Şimdi Ara

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
15.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam normalde usb kablosu en basit yöntemdir. Ama sen bunu bilmediğine göre muhtemelen kHz hızı ile ilgili değil blur problemi ile ilgilidir hastalığın.
    Bi yerlerde okumuştum direk blur ve stamp tool ile yaratılan insanlar da varmış. Ama sayıları parmakla sayılacak kadar az olduğu için tıpta bununla ilgili araştırma yapılmıyor ve doğal olarak çözüm bulunamıyor şeklinde bi yazı idi.
    Açıkçası bu durum farklı ve özel olduğunu da hissettirebilir sana. Allah yardımcın olsun hocam, ağlatıcaksın beni

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Direk blur stop mu neydi onlar ne ki peki anlamadim valla ama bu olay bende yeni çıktı onceden yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• Up

• Gözü gölgeli çift gören yok mu benim gibi

• Gözlük kullanıyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astigmat gözlüğü var ve bir işe yaramıyor ama o yüzden takmıyor um

• Up.

• Tek ben mi yaşıyorum bu durumu ki

• Güncel

• bizim hoca da akşamları göremiyor araba kullanırken falan o yukarıdaki arkadaşın belirttiği gözlüğü kullanıyor baya işe yarıyormuş.
  • Astigmatın var doktora git

• Hocam gece geç saate kalırsam ve 15 dk falan uyuyup sonra kalkamadan yatakta gözlerimi açarsam bende de öyle oluyor. Ve geçmiyor uyuyana kadar. Telefonda yazı yazamıyorum çift gördüğüm için çok zor bir durum Allah sabır versin

• Doktor agittim astigmat çıktı ama gözlük duzeltmiyor kaç kere denedim hemde çok moral bozucu

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim sağol sence sorun gözde mi beyinde mi benim bir anda oldu ve geçmiyor doktor larda bana sen nadirsin dedi ne alaka ise çok var halbuki bir halt anlamadım gitmedigim doktor kalmadiatacam kendimi aşağıya az kaldı :( dün maçı izlerken sahada adamlarin arkasında hayalet görüntüsü vardı gelse sinir olma

• Aynı sıkıntı bende de var.
    Astigmattan kaynaklanıyor.
    Özellikle tam havanın kararcağı vakit loş ışıkta bayağı fena oluyor. Geceleri sokak lambaları falan nur topu gibi gözüküyor.

Ama alıştım artık. Sen de sev o topları veya gözlük tak.

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    Ama bende gözlük pek bir işe yaramıyor birde ben o ışıkları nur topu gibi değil de üstünde bir tane daha varmış gibi görüyorum mesala ışıklı yazılar üstünde silik yarim aynisindan var ya da dolunayda o şekil ya da cismin yanında silik hayaleti var az bir şey psikolojim bozuldu valla sizde de mi ayni gözlük ise yariyirmu

• gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Bende tarif ettiğim gibi nur topu gibi görüyorum ışıkları. Sizinki daha değişikmiş. Gözlik takınca düzeliyor benimki.

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    Benimkini doktor bile anlamadı bilmiyorum deli ediyor çift gibi oluyor geçmiyor isim gücüm mahvoldu herkeste de yok gibi baksana :(

• Mavi ışık filtresi iş görür.
    Asus gibi bazı markalarda önceden yüklü geliyor ancak Play Store'da da vardır sanırsam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.