Yıllar önce ak parti türbanı kullanıyor, dini sömürü yapıyor diye eleştirildi. Ya şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Başörtülü bacılarımız' ==> 'Vitrin mankeni' (6. sayfa)
-
-
Bu nasıl açıklamadır allasen? "Zamanında biz yedirdik artık yiyen yok" der gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun bide diger versiyonlari var turbanin ustune sapka takiyolad gorunce basiyorum kahkahayi -
Radikal islam radikal radikal islam -
klasik kemal abi hareketleri.
-
:) evet malesef siyaset böyle bir şey işte. Güzel tespit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBeyBalyozcular ile ergenekoncular hükümet karşıtı askeri içerisinde örgütlenmiş bir cunta idi, hükümet bunlardan kurtulmak için cemaati destekledi, bunu inkar etmiyor hiç kimse, dedim ya belli bir dönemden sonra ilişkileri olanlar yargılanıyor.
Alıntıları GösterKendinizi bu şekilde mi avutuyorsunuz? Helal olsun, Allah ıslah etsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xImR0Kendinizi bu şekilde mi avutuyorsunuz? Helal olsun, Allah ıslah etsin.
Alıntıları GösterFetö'nün suçlu olması akladı onları yoksa davaları düşmezdi.
-
-
Bağı olan derken eğitim kurumlarına gitmiş, gazate/dergi almış adamlardan bahsediyorsan çok sakat bir düşünce. -
Niye?
Onlar bilerek ve isteyerek bu tercihi yapmadı mı? Ben niye bulaşmadım da onlar bunlara gitti? Kimseyi zorlamadılar bunlarla birlik olacaksın diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birlik olmak ne alaka? Benim bölgemde en başarılı okul onlara aitti, meb'e bağlı resmi bir kurum. Buna giden insanlar devletin buna onay verdiği bilinciyle gidiyor. Belli olaylar geliştikten sonrası başka ama geriye dönük cezalandırma yapılabilir mi bu konuda sizce? Ya da bu adil mi? -
Adil değil ama yapılabilir. Sonuçta Türkiye'de yapılmayan birşey değil.
Bu yönden bakarsan bank asya da onaylı bir bankaydı. Para yatıranların sonu belli.
Tabi burada önemli olan büyük sinek küçük sinek ayrımı yapmamak. Bankaya para yatıranı suçlu bulup, bankayı açanı görmezden gelmemek. İkisi için de gereği yapılmalı.
Aynı mantıkla bugün İş Bankası CHP'nin, onlar da pkk'ya destek veriyor diyip İş Bankası'na yatırım yapan herkesi içeri alsa ne farkı olacak? Size dokunmayan sıkıntıları makul görmeyin lütfen. Yapılanların adil olmadığını bilerek hala devam etmesini istemeniz sizi de adaletsizliğe ortak eder. -
Birincisi iş Bankası CHP'nin değil.
İkincisi pkkya destek veren herkesin içeri alınmasını sonuna kadar desteklerim.
Dediğim gibi önemli olan tavanı bırakıp tabanı almak yerine ayrım olmadan hepsinin alınması. Buna aponun heykelini dikeceğiz diyen de trtye terörist çıkaran da, milli bayramlarda terör geçidi yaptıran da, terörist cenazesine katılan da ayrım olmadan dahil edilmeli.
Verdiğim farazi örneği gerçek gibi almışsınız, anlatmak istediğim o değildi ama neyse az çok bir şeyler anlatabildiğimi düşünüyorum. İyi günler dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BabatehlikeliBu show değilde nedir. Erdoğan haksız mı? Hiç bir zaman başörtülü kadınları desteklemeyip, yeni seçilmiş başörtülü hakime laf atınca altında kalmamak için show yaparken Erdoğan'ın sözüyle kıvılcım yaratacağını sanıyorsunuz. Dürüst değilsiniz.
.
Alıntıları GösterSova geeeel
-
Yuh -
şu sözü ama baret takmamışlar diye savunmaya kalkmak kadar aciz bir duruma düşmesin kimse. adam kalktı türbanlı bacılarımıza vitrin mankeni dedi! bu kadar basit. bu açıklamadan sonra akp'nin içerisinde bulunan türbanlı bacılarımız istifa etmeli bence. ama onların düşüncesinde de türbanı kim takar. akp'deki para havuzu bir şahane! o zaman vitrin mankenliğine devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 4 Ocak 2021; 12:5:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X