Arkadaşlar +3 soul bow um var A grade eğer ona +basarsam +4 yaparsam patlama ihtimali var mi eğer patlarsam gerçekten üzülürum
sen kastiende oynuodun deme ? eger kastiensen +3 garanti ama serwerlara gore degisio bazı serwerlarda +4 de garanti olabilio. ama bnm bildigim extremede +3 garanti soorası şans işi
Valla dostum eğer patlarsa üzülürüm sende basam mı
+4 OLDU YAŞASIN
hadi gözünü aydın
Sağol
Arkadaşlar hala oyunda bir türk göremedim yardım alacak burdan yardım almaya çalışıyom, extremde öğrenme amaçlı lvl kasmaya devam ediyom, epey bir param oldu, karekter dark elf palus kngiht, gittim girandaki alabilceğim en iyi silahı aldım satıcıdan, oyunculardan alamıyorum çünki onlar çok iyi silahlar satıyolar.11.000.000 m param var, silah satan yerde başka silah kalmadı, ben nerden iyi silah alcam ???? Canavarlardan çıkarmı iyi silah ? Silah satıcıda 2 li kılınç yok atağı 70 üstü olan, biryer buldum giranda ama oda kristal istiyo sanırım oda yok bende ben neyapmalıyım nasıl silah edincem yardım pls...
arkadas hangi serwerdasin. butun serwerlarda turk wardir olm . turk ler line age nin sahibi
Bu söğlediğim Titanda :D yalan olmasın türk klanında olan bir kişi gördüm sabaha karşı saat 4.00 gibiydi, ben gece oynadığım için belki göremiyorumdur.Adama slm dedim yanıt gelmeyince belki uyumuş kalmıştır dedim ve yoluma devam ettim, oyunuı öğreninceye kadar böğle devam etcek, knighttada böğle olmuştu, iki kelime ediyodum hemen ezik olduğum belli oluyodu partiden atıyolardı yada adam yerine koymuyolardı, sonra 40 yaşında biriyle tanıştım sağolsun o oyunda ne biliyosam önce ona borçluyum onun sayesindee baya yol almış kendi başımın çaresine bakabiliyodum.Lineagede öğle biri çıkmadı henüz :D Sen silahı nerden alcam onu söğlermisin, biliyorsan eğer...
yorukefe titanda oynuyosan sana bi sureliğine yardımcı olabilirim
bana bi saat ver oyunda granda buluşalım adım Fluee
bu arada clan icin en az 50-60 lvl olman lazım yoksa almıyolar
clan başvurusunu
exselandes tourkoboys frekans
gibi liderlere yapabilirsin
en olmadı bunlara özel msj yaz
Girand Castle Town nun orda warehousenin içindeyim, özel pm atmasını bilmiyom ama sen atabilirsin biliyosan, nikin SancaR müsaitsen beklerim seni.
sansa bak server down oldu
nese zaten bende sabahlicam hallederiz
Ben bıraktığın yerdeyim pm atiyom olmuyo
oyunda diilsem ben sen pm atınca target not found in game filan yazar geliyorum hemen
quote:
Orjinalden alıntı: yorukefe
Arkadaşlar hala oyunda bir türk göremedim yardım alacak burdan yardım almaya çalışıyom, extremde öğrenme amaçlı lvl kasmaya devam ediyom, epey bir param oldu, karekter dark elf palus kngiht, gittim girandaki alabilceğim en iyi silahı aldım satıcıdan, oyunculardan alamıyorum çünki onlar çok iyi silahlar satıyolar.11.000.000 m param var, silah satan yerde başka silah kalmadı, ben nerden iyi silah alcam ???? Canavarlardan çıkarmı iyi silah ? Silah satıcıda 2 li kılınç yok atağı 70 üstü olan, biryer buldum giranda ama oda kristal istiyo sanırım oda yok bende ben neyapmalıyım nasıl silah edincem yardım pls...
bir kac gun icinde titana gelcem o zaman sana baya bir yardim ederim :) titanda nickim todorov.
yorukefe sen titana girince frekans nickine pm at yani bana ama yorukefe oldugunu sole :) ben sana gerekeni oretirim ilk etapta bilmen gerekenleri ok ?
Titana girilmiyo, diger 3 servera girebiliyorum titana giremiyorum, bunun sebebi en son cari canavarlardan kacarken birakmistim ondan olabilirmi ? benim yerimi datalardan bulamiyor olabilirmi ? epeydir ugrasiyom ama giremiyom.
merak etme öle bir sey yok bazen server böle yapıyor down oldumu duselir :)) YAŞASIN TURK RİDERS/ADRENALİN klanı :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme