Şimdi Ara

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
15.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sence sorun ne bendeki sende de olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ışıkla ne alakası var ki bu durumun

• gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranı yüzünden problem olabileceğini belirttiğin için bilgilendireyim dedim :)

Mavi ışık göz yorar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol ya her yeri bu şekil neredeyse görüyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gburrakkk

Yol ya her yeri bu şekil neredeyse görüyorum :(

Geçmiş olsun :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• :(

• Güncel.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu

• O sorun bende de var hocam. mesela tv de programın ismini yukarı aşağı şeklinde çift görüyorum. onun dışında yorulduğum zamanlar sanki gözüm terlemiş gibi bulanık oluyor. geçen bit pazarına gittim orası biraz da tozlu bir yer acayip bulanık oldu gözüm. korktum ya. astigmat diyolla :) gözlük var ama ben gözlük takamıyorum abes bi durum ama takamıyorum işte. sadece pc başında. pc de gözlük olmasa ekranı göremiyorum. gözlük dışında alternatif olarak tam kaş altından bakıyorum ekrana. gözünün önüne yatay şekilde parmağını getir tam parmağının sınırından ekrana bak. net gördüğünü fark edeceksin :)
    sende gözlük nasıl işe yaramıyor anlamadım. ama bence başka doktorlara da git. geçmiş olsun
  • Bende biraz şaşılık var. Arada görüntüler çift çift oluyor. Biri diğerine göre sol üst tarafta kalıyor. Gözlerimi sıkıca kapattıp ayağa kalkıp gözlerimi yeniden açınca düzelmiş oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tek ben mi yaşıyorum bu durumu ki

Saf saf gezme kardesim dalga geciyorlar yanlis yerdesin simdi senin doktorda olman gerekiyodu dh forumda degil

• Kardeşim çok zor durum sorma, anlamadim hala o cifligi oluşturan yansıma devam ediyor anlamıyorum gözlüğü taksam bile az bir şey fayda ediyor sinir bozucu sendede cisimlerin köşesinde kenarında gölge oluşuyor mu hayaleti varmış gibi sorun ne bilmiyorum çok psikoloji mi bozdu 6 göz doktoruna gittim

• Himmet senin tek ı gözü kapatınca duzenliyordu r benim tek göz açıkta öyle sana prizma gözlük ise yaramıyor mu

• Kardeşim çok gittimde bir çözüm bulamadım

• gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum araştırmadım veya bi fikrim yok ama hoşuma gidiyor benim. Kısa süreli olunca güzel oluyo seviyorum ama hep öyleyse çok kötü bi durum yazı bile yazamıyordum.
    Nedenini fiziksel olarak düşünürsek şöyle. Diyelim ki gözünün öenünde bir kalem var. Sen ona odaklandığında gözlerin çapraz yani şaşı oluyor. Eğer arkasına bakarsan gözlerin kalemi farklı yerlerde gördüğü için çift görürsün. Yani gözlerin şaşı olmuyor olabilir türkçe hocamda aynı şey vardı gözlük kullanmaya başladı işe yarıyor mu bilmiyorum

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Türkçe hocanda gölgeli görme mi vardı böyle yukarı ni yansıyordu ne diyordu o bu acayip canimi sıkmaya başladı bbenim

• Yardım

• quote:

Türkçe hocanda gölgeli görme mi vardı böyle yukarı ni yansıyordu ne diyordu o bu acayip canimi sıkmaya başladı bbenim

Bazen banada oluyor yazi bile yazamiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.