selamun aleyküm arkadaşlar, benim elimdeki mp3 dosyalarını aralarında 2 saniye boşluk olacak şekilde birleştirmek istiyorum ve bunun içinde program arıyorum .Merge mp3 ne yazıkki lisanlı hali yok ve Helium Audio Converter da aralrında 1 ssaniye olsun diyoruz 5 saniye fark koyuyor.Bu programlar gibi basit arayüzlü bir program arıyorum ücretsiz şekilde.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arakdaşlar lütfen yardım edin hiç bilen yok mu
Adobe Auditions da benzer seçenekler görmüştüm,belki o da vardır.30 günlük denemesi iş görmez mi? (Sanırım birden çok dosya birleştireceksiniz)
deneyip döneceğim kardeşim.Yeniden sağolasın bu arada.Evet epey fazla dosya var elimde birleştirilecek.
muhammed_199M
kullanıcısına yanıt
Hadi kolay gelsin.
Free mp3 Joiner kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ask__er
Hadi kolay gelsin.
abi eyvallah da bu çok gelişmiş program ve kullanımı biraz zor ya .Bana ço basit arayüzlü tıkladığımda hemen aralarına 1 saniye koyup birleştirecek bir şey lazım .Merge mp3 gibi mesela
@Agentwho adlı arkadaşın verdiğin programa baktınız mı?
evet şimdi ona baktım arayüz çok sade çok gzel çok hızlı hallediliyor işler ama bundada araya 1-2 saniye ekleme yok yani 1-2 saniye boşluk oluşturma yok ne yazıkki
muhammed_199M
kullanıcısına yanıt
Movie Maker o zaman işinizi görür. Sadece ses dosyasıysa movie maker'de ses formatı şeklinde kaydetme seçeneğinin olması gerekir. Sonra VSDC Audio Converter gibi bir programla istediğiniz formata çevirebilirsiniz.
Agentwho
kullanıcısına yanıt
tamam şimdi deneyip geri size döneceğim
Blaze media pro kesinlikle çok işini görür.
Micro_Processor
kullanıcısına yanıt
movie maker uğraştırı yöntem oldu birde bunu deneyim sağolasın
abiler önediğiniz her program birleştirme işlemi yapıyor .Ama benim istediğim aralarına 1-2 saniye boşluk koyacak programlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme