arkadaşlar bu konuda +7 shell basma konusu açılmıştı orda sizler şu itemleri yak geçer demiştiniz sayenizde o taktikleri kullanarak 10 tane +7 shell bastım hiçbir tane yakmadım shelleri 110mden satıyorum ama şimdi işi biraz daha büyütmek istiyorum bu sefer sizden +7 shard geçirme taktiklerini istiyorum söyleyen kişiler lütfen çok az yanan bir taktik söylerse çok seviniirim teşekkürler
shell basma taktiginin linkini biliyorsan paylasirmisin bende deneyim ise yariyosa
+1 high class itemleri toplardım . (+2 yada +3 olmaz ).
Basacağım itemi önce high class scrool ile +2 basardım ( 1 keresinde +2 ye raptor yaktıydım eşşek şansı yoksa yanmadan geçer )
Sonra +1 olan bir tane ezik high class itemi normal high class scrool ile +3 e kadar getirip +4 e geçirirken yakmaya çalışırdım . Zaten çok büyük ihtimal +4 de yanıyor.
Sonra basacağım itemi bus ile ard arda +3 ve +4 e atıyordum .
Aynı şekilde +5 e basarken ezik high class bir itemi +4 e yakıp tekrar atıyordum +6 ya basarkende aynısını tekrarlıyordum . Sadece item +2 iken +3 ve +4 e ard arda atıyordum .
+6 basıp krowazları satardım baya sermaye yapmışdım . 1.5 sene önce bıraktım oyunu şuan askerim .
+7 e atarkende woe yada le, ge +0 bulup busla durmadan basardım bu bastığım uniqe ne zaman yanarsa +6 itemi 7 ye o zman sallıyordum . Şansın geneldede geçirirdim .
Ne zamanları itemi basmıyordum onuda söyliyim. Ezik item +4 yada +5 e kadar gittiyse ( normalde bu high class kağıt ile çok zordur +5 e kadar gidiyorsa o an gerçekden item basma anıdır ) o itemi kenara koyar tekrar bir +1 item alır hızlıca +4 de yakmaya çalışırdım .
Anvilin durumu aslında sürekli item basılarak gözlemlenebilir. +2 den +3 e itemler kolay geçmiyorsa sürekli +4 e item yakıyorsanız o anlarda item basmayın .
teşekkürler
Ben upgrade işinin taktikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.. Tamamen şans işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme