Şimdi Ara

+basmada tum yollar dennendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 2_Ran

evet bir anda +20 yapmak ımkansız ben tıtandayım ve bı yol buldm mesela AS yi +10 yaptık 78 lvl bi TH var ve her %10 yada %20 exp. alınca + basıyoruz cat dıe sılahına + basıyorsun bu ugrastırır ama sanırım sızı nyse :)

ben kac %20-10 ex geçtim bi arcarna maceyi 4 yapamadim ( 5 tane patladi 4 yaparken ( cok bahtsizim ))
  • ben 7x rate li yeni açılmış serverda zar zor c grade bow yaptım üstüne para kastım 4 tane ewc aldım 4 te patladı şimdi lvl 52 SR yi en dandik d grade bow la kasıom para yapana kadar
  • +basma yolu bence sadece şans bazı serverlarda anca rahat +20 yapabiliyorsun ben anca +19 yapabildim
  • Normalda oynadigimiz titan benzeri serverlarda 20 ye kadar gitmek cok zordur..Ama Senin bahsettigin gibi dusunursek bizde bi ara l2 den sıkılmıstık artık brazilya serverinde oynuoduk 30 a kadar sınırı wardi enchant lioduk weaponlari patlasin die dua edioduk..cristaller cok para weriodu..
  • bu bug C3 de işliyodu artık C4-C5 serverların %99.9 u fixlemiş durumda girdiim her serverda denerim :) genelde de hapse gonderir sistem :P çıkan uyarı mesajı da çok güzeldir " illegal yollardan item satın almaya kalktınız, cezanız 5 dakkika hapis" hiç denemeyin derim....
  • ooooooo ben çok girdm o odaya
  • yaw arkadaşlar bana yrd ederse niz cok mutlu olurum ben skill diziliş cubugunu bulamadım nasıl cıkartacagız_? yrd plsss
  • alt+x yap

ordan optionsu tikla

ordanda game sekmesindan initialize tusuna bas

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.