Bu yazdığım klavyeden tür tüm ışıklı yazıları gece hatta dolunayi bile çift gibi görüyorum loş oltamda cisimlerin hayaletini görüyorum çok göz doktoruna ve norolojiye gittim bir şey yok diyor ama astigmat dışında gozlukte bir halta yaramıyor eski görüntümu özledim gece gözlerimi cok yoruyor bu görüntüler tek gözle bakarkende olay ayni
Nasıl anlamadim
Genel bir şey pek anlamadim ya neyse moralim çok bozuk
Yok mu böyle goren ki
beyler yardim
quote:
Orijinalden alıntı: gburrakkk
telefonu sık kullanmayı bırak. hele hele oyun internet vs için sakın kullanma. imkanın varsa telefonu değiştir. muhtemelen hassas gözlerin var ve radyasyon gözlerini gereğinden fazla yoruyor
Valla bilmiyorum ki kullanmasamda durum aynı çünkü bikemefim doktor larda bir şey bulamadi lar galiba yalnızım
Astigmat olabilirsin bir iki gün bekle gecmezse doktora git gözlük verir
quote:
Orijinalden alıntı: Deiyonize
Geceleri araç farlarından korunmak için kullanılan anti-glare özellikli gözlükler var, camları sarımsı bir renk olur. Bir dene bence belki faydası olabilir.
gburrakkkG
kullanıcısına yanıt
Gözler kaç kHz?
quote:
Bu yazdığım klavyeden tür tüm ışıklı yazıları gece hatta dolunayi bile çift gibi görüyorum loş oltamda cisimlerin hayaletini görüyorum çok göz doktoruna ve norolojiye gittim bir şey yok diyor ama astigmat dışında gozlukte bir halta yaramıyor eski görüntümu özledim gece gözlerimi cok yoruyor bu görüntüler tek gözle bakarkende olay ayni
Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun tatlı türü yicekler yiyorumsun
quote:
Orijinalden alıntı: Deiyonize
Astigmat var 1.00 0.75 ama gözlük fayda etmiyor ki nedense
Vigilant
kullanıcısına yanıt
Yok aynı gölgeli görüyorum
trplayer
kullanıcısına yanıt
Yok fazla değil şekerim normal çıkıyor ama tahlilerde
quote:
Yok fazla değil şekerim normal çıkıyor ama tahlilerde
Şeker hastalığı için sormamıştım arkadaşım tatlı gıdalar bulanıklığa iyi geliyor pekmez çikolata
trplayer
kullanıcısına yanıt
Bulanik değilde Böyle yansimali görüyorum çift gibi anlamadım valla olayı göz doktoruda bir şey bulamıyor maç izliyor dün şimdi oyuncuların üstünde yarim uzamış gölgesi var çift gibi osikolojim bozuldu :(
HerGiyotineBurnunuSokma
kullanıcısına yanıt
Khz derken o nasıl ölçülüyor ki
quote:
Bulanik değilde Böyle yansimali görüyorum çift gibi anlamadım valla olayı göz doktoruda bir şey bulamıyor maç izliyor dün şimdi oyuncuların üstünde yarim uzamış gölgesi var çift gibi osikolojim bozuldu :(
Hiç bozma moralini bu yansımalı gölgeli durum bir ara bendede oldu stresten veya diet yapmaktan veya mineral vitamin eksikliği olabilir 2 yada 3 ay sürebilir bu durum... diş macunu parfüm jöle kozmetik ürünleri kullanma sıcak su az kullan ve göz kapaklarını açıp kapamayı geciktirme
trplayer
kullanıcısına yanıt
Çok morel verdiniz gerçekten lütfen o sebepten olsun biri su nedendir bile demiyor o ona o ona gönderiyor