Şimdi Ara

Bass ağırlıklı kulak içi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
14.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100tlyi gecmeyecek sekilde bass agirlikli ama bassi artirayim derken sesi bozmayan yani temiz ses veren bi kulaklik ariyorum. Genelde rock muzik dinlerim bunun yanina pop r&b de eklenir, bass benim icin onemli.

Aklimda uc model var:
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-3-0-siyah-kulakici-kulaklik-p-TELKLKXIAOMIPSTN3?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=CjwKEAiAova1BRDS15OXjcug_FMSJACWNAKZmLd8Os0jNVVAiuFUDyVl4zM-HB-U4iZ3KR_hDSKn3hoCkBHw_wcB

http://m.teknosa.com/urunler/110261792/urbanears-zd-4090117-kransen-control-talk-pumpkin-

Bu uc modelden birini veya varsa ayni fiyat araliginda daha kalitelisini onerirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 13 Şubat 2016; 2:51:56 >

• Bass istiyorsan xiamio yu geç, o daha dengeli kulaklıktır urbeaners hiç denemedim, earpod bakabilirsin alışmak diğer kulaklıklara göre uzun sürebilir ama verdiği bass sesi çok yüksekte adeta kulağı titretiyor yada sonynin xb kulakiçi serisinede bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kransen kullandım. bassları iyi ama bence yetersiz. şuan jbl e10 kulak içi kullanıyorum. şöyle söyleyeyim. daha önce hiç bir kulaklıkta (ne kulak içi ne kulak üstü) bu kadar bass görmemiştim. gözlerini yerinden oynatıyor o kadar söyleyeyim
    eğer bütçen varsa ve bass ağırlıklı istiyosan tavsiye ederim kesinlikle. ben amazondan almıştım. 29.99 dolara. Türkiye de sanırım 120 tl civarı olması lazım. ama kesinlikle basstan memnun kalırsın. bir arkadaşıma daha aldırdım o da çok memnun basstan. kesinlikle tavsiye ederim
  • 1907dom1907 kullanıcısına yanıt
    Bassi yukseltirken diger sesleri bozan kulakliklardan degil degil mi ? Sesi kaliteli vermesi lazim.

Turk sitelerinde pahali ama amazonda ucuzmus oradan alacam bak eger ses kalitesi de cok iyi dersen. Bu arada amazondan alsam kac gunde gelir gumrukte sikinti cikar mi ? Ne kadar kargo parasi aliyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 15 Şubat 2016; 19:03:33 >
  • Ses kalitesinden beklentini bilemem. Benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin tam terside olabili . Bass ağırlıklı dediğin için önerdim. Bass önplanda olduğu için diğer sesleri biraz bozuyor ama BENCE tolere edilebilir bir miktarda. Bunun için sana kesinlikle al diyemem. Eğer bass benim beynimi zıplatısın gözlerimi oynatsın diyosan tam olarak aradığın kulaklık bu. Gerisine kendin karar vermelisin. Amazondan sipariş için forumda rehber var ordan bilgi alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907dom1907

Ses kalitesinden beklentini bilemem. Benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin tam terside olabili . Bass ağırlıklı dediğin için önerdim. Bass önplanda olduğu için diğer sesleri biraz bozuyor ama BENCE tolere edilebilir bir miktarda. Bunun için sana kesinlikle al diyemem. Eğer bass benim beynimi zıplatısın gözlerimi oynatsın diyosan tam olarak aradığın kulaklık bu. Gerisine kendin karar vermelisin. Amazondan sipariş için forumda rehber var ordan bilgi alabilirsin
    audio technica im-50
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

audio technica im-50

tövbe est. vokallerden başka hiçbirşey olmayan tamamen akustik çalışılmış bir ürün. derin basları ve yüksek tizleri tamamen kapatılmıştır. arızalı ürün kategorisinde bir ürün. im50'ye baslı diyen bir zat vardı burda, gidip mair'in havi b3 pro I'in baslarına 10 üzerinden 5 veren incelemesine 7-8 verseydin diye yorum yapmıştı aynı zat. böyle adamlardan tavsiye falan almayın ya. 30-60hz arası çalışmayan tamamen bas kapalı ürüne bas kulaklığı diyorlar. bir başka incelemeci oğuzhan, incelemesine bu kulaklığın alt basları kapalı diye başlıyor sonra o da her zamanki gibi yuvarlıyor lafları ama bu kulaklığın ne mal olduğu bellidir.

arızalı ürün seviyesinde bas ve tiz kapalı ürün almayın. benden söylemesi. audio-technica dinliyorsunuz equalizerınız kapalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Bende Xiaomi piston 3 bakıyordum. Aliexpress fiyatı 51 TL

Başka öneri gelmezse ben bunu alıcam .

• quote:

Orijinalden alıntı: vaziyetu

quote:

audio technica im-50

tövbe est. vokallerden başka hiçbirşey olmayan tamamen akustik çalışılmış bir ürün. derin basları ve yüksek tizleri tamamen kapatılmıştır. arızalı ürün kategorisinde bir ürün. im50'ye baslı diyen bir zat vardı burda, gidip mair'in havi b3 pro I'in baslarına 10 üzerinden 5 veren incelemesine 7-8 verseydin diye yorum yapmıştı aynı zat. böyle adamlardan tavsiye falan almayın ya. 30-60hz arası çalışmayan tamamen bas kapalı ürüne bas kulaklığı diyorlar. bir başka incelemeci oğuzhan, incelemesine bu kulaklığın alt basları kapalı diye başlıyor sonra o da her zamanki gibi yuvarlıyor lafları ama bu kulaklığın ne mal olduğu bellidir.

arızalı ürün seviyesinde bas ve tiz kapalı ürün almayın. benden söylemesi. audio-technica dinliyorsunuz equalizerınız kapalı.

im50 kullandin mi daha once? ben kullandim. bass agirlikli bir kulakliktir, tavsiye ederim. basslari midleri ve tizleri fazla bogmaz, ingilizceniz varsa cokca kaynak var okuyabilirsiniz, benim tecrubeme guvenmiyorsaniz.

• quote:

im50 kullandin mi daha once? ben kullandim. bass agirlikli bir kulakliktir, tavsiye ederim. basslari midleri ve tizleri fazla bogmaz, ingilizceniz varsa cokca kaynak var okuyabilirsiniz, benim tecrubeme guvenmiyorsaniz.

kullandım. im50 vokal ağırlıklı bir kulaklık olup, enstrüman ve genel akustik başarısı yüksektir. bas ve tizleri tamamen özürlü bir kulaklıktır. bas olarak sadece 100-200hz civarı taka tuka diye vuran zavallı bir gümbürtüsü vardır. derin bas diye bildiğimiz yumuşak, dolgun, uzun bas vuruşları tamamen kapalıdır.

im50'ye bas kulaklığı diyenler hayatında hiç en ucuzundan bile bir bas kulaklığı kullanmamış ve donanımsal bas devresi bulunan bir ses kaynağı da kullanmamış kişilerdir. bunun dışında bir ihtimal yok. akla mantığa aykırı bir durum. burada tartışılacak birşey yok.

ben başta verdiğim örnekleri boşuna vermedim. ne dedim ? adam gidip havi b3 pro I'in baslarına 7-8 puan vermeye kalkıyor dedim. bir başkası çıkıyor alt basları yok diyor dedim. bu örnekleri veriyorum ki işte bu internette çok yorum var git oku falan gibi cevaplar gelmesin diye. okumakla bu işin olmayacağını anlatıyorum. piyasada bassız kulaklıklara baslı diyenler var. ortada böyle bir gerçek, böyle bir çelişki var.

ha sen im50 ille de baslı diyeceksen sonuna kadar diyebilirsin. ben bu konuda söyleyeceğimi söylüyorum. sen baslı dersin ben bassız. burda bir sıkıntı yok. ama tüm dünya havi b3 pro I'in basları yok derken birisi çıkıp 10 üzerinden 7-8 vermeye kalkıyorsa, bu kişi im50'ye de subwoofer diyorsa bana bunu açıklamadan sırtını herhangi bir yoruma veya incelemeye dayarsan ben de itiraz ederim.

burada böyle bir otorite yok, bakıp da şu veya bu kulaklığa baslı diyeceğimiz bir "kaynak" yok. herkesin düşüncesi kendine. ben konu hakkında bildiklermi anlattım. audio-technica'nın en bassız ürünü im50'dir. cks, ckr hatta ckm ve ckf serisi dahil hepsi değişen oranlarda daha fazla bas içerir. im50'ye baslı diyen bas nedir biliyor olamaz. hayatında hiç baslı kulaklık kullanmış olamaz. bas devresi bulunan bir ses kaynağı kullanıp bas seviyesi arttırımı yapmış olamaz. çok kesin ve basit bu.

• quote:

quote:

kullandım. im50 vokal ağırlıklı bir kulaklık olup, enstrüman ve genel akustik başarısı yüksektir. bas ve tizleri tamamen özürlü bir kulaklıktır. bas olarak sadece 100-200hz civarı taka tuka diye vuran zavallı bir gümbürtüsü vardır. derin bas diye bildiğimiz yumuşak, dolgun, uzun bas vuruşları tamamen kapalıdır.

im50'ye bas kulaklığı diyenler hayatında hiç en ucuzundan bile bir bas kulaklığı kullanmamış ve donanımsal bas devresi bulunan bir ses kaynağı da kullanmamış kişilerdir. bunun dışında bir ihtimal yok. akla mantığa aykırı bir durum. burada tartışılacak birşey yok.

ben başta verdiğim örnekleri boşuna vermedim. ne dedim ? adam gidip havi b3 pro I'in baslarına 7-8 puan vermeye kalkıyor dedim. bir başkası çıkıyor alt basları yok diyor dedim. bu örnekleri veriyorum ki işte bu internette çok yorum var git oku falan gibi cevaplar gelmesin diye. okumakla bu işin olmayacağını anlatıyorum. piyasada bassız kulaklıklara baslı diyenler var. ortada böyle bir gerçek, böyle bir çelişki var.

ha sen im50 ille de baslı diyeceksen sonuna kadar diyebilirsin. ben bu konuda söyleyeceğimi söylüyorum. sen baslı dersin ben bassız. burda bir sıkıntı yok. ama tüm dünya havi b3 pro I'in basları yok derken birisi çıkıp 10 üzerinden 7-8 vermeye kalkıyorsa, bu kişi im50'ye de subwoofer diyorsa bana bunu açıklamadan sırtını herhangi bir yoruma veya incelemeye dayarsan ben de itiraz ederim.

burada böyle bir otorite yok, bakıp da şu veya bu kulaklığa baslı diyeceğimiz bir "kaynak" yok. herkesin düşüncesi kendine. ben konu hakkında bildiklermi anlattım. audio-technica'nın en bassız ürünü im50'dir. cks, ckr hatta ckm ve ckf serisi dahil hepsi değişen oranlarda daha fazla bas içerir. im50'ye baslı diyen bas nedir biliyor olamaz. hayatında hiç baslı kulaklık kullanmış olamaz. bas devresi bulunan bir ses kaynağı kullanıp bas seviyesi arttırımı yapmış olamaz. çok kesin ve basit bu.

im50 ye subwoofer demedigimi dusunuyorum, basslari gayet yerindedir hatta biraz karanlik(boguk) bir kulakliktir bence. cok guzel tanimlamalar yapiyorsun, cok konusuyorsun ama bos konusuyorsun.

`im50'ye bas kulaklığı diyenler hayatında hiç en ucuzundan bile bir bas kulaklığı kullanmamış ve donanımsal bas devresi bulunan bir ses kaynağı da kullanmamış kişilerdir. bunun dışında bir ihtimal yok. akla mantığa aykırı bir durum. burada tartışılacak birşey yok.`

bunu dedigin adam elektrik-elektronik muhendisi olup o dedigin devrelerden tasarlamis bir adamdir.

tek soyleyebilecegim bu kulaklik bass konusunda tabiki en iyi degildir uygun fiyati yuzunden tercih edilebilen bi kulakliktir, ama kalkip bu kulakligi yerin dibine sokmak cahilliktir kusura bakma. okuduklarin sadece internetteki yorumlari okuyup burda yorum yaptigini dusunup, im50 kullandigini da dusunmuyorum, burda bass kulakligi adi altinda konusulan ep630 lar cx300 ler teneke gibi kalir bu kulakligin yaninda, fiyatina gore oldukca iddaali bir kulakliktir. hz lere ve diger verilere bakarak ses hakkinda yorum yapmak dogru olmaz maalesef her kulakligin kendine ozgu sesi vardir.

saygilar.

• Seldom Seen Kid kullanıcısına yanıt
    yazdığın cevap kendi kendini anlatıyor. hz nedir bilmeyen engineer bey. bu piyasayı işte bunlar karıştırıyor böyle. isteyen istediğine inansın.
  • quote:

yazdığın cevap kendi kendini anlatıyor. hz nedir bilmeyen engineer bey. bu piyasayı işte bunlar karıştırıyor böyle. isteyen istediğine inansın.

bir muhendis sana hz e bakarak yorum yapma diyorsa bence dinlemelisin :) muzikten aldigin zevki rakamlarla olcemezsin. dinleyerek karar vermelisin. hz sadece fikir verir, akildan cok fikir oluncada isin icinden cikilmaz.

saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sismologger

Bass agirlikli kulaklik istiyorsan bunu onermiyorlar maalesef hocam. Ozel mesajla bana donen bir arkadasin oneririsiyle audio-technica cks55x almaya karar verdim. Incelemelerinde de bayagi ovulen bir kulaklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 17 Şubat 2016; 18:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: Sismologger

Bass agirlikli kulaklik istiyorsan bunu onermiyorlar maalesef hocam. Ozel mesajla bana donen bir arkadasin oneririsiyle audio-technica cks55x almaya karar verdim. Incelemelerinde de bayagi ovulen bir kulaklik.

Eğer alırsan bana da aldığın sitenin linkini atar mısın

audio-technica'nın bas ağırlıklı kulaklıkları cks55 ve cks77. 55x'in tizleri belli belirsiz biraz daha gelişmiş olup basları kırpılmıştır. bu kulaklık hakkında yine işkembeden efendim 55x yeni versiyonmuş, yok daha gelişmişmiş, efendim basları daha güçlüymüş falan diye sallanır. gerçekte iki kulaklık bas-tiz ağırlıklı varyasyonlar. tıpkı cks90 vs cks99 durumunda olduğu gibi.
  • quote:

audio-technica'nın bas ağırlıklı kulaklıkları cks55 ve cks77. 55x'in tizleri belli belirsiz biraz daha gelişmiş olup basları kırpılmıştır. bu kulaklık hakkında yine işkembeden efendim 55x yeni versiyonmuş, yok daha gelişmişmiş, efendim basları daha güçlüymüş falan diye sallanır. gerçekte iki kulaklık bas-tiz ağırlıklı varyasyonlar. tıpkı cks90 vs cks99 durumunda olduğu gibi.

Bilgi icin tesekkurler, satin alirken dedigine dikkat edecem. cks55i alirim. Ama alacagim yerden bulamazsam diye soruyorum, aralarinda bariz bi fark var mi ? Basslari arasindaki fark hissedilir derecede mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 17 Şubat 2016; 19:35:03 >
    hissedilir derecede ama kullanışına da bağlı hissedip hissedemeyeceğin. günümüzde öyle insanlar yaşıyor ki adam eq bilmiyor, bas seviyesi açmıyor, amfi kullanmıyor, ses kaynağının donanımsal bas desteği yok, yüksek ses diye bir derdi zaten yok, bi de böyle kullanıp ondan sonra kulaklığın baslarını yorumlamaya kalkanlar var. 200hz davul vuruşunu bas zannediyor adam. bu şekilde kullanırsan fark almazsın. diğer türlü mutlaka alırsın. ben hayatta katlanamıyorum o tarz cihazlara ama dediğim gibi seviye seviye bu işler. aliexpress'teki cks55 ve cks77'ler güvenilir bu arada ve çok ucuzlar. türkiye'den pahalıya almaya kalkma derim. aliexpress cks77'si hakkında incelemem burda, aliexpress'ten almaya karar verirsen cks77 al akustiği daha iyidir: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109189732

• vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Evet yeni gordum aliexpressteki muazzam ucuzlugu. Ve 55 yerine cks77 almaya karar verdim dedigin gibi.

• quote:

quote:

quote:

im50 ye subwoofer demedigimi dusunuyorum, basslari gayet yerindedir hatta biraz karanlik(boguk) bir kulakliktir bence. cok guzel tanimlamalar yapiyorsun, cok konusuyorsun ama bos konusuyorsun.

`im50'ye bas kulaklığı diyenler hayatında hiç en ucuzundan bile bir bas kulaklığı kullanmamış ve donanımsal bas devresi bulunan bir ses kaynağı da kullanmamış kişilerdir. bunun dışında bir ihtimal yok. akla mantığa aykırı bir durum. burada tartışılacak birşey yok.`

bunu dedigin adam elektrik-elektronik muhendisi olup o dedigin devrelerden tasarlamis bir adamdir.

tek soyleyebilecegim bu kulaklik bass konusunda tabiki en iyi degildir uygun fiyati yuzunden tercih edilebilen bi kulakliktir, ama kalkip bu kulakligi yerin dibine sokmak cahilliktir kusura bakma. okuduklarin sadece internetteki yorumlari okuyup burda yorum yaptigini dusunup, im50 kullandigini da dusunmuyorum, burda bass kulakligi adi altinda konusulan ep630 lar cx300 ler teneke gibi kalir bu kulakligin yaninda, fiyatina gore oldukca iddaali bir kulakliktir. hz lere ve diger verilere bakarak ses hakkinda yorum yapmak dogru olmaz maalesef her kulakligin kendine ozgu sesi vardir.

saygilar.

Ulen şu adamıda bir kere dinleyin arkadaş, boş konuşuyor diyeceğinize.Bir kere, burnunun dikine gitmeyip sadece bir kere dinlesen, karlıda çıkacaksın. Ben ego yapmayıp, tavsiyelerine kulak verdim, hem karlı çıktım, hem de ekolayzar denen faktörün ne kadar önemli olduğunun farkına vardım. Sadece bir kere dinlesen zararlı çıkmazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.