Şimdi Ara

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
15.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazdığım klavyeden tür tüm ışıklı yazıları gece hatta dolunayi bile çift gibi görüyorum loş oltamda cisimlerin hayaletini görüyorum çok göz doktoruna ve norolojiye gittim bir şey yok diyor ama astigmat dışında gozlukte bir halta yaramıyor eski görüntümu özledim gece gözlerimi cok yoruyor bu görüntüler tek gözle bakarkende olay ayni

• Nasıl anlamadim
  • Genel bir şey pek anlamadim ya neyse moralim çok bozuk
  • Yok mu böyle goren ki
  • beyler yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gburrakkk

telefonu sık kullanmayı bırak. hele hele oyun internet vs için sakın kullanma.
    imkanın varsa telefonu değiştir.
    muhtemelen hassas gözlerin var ve radyasyon gözlerini gereğinden fazla yoruyor
  • Valla bilmiyorum ki kullanmasamda durum aynı çünkü bikemefim doktor larda bir şey bulamadi lar galiba yalnızım
  • Astigmat olabilirsin bir iki gün bekle gecmezse doktora git gözlük verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deiyonize

Astigmat olabilirsin bir iki gün bekle gecmezse doktora git gözlük verir
    Geceleri araç farlarından korunmak için kullanılan anti-glare özellikli gözlükler var, camları sarımsı bir renk olur. Bir dene bence belki faydası olabilir.

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi
  • gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Gözler kaç kHz?
  • quote:

Bu yazdığım klavyeden tür tüm ışıklı yazıları gece hatta dolunayi bile çift gibi görüyorum loş oltamda cisimlerin hayaletini görüyorum çok göz doktoruna ve norolojiye gittim bir şey yok diyor ama astigmat dışında gozlukte bir halta yaramıyor eski görüntümu özledim gece gözlerimi cok yoruyor bu görüntüler tek gözle bakarkende olay ayni

Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun tatlı türü yicekler yiyorumsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deiyonize

Astigmat olabilirsin bir iki gün bekle gecmezse doktora git gözlük verir
    Astigmat var 1.00 0.75 ama gözlük fayda etmiyor ki nedense
  • Vigilant kullanıcısına yanıt
    Yok aynı gölgeli görüyorum
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Yok fazla değil şekerim normal çıkıyor ama tahlilerde
  • quote:

Yok fazla değil şekerim normal çıkıyor ama tahlilerde

Şeker hastalığı için sormamıştım arkadaşım tatlı gıdalar bulanıklığa iyi geliyor pekmez çikolata
    Bulanik değilde Böyle yansimali görüyorum çift gibi anlamadım valla olayı göz doktoruda bir şey bulamıyor maç izliyor dün şimdi oyuncuların üstünde yarim uzamış gölgesi var çift gibi osikolojim bozuldu :(
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Khz derken o nasıl ölçülüyor ki
  • quote:

Bulanik değilde Böyle yansimali görüyorum çift gibi anlamadım valla olayı göz doktoruda bir şey bulamıyor maç izliyor dün şimdi oyuncuların üstünde yarim uzamış gölgesi var çift gibi osikolojim bozuldu :(

Hiç bozma moralini bu yansımalı gölgeli durum bir ara bendede oldu stresten veya diet yapmaktan veya mineral vitamin eksikliği olabilir 2 yada 3 ay sürebilir bu durum... diş macunu parfüm jöle kozmetik ürünleri kullanma sıcak su az kullan ve göz kapaklarını açıp kapamayı geciktirme
    Çok morel verdiniz gerçekten lütfen o sebepten olsun biri su nedendir bile demiyor o ona o ona gönderiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.