Bu kurgu için madem uğraşmışlar bunu düşünememişler öyle mi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Başörtülü bacılarımız' ==> 'Vitrin mankeni' (5. sayfa)
-
-
Vatansever bir vatandaş olarak benim görevim siyasiyi siyasiye kırdırmak, ki ülke doğru yöne rota tutsun. Bu bağlamda, "yesinler birbirlerini" diyorum. İki tarafı da tebrik ederim. Benim adıma doğru yoldalar. Geriye tek bir unsur kalıyor:
Memleketimin güzel insanlarına da asla renk vermemelerini tavsiye ederim. Goygoyun parçası olmayın. Sizden gelen bir geri bildiğim olmadığı sürece, asıl yüzleri meydana çıkacaktır. Zira nasıl hareket etmeleri gerektiğini bilemeyecekler ve içgüdüsel hareket edecekler. Günü geldiğinde de bambambam! Tüm hedefiniz siyasiyi siyasiye kırdırmak olmalı. O zaman memleketin doğru rota tuttuğunu ve bugünün aslan kesilenlerinin kediye döndüğünü göreceksiniz.
Kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı söylemleri de kulak arkası ediniz. Bir parçası olmayınız. Onlar sizi goygoyladığını sanadursun. Trollüğün hasını siz onlara günü geldiğinde çekersiniz. Bu konuda da önden hazırlık yapma imkanı bırakmamanız elzemdir. O yüzden kararınız ne olursa olsun, asla renk vermemelisiniz. Ki önlemini alamasınlar.
Açık, kapalı, cabrio... Erkek, kadın, henüz karar vermemiş olan... Karşı cinsini seven, hemcinsini seven... İnanan, inanmayan, peynire tapan... Türk, Kürt, Ermeni, Rum, Çerkez, Laz... Hepinizi çok seviyor ve hiçbirinizi bir diğerinizden ayırmıyorum. Kalın sağlıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 3 Ocak 2021; 17:43:37 >
-
AKP’li adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın Yüce Meclis’imizde yaptığı konuşmasını şuraya bırakayım. Çok uzun bir video değil ama tamamını izlemek istemezseniz 1.35’ten başlayabilirsiniz.
Şeker TVyoutubeBekir Bozdağ'dan Mecliste Fethullah Gülen Övgüsühttps://www.youtube.com/watch?v=OQEd67vsE0M&feature=youtu.be
Bu da Sn. Süleyman Soylu’nun “Fethullah Gülen ve Zekeriya Öz milletin temel değeridir. Zekeriya Öz, halkın iktidarını getirmeye çalışıyor." cümlesini kurduğu konuşması
Kaç Saat Oldu?🌍twitterKaç Saat Oldu?🌍https://twitter.com/kacsaatolduson/status/939896561731031040?s=20
Bu konuşmalar, elbette bu zatlar tarafından Fethullah Gülen denen itin ne mal olduğunu bilerek yapılmamıştır, buna ihtimal bile vermek istemiyorum, ama FETÖ’nün, hangi güç odağındakilerin iktidar ve güç hırsını kullanarak yıllarca devletin altını oyduğu, ve ülkeyi cehennemin kapısına kadar sürüklediği bellidir.
Bu örnekler arttırılabilir ama, siyasi fıtratı ne olur ise olsun, devletin en yüksek makamlarını işgal eden kişilerin içinde düştüğü gafleti izlemek bana hicap veriyor. Bu yüzden buraya daha fazlasını koymuyorum . Daha fazla örnek sunmanın da gerekli olduğunu düşünmüyorum, her şey sanırım yeteri kadar açık.
Pek zannetmiyorum ama, belki bir ihtimal yüzünüz kızarır, CHP’llerden özür dileme erdemini gösterirsiniz.
-
Özgürlük mücadelesi dediğiniz şey bir siyasi partinin düğmeye basması ile bir anda olan birşey değil, uzun soluklu bir mücadeledir. AKP Türkiye’de DP, ANAP ve DYP’nin onyıllarca yapamadığını yapıp bir giyim tarzını tabu olmaktan kurtarmış, iyi de yapmıştır, ama siz on yıllarca sağ iktidarların himayesi altında sürdürülen bu yasağın faturasını üç yıl iktidarda kalan ve iki ortağı yine sağ parti bir hükümete yıkamazsınız.
O dönemi yaşadıysanız, o gün mecliste Merve Kavakçı’ya en yakın destek olan kişinin FETÖ tutuklusu Nazlı Ilıcak olduğunu ve Merve Hanım’ın ABD vatandaşlığını beyan etmekten imtina ettiği için bu sorunun daha da büyüdüğünü hatırlarsınız. Türkiye’nin demokrasisi için kıyafet özgürlüğü konusunda bu gün gelinen nokta doğru olsa bile, bu konuyu siyah / beyaz bakış açısı değerlendirmenize katılmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Parhelion
AKP’li adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın Yüce Meclis’imizde yaptığı konuşmasını şuraya bırakayım. Çok uzun bir video değil ama tamamını izlemek istemezseniz 1.35’ten başlayabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=OQEd67vsE0M&feature=youtu.be
Bu da Sn. Süleyman Soylu’nun “Fethullah Gülen ve Zekeriya Öz milletin temel değeridir. Zekeriya Öz, halkın iktidarını getirmeye çalışıyor." cümlesini kurduğu konuşması
https://twitter.com/errdemglr/status/939828129132097536/video/1https://twitter.com/kacsaatolduson/status/939896561731031040?s=20
Bu konuşmalar, elbette bu zatlar tarafından Fethullah Gülen denen itin ne mal olduğunu bilerek yapılmamıştır, buna ihtimal bile vermek istemiyorum, ama FETÖ’nün, hangi güç odağındakilerin iktidar ve güç hırsını kullanarak yıllarca devletin altını oyduğu, ve ülkeyi cehennemin kapısına kadar sürüklediği bellidir.
Bu örnekler arttırılabilir ama, siyasi fıtratı ne olur ise olsun, devletin en yüksek makamlarını işgal eden kişilerin içinde düştüğü gafleti izlemek bana hicap veriyor. Bu yüzden buraya daha fazlasını koymuyorum . Daha fazla örnek sunmanın da gerekli olduğunu düşünmüyorum, her şey sanırım yeteri kadar açık.
Pek zannetmiyorum ama, belki bir ihtimal yüzünüz kızarır, CHP’llerden özür dileme erdemini gösterirsiniz.Yahu istismar ettiğiniz yetmedi mi, fetö olmadan önce herkes gibi Ak parti'nin de cemaat ile bağı vardı, fetö hükümet ile savaşmaya başladığı tarihten itibaren bu cemaate bulunanları yargılıyorlar, yoksa ondan öncesi olanlara birşey yapılmıyor,
umarım senin bu durumu bile bile yaptığın iftiralardan dolayı yüzün biraz kızarır, hiç zannetmiyorum da.
-
Yüzü kızarırmı . Sen aynaya bakıyormusun.
Ne utanma ne arlanman var. Forumda herkes senin ne olduğunu biliyor rahatsızda olmuyorsun.
Cemaati palazlandıran hakan şükür ü millet vekili yapan darbeye zemin hazırlayan AKP'yi savunuyor hele bak sen. Senin yüzün kızarıyormu diyeceğim ama olan şey kızarır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
Bu mesaj silindi.Bu küfürleri ettin, sana anlayacağın dilden cevap verecektim, ama şikayet etmeyi yeğledim, yakında aylarca süren bir ceza alacaksın.
-
Maalesef yanlışsınız, herkesin cemaat ile bağı yoktu. Bağı olanlar önce iktidar heveslileri, ardından iktidar kudreti ile gözü kör olanlardı.
Bunun benim bildiğim tek istisnası Bülent Ecevit’in önce 1998’de, daha sonra rahmetli olmadan bir süre önce ettiği bazı laflardır, fakat ölümünden önceki bu dönemde rahmetlinin melekelerinde tüm Türkiye’nin gözlemlediği ciddi sıkıntılar olmuştur, kendisi de maalesef son yıllarını kendine yakışmayan bunun gibi ciddi hatalar içerinde geçirmiştir.
Bakın daha 2009’da rahmetli milletvekili Kamer Genç “Bu Fethullah Gülen başınıza bela olacak!” diye Yüce Meclis kürsüsünden konuşuyor ve maalesef yine AKP’li milletvekilleri tarafınadan yuhalanıyor. O kahpe darbe girişiminin altı yıl öncesinden söz ediyoruz. Bu uyarıya rağmen, arada geçen altı yılda FETÖ’nun palazlanmaya devam etmesine müsade edilmesinin nasıl bir açıklaması olabilir?
MedyascopeyoutubeKamer Genç'ın uyarısı: "Bu Fethullah Gülen başınıza bela olacak! "https://youtube.com/watch?v=-dgvY3o0wMc&feature=share
O tarihten iki sene öncesine yani 2007’ye döneyim. O zamanın Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner’in bazı FETÖ organizasyonlarını takibe aldığı için kameralar önünde Adalet Bakanlığı talimatı ile nasıl tutuklandığını ve 4 ay tutuklu kaldığını hatırlar mısınız?
İlhan Cihaner’in tutuklanması, Balyoz ve Ergenekon davalarının sonunda alileleri ile birlikte hayatları karartılan, hastalıktan hapiste ölen, tutuklanmayı gururuna yediremeyip intihar eden gururlu subaylarımızın ön hazırlığıdır. Bütün bu olaylar sizin ifadenizle “herkesin” değil, tek bir siyasi iradenin gozetiminde olmuştur.
Şimdi lütfen hafızanızı biraz yoklayın, ve Ergenekon davası için “Ben bu davanın savcısıyım “ diyen, FETÖ adına bu davaların savcılığını yürüten Zekeriya Öz’e zırhlı mercedesini vermeye kalkan siyasi iradeyi hatırlayın derim. İpucu vereyim, cevap “herkes” değil.
FETÖ her zaman FETÖ idi, sadece bazı güç odaklarının bunu görmezden gelmek işine geldi. Bu kadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parhelion -- 3 Ocak 2021; 20:12:8 >
-
quote:
Maalesef yanlışsınız, herkesin cemaat ile bağı yoktu. Bağı olanlar önce iktidar heveslileri, ardından iktidar kudreti ile gözü kör olanlardı.
Bunun benim bildiğim tek istisnası Bülent Ecevit’in önce 1998’de, daha sonra rahmetli olmadan bir süre önce ettiği bazı laflardır, fakat ölümünden önceki bu dönemde rahmetlinin melekelerinde tüm Türkiye’nin gözlemlediği ciddi sıkıntılar olmuştur, kendisi de maalesef son yıllarını kendine yakışmayan bunun gibi ciddi hatalar içerinde geçirmiştir.
Bakın daha 2009’da rahmetli milletvekili Kamer Genç “Bu Fethullah Gülen başınıza bela olacak!” diye Yüce Meclis kürsüsünden konuşuyor ve maalesef yine AKP’li milletvekilleri tarafınadan yuhalanıyor. O kahpe darbe girişiminin altı yıl öncesinden söz ediyoruz. Bu uyarıya rağmen, arada geçen altı yılda FETÖ’nun palazlanmaya devam etmesine müsade edilmesinin nasıl bir açıklaması olabilir?
https://youtube.com/watch?v=-dgvY3o0wMc&feature=share
O tarihten iki sene öncesine yani 2007’ye döneyim. O zamanın Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner’in bazı FETÖ organizasyonlarını takibe aldığı için kameralar önünde Adalet Bakanlığı talimatı ile nasıl tutuklandığını ve 4 ay tutuklu kaldığını hatırlar mısınız?
İlhan Cihaner’in tutuklanması, Balyoz ve Ergenekon davalarının sonunda alileleri ile birlikte hayatları karartılan, hastalıktan hapiste ölen, tutuklanmayı gururuna yediremeyip intihar eden gururlu subaylarımızın ön hazırlığıdır. Bütün bu olaylar sizin ifadenizle “herkesin” değil, tek bir siyasi iradenin gozetiminde olmuştur.
Şimdi lütfen hafızanızı biraz yoklayın, ve Ergenekon davası için “Ben bu davanın savcısıyım “ diyen, FETÖ adına bu davaların savcılığını yürüten Zekeriya Öz’e zırhlı mercedesini vermeye kalkan siyasi iradeyi hatırlayın derim. İpucu vereyim, cevap “herkes” değil.
FETÖ her zaman FETÖ idi, sadece bazı güç odaklarının bunu görmezden gelmek işine geldi. Bu kadar basit.Rahmetle andığınız kişilere bir müslüman olarak sadece toprağı bol olsun diyebilirim, o şahıs Başörtüsü ile meclise girdi diye Merve Kavakçı için burası devlete meydan okunacak yer değildir, bu kadına haddini bildirin demiştir, herhalde beni kışkırtmak için rahmetle andın bu adamları
-
quote:
https://youtube.com/watch?v=-dgvY3o0wMc&feature=share
FETÖ her zaman FETÖ idi, sadece bazı güç odaklarının bunu görmezden gelmek işine geldi. Bu kadar basit.Balyozcular ile ergenekoncular hükümet karşıtı askeri içerisinde örgütlenmiş bir cunta idi, hükümet bunlardan kurtulmak için cemaati destekledi, bunu inkar etmiyor hiç kimse, dedim ya belli bir dönemden sonra ilişkileri olanlar yargılanıyor.
-
Hayır, bu şekilde anlamanıza üzüldüm. Bülent Ecevit bu hareketi ile bir hata yapmıştır, ama kendisi Kıbrıs Harekatı’nın mimarıdır ve yüzbinlerce Müslüman Kıbrıs Türkü’nün kurtarıcısıdır. Siyasi hataları olmakla beraber Türkçülük Tarihi’nde hatırlanacağı hadise de Kıbrıs Harekatı olacaktır. Yaşıyla beraber artan siyasi hatalarına rağmen, sizin de bu şekilde hatırlamanızı umarım. -
cidden chp pm üyesi mi bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120demek ki akape türbanlıları manken olarak görüyormuş...
Muhalif kesimdeki örtülü olan kadınlar vitrin mankeni olarak görülüyorsa AKP kanadındaki açık başlı hanımlarda vitrin mankeni demek oluyor bu.
Aynı şey gibi.İşine gelince pkk destekçisi kürt oluyor işine gelince kürt kardeşlerim oluyor.Yeri gelince terörist başının kardeşi devlet kanalına çıkıyor.Tabi menfaat doğrultusunda dini de öyle kullanmıyorlar mı misal diyanet şeyhülislam gibi sünni fetva veriyor devamlı alakaya maydanoz biçimde sanki ülkende tek bir dinden insan varmış gibi.
Soylununda tweet'ini gördünüz.Din,milliyet ve gerekirse sadece araçtır tıpkı onları başa getiren demokraside olduğu gibi.
-
Fetö bittikten sonra Balyoz ve Ergenekon'dan yargılananların tamamı beraat etti. Balyoz ve Ergenekon FETÖ projesidir. Belirli bir dönemden sonra ilişkileri olanları yargıladığınızı biliyoruz. Çünkü işinize öyle geliyor.
-
Gündem değiştirme versiyon 189516544634786146641223114444 . Gerçek gündem ekonomik sıkıntılardır. Yapay gündem üretmekte üstlerine yok! Yılın ilk gününden başladılar bunu yapmaya. Anlaşıldı, 2021'de bu yapay gündem tartışmaları ile geçecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 3 Ocak 2021; 23:8:33 > -
Kimse kusura bakmasın da, AKP'liler şov yapıldığı konusunda tamamen haklı. Herkesin güvenlik gereği baret takarak dolaştığı bir ortamda yalnızca 2 başörtülü kadının baret takmayarak poz vermesinin başka nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir? Bana mantıklı bir açıklama bulun kabul edeyim yoksa benim gözümde bu fotoğraf çekilmeden önce o bayanların kulağına kesinlikle başörtülerinin karede bir şekilde görülmesi gerektiği fısıldanmıştır. Ucuz, bayat AKP tarzı numaralarla iktidara gelmeyi düşlüyorlarsa kusura bakmasınlar da aslı varken kimse taklidine prim vermez!
-
Bacılarımıza peruk dakdırıyorlar diye böğürenler şimdi cehabeli bacılar niye baret takmıyo diye ortalığı velveleye veriyorlar.
yemin ederim bu ikiyüzlülerin topluma zerre kadar faydası yok.zararı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X