Şimdi Ara

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
2
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Gözlerini kısınca netleşiyor mu biraz? 2.5 derece miyobum var , şuan tavandaki lambayı kocaman görüyorum kısınca netleşiyor

Türkçe hocamdaki şaşı görememeydi. Gölgeli görme falan yok yani şaşı yapamıyodu gözlerini. Yakındaki objeler için sıkıntı oluşturuyo yani. Zaten gözlerini şaşı yapamazsan yakındaki herşeyi çift görürsün. Hocam kendin anlamaya çalış mesela al telefonu gözünden 1-2 karış uzakta tut. Çift görüyosan yakına veya uzağa odaklanmaya çalış. Gözlerini şaşı veya paralel yap. Düzgün görünceye kadar uğraş düzgün gördüğünde gözlerin ne yöne bakıyo bunu anlamaya çalış. Kendini anlamaya çalış biraz sonra doktora git. Doktorların da bunu anlaması lazım belki de derdini anlatamamışsındır

• Nasıl oluyor kardeşim sürekli mi çift gibi mi yani bide cisimlerin yanında gölge görüyormusun

• Kisinca teke düşüyor evet ama gözlük bir ise yaramıyor kaç tane gözlük degistim bilemezsiniz :(

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hakkisinda ben tek gözle bakınca da çift görüyorum yani iki göz uyumuyla alakalı değil durum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Bende tarif ettiğim gibi nur topu gibi görüyorum ışıkları. Sizinki daha değişikmiş. Gözlik takınca düzeliyor benimki.

Nur topu dediğiniz haleler, ışık etrafında ışık renginde yuvarlaklar mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gburrakkk

Nasıl oluyor kardeşim sürekli mi çift gibi mi yani bide cisimlerin yanında gölge görüyormusun

Gölge goruyorum cift gibi de goruyo gozlerim ama yarim saatte falan iyilesiyor sonra bisi kalmiyor gelip gidiyor

• İlginç neyden oluyor ki acep her gün mu oluyor bu beyinden kaynaklı herhalde bizim

• Gözden düşük gibi geldi bana sanki

• Beyinde heralde problem

Tek gözle çift görmek nası oluyo ya fizik yasalarını çöpe attın şuan einstein ağlıyo

Hocam o nası oluyo ya olmaması lazım öyle bir şeyin. Emin misin? Çift gördüklerin gerçekten çift olmasın :D

• Bende de buna benzer seyler sabah erken saatlerde oluyor.Astigmattan kaynakli sanirim hocam

Tam çift değilde yansıyip çift gibi oluyor

• Nasıl oluyor kardeşim sende astigmat var mi sonra düzeliyor mu bu durum ya da gözlük takınca

Hocam bilmiyorum valla düzelir inşallah

• quote:

İlginç neyden oluyor ki acep her gün mu oluyor bu beyinden kaynaklı herhalde bizim

Bazen oluyor ama iyilesiyor diger yerlerimde cok saglam degil yani

• Gözün de bir gün olup iyileşmesi çok garip bir sebebi olmalı ya benim psikoloji mi bozdu iyice ben hep öyle görüyorum nerdeyse dün gece araba gidiyor beyaz bide üstünden hayalat görüntüsü gidiyor silik gelde psikoloji 'ni sağlam tut benim de diğer yerlerde bozuk aga

İnşallah kardeşim tek temennim o

• quote:

Gözün de bir gün olup iyileşmesi çok garip bir sebebi olmalı ya benim psikoloji mi bozdu iyice ben hep öyle görüyorum nerdeyse dün gece araba gidiyor beyaz bide üstünden hayalat görüntüsü gidiyor silik gelde psikoloji 'ni sağlam tut benim de diğer yerlerde bozuk aga

Genelde benim isiktan oluyor cok fazla bakinca telefona falan basliyor beyinde mi gozdemi bende anlamadim bir te oyle tuhaf bir seyki baskasina anlatmak zor guc bisey

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.