Şimdi Ara

+ basma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar yuksek rate bir serverda oynuyorum 7500 e kadar basliyor bir ara forumda gordum boyle bir program suan bulamadim.yardim lutfen

• Neresiymiş orasi bakalım bi teftişe geleyim :)
  • %8milyar getwork serverıdır.

http://www.l2server.cz/

* 1000x exp
    * 500x sp
    * 1400x adena
    * 1x drop

* buffs 10 hours
    * no weight
    * global teleport
    * auto buy skills
    * all skills >> Yani 78 lvl olduğunuzda tüm buffer clasi skillerini aliyorsunuz + touch of life vb gibi bazı classlara özel olan skilleride alıyorsunuz ( Balance -999999999 ) ^^
    * high stats
    * subclass
    * gmshop

Düne kadar millet 7500lerde gezerken sen 1 + daha basıcam diye çatlıyordun serverda.

Genel durum :
    ogin: online
    Game: online
    online player
    219

Eğer server buysa benim yorumum budur oynanmayacak bi server zamanında denendi. Lag desen ayrı bi olay :=)

http://forum.donanimhaber.com/m_16065167/tm.htm

Hatta şu linkte gerekli açıklamalar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 11 Aralık 2007; 16:42:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

Neresiymiş orasi bakalım bi teftişe geleyim :)

Nereye gidiyorsun la gel akşama benim server a event yapalım bu arad +16 bastım bowa sonunda
    biraz para gördü elimiz (50gb) buff satmaktan echant denicem birde sana birşey sorcam msn ye gelsen de olur

bu arada +basma programı varmı bilmiyorum ama ben birtane uyarlamıştım ve resimli anlatımı yapmıştım biraz ara forum da vardı (program değil adı hlapex böyle ara çıkar )
    neyse eve gideyim bugünde fazla çalıştım yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 11 Aralık 2007; 16:45:51 >

• onlar palavra ...
    cogu serverde adminler bunun icin koruma koymus bende ugrastim o islerle ama calistigi anda....
    ama 2 dk da olsa 55x server da en az bir milyar p attack yaptim ...

• programi arasticaksaniz ismi l2walker, l2scam, hplex falan diye geciyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting61

programi arasticaksaniz ismi l2walker, l2scam, hplex falan diye geciyo...

Hepsinin de ayrı ayrı programlar olduğunun farkındasın di mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nota çıkarma programı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet biliyom ama cogu ayni ise yariyo...
  • walker hepsini yapiyo...
  • Evet benim kullandigim walker 3 u biarada hepsini yapiyo , denemek isteyene havasi bedava linki veriyim !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacknavy

Evet benim kullandigim walker 3 u biarada hepsini yapiyo , denemek isteyene havasi bedava linki veriyim !!!

ver bi bakem ben şuna
  • geLiyom
  • sagolun arkdaslar fikirleriniz icin ben bu programı sadece bu server icin deil baska zamanda isime yarayacak bir program oldugu icin istedim. blacnavy link veririsen iyi olur indirrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiardo -- 14 Aralık 2007; 0:02:42 >
  • Sacmalamayin arkadaslar bole bi topic te olamaz benimki sadece hava , forum kurallarimizi iii bilelim , walker in serbest oldugu server in forumlarinda rahatlikla bu konular uzerinde yazilar yaziliyo lutfen oralarda aradigimizi ariyalim ...

Lineage II Bölümü Kuralları

Madde 4 :Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...
  • oynuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacknavy

Lineage II Bölümü Kuralları

Madde 4 :Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...

NİE silinio
  • Hlapex i çalıştırmak istiyorsanız kolay gelsin daha çoook denersiniz..... Critical yemekten çıldırırsınız....
  • kardes senin resmin oldugu serverda rahat artı basılıyormu?
    basılmıyosa bile nerden indirebiliriz ?
    bi sole bende girer bi bakarım ne var ne yoq
  • olsay öle programlar hiç beklemez koyardım buraya ama ok naparsın...
  • kardesc6 serverlerinde + basma programini bulursaniz banada soylermisiniz lutfen =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.