arkadaslar + basmak icin bilddigim tum yollari denedim 1 bir ton sillah alddim hepsinine basttim sirayla hepsi yandi 2 yıne cok sıllah alddım hepsını +4 yapttim sadece birine bassip diyerlerini yankttim tekine basmak icin yandii 3 sillaha yarim saate bir basttim yandi 4 silahi basip lvl kasttim ertesi gun yine basttim boyle +18 yapttim ama yandi ve yanimda adam dagger cat cat cat diye bastti +20 yaptti birde bana gulduu bende gm lerın annesıne kareslerıne kız arkadaslarına ne bılıyım servera sovdum saatlercee ben nerden baksanı tonlarca sıllah yakttım hatta +17 3 taane bow iclerinden birimi +18 gecmezz yaa bencee ayrımcılık var yada bende hıc sans yok taktık denılen bır sey de yok bence olsaydıı ben cozerdım dıyorum cunku daha yazmadıgım acayıp teknıkler var basıp sıllahı yere attıp alıp bır daha basıyorum bunun gıbı bır ton seyy yaa ulan ballada bırı tutmazmı anlamadım +20 yapan cocuk turk yakalarsam cok pıs dovucem bızım burda otturuyorr nasıl yapttı oyle cat cat cat +20 agladım resmen
bir anda 20 yapmak imkansız hatta çok zor birşey mutlak bir hile kullanmıştır yada bildiği bir bug vardır...
evet bir anda +20 yapmak ımkansız ben tıtandayım ve bı yol buldm mesela AS yi +10 yaptık 78 lvl bi TH var ve her %10 yada %20 exp. alınca + basıyoruz cat dıe sılahına + basıyorsun bu ugrastırır ama sanırım sızı nyse :)
sanmiyorum ama oluyorsa urasmak sorun deil
+ falan Basmakla ugrasilmaz Topla arkadaslarini cikip kes donateli adamlari Dusur Silahlarini Kap +20 ustu silahlari :D
+ basmakla alakalı teknik biliyorum taktik biliyorum diyen yalan söyler...+ asmakla alakalı şunlarısöliim arkadaşlar "bug" varsa kullanın sonuna kadar :) serverda bug yoksa + basmak tamamen şans işidir. GM komutlarını incelerseniz +3 e kadar Safe konumunda ayarlanır ondan sonraki değerler 4: %95 , 5: %90, 6: %85 vs. vs. bi yüzde ile aşşa doğru düşer +20 değeri bi çok serverda %1-5 arası bideğerde oluyo bu da demektir ki taktik falan yok arkadaş... Bug var ona lafım ok, Hile de var ona da lafım yok ama ne derseniz deyin taktik olayına inanmam...
quote:
Orjinalden alıntı: DJEngin
+ falan Basmakla ugrasilmaz Topla arkadaslarini cikip kes donateli adamlari Dusur Silahlarini Kap +20 ustu silahlari :D
1-) sanki donateli adamlar sizi kesemeyecek 2-) dusurmek icin donateli admın pk da olması lazim 3-) bu bi celişkimidir :P
Keshberfo nun dedigi gibi serverde herhangi bir bug yoksa tamamen sans isi bu weaponlari yada armorlari enchant lamak..1 yil oncesine kadar Titanda oynuoduk..Arkadasin Teki 2 tane tek te +16 shining bow basti..Tamamen sans bende yok acikcasi ama..Revenge serverini 3 ay oncesine kadar birakmak uzereyken herseyimi patlattim..Biliyorsunuz oyunda en zor enchantlanacaklar armorlardir..ben sans a Arcana Bot a +10 basmistim sonrada patlattim..bug falan yikaye..yok yere atip almak + basmak.skill tablosuna silah i koyup auto soulshot a alip saniyede 10 defe deistirip falan basmak.. Kendinize Guveniosaniz Basin Ne Diyeyim
arkadaşlar + ile ilgili kendi kendinize hurafeler uydurmayın tövbe tövbe ya şansa dayalıdır bu iş oranlar vardır belli o oranları yakalrsan tutar yok gel sen iii AS ye basıyon yok atıp alıyon eskitme hepsi traaşşş..... korkmadan basın :D
quote:
Orjinalden alıntı: keshberfo
+ basmakla alakalı teknik biliyorum taktik biliyorum diyen yalan söyler...+ asmakla alakalı şunlarısöliim arkadaşlar "bug" varsa kullanın sonuna kadar :) serverda bug yoksa + basmak tamamen şans işidir. GM komutlarını incelerseniz +3 e kadar Safe konumunda ayarlanır ondan sonraki değerler 4: %95 , 5: %90, 6: %85 vs. vs. bi yüzde ile aşşa doğru düşer +20 değeri bi çok serverda %1-5 arası bideğerde oluyo bu da demektir ki taktik falan yok arkadaş... Bug var ona lafım ok, Hile de var ona da lafım yok ama ne derseniz deyin taktik olayına inanmam...
Ben sadece İnfinaty-Erica da gördüm kırılmayanları ama +1000 e kadar gidiyodu.Öyle oturup oturup basıp duruyoduk ama en azında etrafta yardım edenler oluyodu.Çünkü hepimiz arkadaşız.Ben daha yeni girebildim DH'ye.Nasıl bi sorunsa bi türlü bu site açılmadı.Bu arada + basmak tamamen şans oluyo bir zamandan sonra.Ben hiç kırmadan en fazla 7-8 yaptım.20'ye kadar tek seferde basmak imkansızdır bence.
%100 enchant scrollları var. ya duphelemistir yada gm in arkadasi dostudur.Bu scrollar gm shop ta satılmıyor kod yazıp alınıyor.Yapılması cok cok zor yane serverdan servera deisir tabi ama full %100 enchant scrolla +16 basmak aylar yıllar alır.
Ya siz ne diyonuz yaf Ael2 sunucunda +25 basma furyası vardı bi ara adam yapmış bi ton +25 koymuş 500m e. en dandik mob zaten 50m düşürüo orda. Bi ibişlik var bu işte hile yapıo adiler bende onlardan alıorum. O zamn bende hileciyim
Bazı serverlarda blessed ew lar war onlardan bulursan basma şansı %90 a çıkıo ama ben yinede patlatıom :D bu bew lar büyük bosslardan düşüo tabi server a da bağlı
Valla ne diyim bende birsuru yol denedim ama en son bi yol keşvettim doğruluk payıdaa var titanda ama param kalmadi :) Konsantire meselesi 3 tane +10 bi tane +11 s grade yapptim c grade +15 yaptim 6 tanede deneme amaçlı patlattım ama hepsinin patlicani biliyodum :)
ama şunu söyliyim kasmayla alakası yok çünki bu bastığım +10 ve 11 ler 15 felan hepsni toplasan 30 dk içinde bastım boşuna ben ilahımı gidim kasayım da gelim artı basım patlama şansı azalır dı felandı gibi düşüncelere kapılmayın :) Tinanda halen deneme aşamasında yım ama yuzde 60 patlamama şansı var :)
ARKADASLAR PEKİ BUGG NASİL BİRSEYY BEN COK ARADİM OYUNDA MESELLA DENİZİN SONUNA KADAR YUZDUM OLUYORDUM AZKALSİN AMA SONUNA VARMAK UZEREYKEN CAT YERE DUSTTUM DENİZ NORMAL KARA OLDUU ORDA BASTTİM AMA PATLADİ SONRA DEWAM ETTİM HARİTANİN SONUNA KADAR ORDAN ASSAGIYA DUSTTUM EPEY DUSTTUM SONRAA HERYER DUM DUZ OLDUU SADECE BEN VE DUZ BIR ALAN VARDII BASKA HIC BIR SEY YOKTTU ONDAN SONRA DEWAM ETTMİM İLERLEDİMMM VE BİRDEN ADAM DA KAYBOLDUU SESLERDEE OZAMAN DA BASTTİM YİNE PATLADİ BU BUG NASİL OLUYOR VE NERELERDE GENELİKLE CİKİYOR
KARDESİM + BASMANİN YOLLARİ YOK TEK Bİ YOL VAR KASMAYA GİDİCEN KASTİKTAN SONRA BASACAN TABİ HER GÜN DEĞİL ARA DAN BİRAZ SÜRE GEÇMESİ LAZİM SEN GEL PES PEŞE 6 7 + BSARSAN PATLAR TABİ BASİZİ AKALAGİNA TUTTURUR PATLAMAZ SANS İŞİ DAHA COK
arkadaslar bencede hic bir taktik sadece sans. ama soyle git lvl kas ardan iki uc gun gecsin oyle basinca sanki dahda iyi oluyor gibi gelio ama enchant in taktik i yoktur.bence sadece sans bi de icgudu :P tam boyle icinden gecnce bas gitsin
arkadaşlar izmitli olanlar bilr cinci ayşeyi artı nasıl ne zmn basılır gidin ona sorun