz felan 150m lik iteme 300 m harcadıq karımız o oldu az kaldı ama sansım dönerse güzel seyler olmasını umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

lucky dress alıyorum 2 tane kullanmak istediğim silah oluyor +5. +6 için luck kullanmıyorum ikisine de teker teker deniyorum. ilki tutarsa 2. ye denemiyorum. tutmazsa deniyorum. ilki tuttuysa önce denemediğim 2. ye deniyorum ve luck basıp ilk tutana basıyorum. böyle +7 yapıyorum ben.eğer ilki yandıysa 2. ye denediğim tutmuş olursa ilki kaybolmadıysa tekrar +5 yapıyorum. ve 6 deniyorum tutmazsa diğerini 7 yapıyorum. tutarsa da bi süre sonra +7 deniyorum.biraz karışık oldu tabi farkındayım. yer ve zamanın önemi yok. lag olmasın yeter.

Ne?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Bu İşin Taktiği Yoktur Bazıları item yakıp sonra deniyorum diyor bunu zaten mantıklı olan herkes düşünür ayrıca mesela +4falan yakıp +7denersen tutma ihtimali çok düşüktür +7 tutturmak için onun zorluğunda item yakman gerekir ben uranüste oynuyorum beni tanıyanlar vardır her gün bastığım +7lerin haddi hesabı yoktur Herhangi bi taktiğimde tek yaptığım ezik bir chara pre çekip ben orda itemlerimi yaparken asıl charımda lv kasıyor.Charımı alırken setsiz farmsız lvi yoktu ve tek goldu yoktu en başta 100-200m sermaye ile +5pro set +6accler +7sun blade ve +8shield vardı 10degrede o charı sattım.Bowman aldım 110geldiğinde 98lvdi forceydi ve soyuktu şimdi 107FF Full Nova set ve nova+9 bow var...Bunların hepsini item basarak yaptım:)

Senle irtibatı koparmamk lası emme severdan kurtaramadım odindeyim greece e gecmeyi düşnüyorum
    kac yıldır oynuyorum +6 basmıslığımm yok daha son 2 3 aydır + işindeyim ama cok can sıkıyo +5 etmişliğim yoktu ama son 1 aydır bastım bayda zorlamayla tatiksiz felan 150m lik iteme 300 m harcadıq karımız o oldu az kaldı ama sansım dönerse güzel seyler olmasını umuyorum

Bu İş Sadece ve Sadece Şanstır Magic Pop olsun Alchemy olsun bu tür uygulamalarda kesinlikle hile,taktik vb yoktur...Şimdi biri çıkıp derki ben şöyle şöyle yaptım tuttu eğer öyle basabiliyorsa hiç yakmadan sürekli basarsa demekki vardır,böyle bişey varsada videosunu çekip ispatlasın(İspatlayamaz Çünkü Böyle Bişey Yok).

• oyunda lag vs takılma olmaması önemli diye düşünüyorum arkadaşım 98+8 kalkan 98+8 staf 101+8 son staff bastı no adv ile ama onları basmak için kaç tane 11 dg +5 +6 item yaktı bilinmiyor :D o yanan itemler satılsa zengin olurduk heralde kazara +7 olan itemlerde var tabi :)
  • Dün gece 100 elixer weapon la +6 7 d wizart basamadım biraz inada bindi benimkiYalnız şunu keşvettim bir itemi öylesine olursa olur diyerek bastığımda geçiyor isteyince havada parandeler atarakta bassan geçmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.