Şimdi Ara

aynı dosyaları bulma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: makavel1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
41.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı dosyadan nerdeyse 5 tane var bilgisayarda. bildiğiniz çöplük oldu. Aynı fotograftan 3 tane çıkıyor mesela. Program arıyorum. Aynı dosyaları bulup fazla olanları silecek. yardım.

• duplicate file finder http://www.auslogics.com/en/software/duplicate-file-finder/

kendim de kullanıyorum çok iyi bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 19 Ocak 2013; 22:20:54 >
  • Sagol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç oldu ama
    Her ikisini de kullanan biri olarak Anti Twin de denenmelidir diyorum.
    http://www.joerg-rosenthal.com/tr/antitwin/
  • Teşekkürler, konuyu unutmuştum, iyi ki hatırlattınız, hangi programdı hatırlamıyorum ama birini kullandım ,evet işlevini yapıyor 1 den fazla varsa 1 ini bırakıyor diğerlerini siliyor.

Yalnız burda başıma gelen bir sıkıntıyı belirtmek istiyorum, belki benim acemiliğimden;

Şimdi atıyorum A,B,C,D diye 4 klasörümüz olsun ve 4 ündede aynı fot. olsun, bu program bu 4 aynı fot.ları tespit ediyor ama bir kısmını A dan bir kısmını B den bir kısmını C den siliyor (en azından bana öyle oldu), Şimdi ben bu işi hallettikten sonra fark ettim durumu, günlerce aynı içerikli klasörleri birleştirmekle uğraştım.

Bilmiyorum belki bir ayarı vardır
  • İşin içinde resim varsa DUPDETECTOR öneririm. Birz sabır ister ama umduğundan fazlasını yapabilirsin.
  • beyler aranan programın boyutunu değiştirmek istiyorum.

Diyelim aynı fotograftan 1600*1200 boyutlarında ve 800*600 boyutlarında olmak üzere 2 adet var. Bunun tespitini yapabilen bi program arıyorum. Antitwin denedim daha önce boyutla ilgili bi durum hatırlamıyorum onda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENZER İSİMLİ MÜZİK dosyaları için denedim fakat programlar çalışmadı, güzel bir program önerirseniz hayır demem
  • Programın Portable kurulumsuz versiyonu ve kullanımı için açtığım yeni forum....

http://forum.donanimhaber.com/m_95499082/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra5585 -- 3 Ağustos 2014; 12:12:10 >
  •  aynı dosyaları bulma programı
    Çoğul Dosya Ayıklayıcı

Arkadaşlar kullanımı çok basit bir program tekilleştirmek istediğiniz dosyaların bulunduğu en üst klasörü seçiyorsunuz ve içindeki tüm dosyaların kopyalarını bularak siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkardan -- 23 Ağustos 2014; 1:58:38 >

• duplicate kullandım ilk başta biraz zorlandım mantıksız yapmışlar ama işimi gördü birde mesela veli ve veli1 diye 2 tane aynı dosyam var bundan veli olanını siliyo yani veli1 i bırakıyor tam tersini yapması gerekirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

BENZER İSİMLİ MÜZİK dosyaları için denedim fakat programlar çalışmadı, güzel bir program önerirseniz hayır demem

selam aradıgınızı buldıysanız beimlede paylaşırmısınız.
    aynı ısımde olanları bulan ve aynı boyutta olanları bulan program arıyorum
    mp3 mp4 avi mpeg için
    vala süper olurdu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

BENZER İSİMLİ MÜZİK dosyaları için denedim fakat programlar çalışmadı, güzel bir program önerirseniz hayır demem

selam aradıgınızı buldıysanız beimlede paylaşırmısınız.
    aynı ısımde olanları bulan ve aynı boyutta olanları bulan program arıyorum
    mp3 mp4 avi mpeg için
    vala süper olurdu :(

4-5 tan denedim istediğim gibi ayırmadı ama siz de deneyin biraz belki bulursunuz. yüzde 80 ismi aynı olan dosyaları bile analiz edemiyor benim denediklerim. dünya müzik lisatelerini indirdim şarkıları ayıramadım bıraktım şimdilik.

• Merhaba. Windows 7 den Windows 10 yükselttikten sonra (C:) diskim fazla yüklendi (eskiye nazaran 8 GB kadar fazla). Duplicate File Finder programı ile tarama yaptım. Sanırım büyük çoğunluk bu programı, fotoğraf ve müzik parçalarının kopyalarını silmek için kullanıyor. Bu konuda kusursuz bir program. Tavsiye ederim. Ancak ebnim sorunum şu; .bmp .dll .doc .exe .ht .pas .php .txt gibi uzantıları olan dosyalar var. Default, AppData, Program dosyaları (x86), Program Files, ProgramData, rei ve en önemlisi Windows dosyası var. Tarama sonucu yüzlerce aynı dosya çıktı. Bazıları değişik isim ve tarih taşısa da içerikleri birebir aynı olan dosyaları buluyor, program. Bazı dosyaların, isim ve tarihleri değişik olsa da, 6-10 kopyası görünüyor taramada. Ne yapmalıyım? Hangi dosyaları taramalı, hangilerine dokunmamalı? Sistem dosyalarında da yüzlerce aynı içeriğe sahip dosya var bu programa göre. Acaba 7 den 10 a yükseltirken Windows aynı dosyaları özellikle mi tuttu yoksa yükseltirken bu dosyalar kendilerini yenileyip yedeklediler mi? Ya da yüklemeden sonra art arda gelen güncellemeler sonucunda mı oluştu bu kadar kopya dosya? All Files seçeneğini işaretlersem, program tüm diski en ince ayrıntısına kadar tarıyor ve yukarıda belirttiğim tüm dosyaların inanılmaz sayıda kopyası çıkıyor. Ne yapmalıyım? Programa güvenip diğer tüm kopyaları silmeli miyim? Sistem dosyalarında da aynı kopyalar mevcut. Bunları da silebilir miyim? Teşekkürler.

• ben yukarıda geçenhttp://www.joerg-rosenthal.com/tr/antitwin/ adresindeki programı kurdum. Müzik için gerçekten işime yaradı. Türkçe dil desteği var biraz incelerseniz işinizi halledebilirsiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.