Şimdi Ara

+ Basma Taktikleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar + Basma Taktiklerinizi söyler misiniz belki işimize yarar güzel bi konu olması dileğiyle...

• arkadaşım bu benim taktiğim :) ilk önce + 3 yapıp sonra npc den yüzük alıyorum ve o yüzüğü şans ixir kullanmadan sadece acsory basıyorum + 1 yada 2 oldumu + 3 bastığım silahı tekrar basıp 4 ve 5 yapıyordum daha sonrada lagsız bir yere gidip tabi silahı bi kaç gün kullandıktan sonra tekrar artı deniyordum bu sefer hiç birşey denemeden böylece tutuyordu artı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazili_16

arkadaşım bu benim taktiğim :) ilk önce + 3 yapıp sonra npc den yüzük alıyorum ve o yüzüğü şans ixir kullanmadan sadece acsory basıyorum + 1 yada 2 oldumu + 3 bastığım silahı tekrar basıp 4 ve 5 yapıyordum daha sonrada lagsız bir yere gidip tabi silahı bi kaç gün kullandıktan sonra tekrar artı deniyordum bu sefer hiç birşey denemeden böylece tutuyordu artı

ama sonuçta garanti bişi deil sadece ihtimal
  • source theraphy içinde şansımın artığına inanıyorum

+6larımı +7lerimi hep theraphy içinde bastım. tabi bide sakin bir mekan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

source theraphy içinde şansımın artığına inanıyorum

Source Theraphy nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 8 Temmuz 2010; 20:04:23 >
  • Basacağım +ya göre değişiyor +5 için direkt Hotan dışında basıyorum.+7 için +4 yaparım.Başka 1-2 item patlatırım.Sonra+7 denerim.Gece 4 veya Salı
  • Sanki Yeni Alchemy sistemi ile + basmak daha da zorlaştı gibime geliyor bugün o kadar elixir bastım istediğim + ya ulaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Sanki Yeni Alchemy sistemi ile + basmak daha da zorlaştı gibime geliyor bugün o kadar elixir bastım istediğim + ya ulaşamadım

şartlar ne olursa olsn eskiden serverda çok az sayıda +7 ve nerdeyse sadece 1 -2 kişide +9 olurdu..ben cap 80de oynadığm zamanlar aegede 72+9 bi tane silah wardı..şimdi öyle mi adamlar advanced kullanmadan +10 +11 yapabilio..
  • Benim kullandığım taktikle +5e kadar gidiyorum tabiki şans meselesi maksat deneme amaçla kullanabilrsin.
    ilk önce +3e gidiyorum tekte.Sonra hotanda azıcık dolaşıyorum +4 deniyorum %60-70 oranı diyebilirim +4e bu şekilde deniyorum.+5 e gitceksem genelde teleport olurum.Ya da yanarsa yansın mantığıyla denerim +5 ve üstünü ^^.Bir şey daha önereyim bir günde +7 yapmak için uğraşma.Farklı günlerde basılan ve kullanıldıktan sonra deneyeceğin silahlarda az da olsa bi geçme olasılığı var diye inanıyorum.(Herkesi fikri kendine sonuçta.Ayrıca denerken hotan vs. farketmez benim için sadece ekranı yukarı çevirsem yeter)Dediğim gibi %100 tutar demiyorum şansın varsa olur yoksa olmaz.+7 ye tekte basan arkadaşlarımı bilirim 50 elixirde +4 yapamayanda.
  • böyle bir konu vardı bir arkadaş hotan'ın ortasında basıyorum demişti Ben Hotan'ın saçma salak yani pek gidilmeyen yerlere gidip basıyorum +5 basıyorum o sayede
  • Çok yarayışlı bir taktiktir Herada bu taktik ile 85 +0dan +11 staff bastım forumdan hatırlayanlar olabilir DeDe_MeRCaN'ın elindeydi hiç bi şekilde yeşil luck stone dahi kullanılmadan ne astral ne immo...
    elinizde bir silah olmalı nasıl desem +2 sürekli patlayan +3 zor olan +4 yapmayı düşünmediğiniz bu 32 de olur 1 lvl de olur 101 lvlde...benimki 42 sos glavie idi..her zaman olduğu gibi buna 3 defa + 3basmayla uğraşın ama 3 süsünde +3 +4 olsa bile basın yakın...daha sonra direk kendi silahınızı elinizden çıkarıp alchemy alanına koyun luck tozu diye tabir ettiğimiz yardımcı elixiri silah ve elixir üzerinde gezdirin ve butona basıp gözlerinizi kapayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 8 Temmuz 2010; 22:46:44 >
  • lucky dress alıyorum 2 tane kullanmak istediğim silah oluyor +5. +6 için luck kullanmıyorum ikisine de teker teker deniyorum. ilki tutarsa 2. ye denemiyorum. tutmazsa deniyorum. ilki tuttuysa önce denemediğim 2. ye deniyorum ve luck basıp ilk tutana basıyorum. böyle +7 yapıyorum ben.eğer ilki yandıysa 2. ye denediğim tutmuş olursa ilki kaybolmadıysa tekrar +5 yapıyorum. ve 6 deniyorum tutmazsa diğerini 7 yapıyorum. tutarsa da bi süre sonra +7 deniyorum.biraz karışık oldu tabi farkındayım. yer ve zamanın önemi yok. lag olmasın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

lucky dress alıyorum 2 tane kullanmak istediğim silah oluyor +5. +6 için luck kullanmıyorum ikisine de teker teker deniyorum. ilki tutarsa 2. ye denemiyorum. tutmazsa deniyorum. ilki tuttuysa önce denemediğim 2. ye deniyorum ve luck basıp ilk tutana basıyorum. böyle +7 yapıyorum ben.eğer ilki yandıysa 2. ye denediğim tutmuş olursa ilki kaybolmadıysa tekrar +5 yapıyorum. ve 6 deniyorum tutmazsa diğerini 7 yapıyorum. tutarsa da bi süre sonra +7 deniyorum.biraz karışık oldu tabi farkındayım. yer ve zamanın önemi yok. lag olmasın yeter.

7 kez okudum anlayabildiğim tek bişey, hiç bişey anlayamadığım.

"Bize yer mekan farketmez, her türlüde +2 ye gider. Basıcan y'ye koyucan itemi koyucan elixiri koyucan luck powderı, besmele çektikten sonra bas, gözlerini kapa. Açtığında yavaş yavaş itemın üstüne gel ve ;

Bas küfrü..

•  + Basma Taktikleriniz...

sözün bittiği yerde...
    bu resim legend 5 öncesi çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat2018 -- 9 Temmuz 2010; 10:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat2018

+ Basma Taktikleriniz...

sözün bittiği yerde...

Buga falan mı sokmuş bu
  • 3 gün önce +9 no adv two bastım, kafama esince giyiyorum lucky dressi gidiyorum jangana budistin yanına basıyorum
  • Bence bi etkende bottaykene basmak.orjinal cleicteyken yani botsuz girdiğimizde basmak daha zor gibime geliyo.Doğruluq oayı nedir mereak ettim bana katılan yada katılmayan cevab yazarsa sevinirim
  • quote:

quote:

Source Theraphy nerede ?

nur çemberi diye adlandırığım bi skill source theraphy

http://img27.imageshack.us/f/sro2010070910563205.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 9 Temmuz 2010; 11:01:00 >

• Anlaşılması güc yazı yazdım daha acık sekilde tekrardan yazıyorum
    Bence bi etkende bottayken basmak.Orjinal clienteyken yani botsuz girdiğimizde basmak daha zor gibime geliyo...Doğruluq payı var mıdır merak ediyorum bana katılan yada katılmayanlar örnek vererek acıklarsa sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Source Theraphy nerede ?

nur çemberi diye adlandırığım bi skill source theraphy

http://img27.imageshack.us/f/sro2010070910563205.jpg/

Fotoya baktımda buıldin ilginç staları nası dağıttını anlatabilrimisin bide buılden menunmusun pvp baabında incikten tşkr ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.