Şimdi Ara

BASS DAN GELEN HAVA SESİ x530 KULLANIYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bu forumda yeniyim x530 kullanıyorum ve sürekli bass dan hava sesi geliyo puff puff gibi bunu nasıl hallederim benimle beraber bir arkadaşımda almıştı ondada aynı ses var ses kartından bass management den kısınca ses biraz düzeliyo ayrıca yorumla ilgisi yok ama bu forumda benden başka kız yok herhaldekız olmama rağmen meraklıyımdım ses sistemlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girl_Team -- 24 Ocak 2006 22:59:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Girl_Team

merhaba ben bu forumda yeniyim x530 kullanıyorum ve sürekli bass dan hava sesi geliyo puff puff gibi bunu nasıl hallederim benimle beraber bir arkadaşımda almıştı ondada aynı ses var ayrıca yorumla ilgisi yok ama bu forumda benden başka kız yok herhaldekız olmama rağmen meraklıyımdım ses sistemlerine

Öncelikle foruma hoşgeldin Doğrusunu söylemek gerekirse kız olmana şaşırdım,çünkü diğer bir başlıkta Creative SBS dinlediğini okudum,bir bayan olarak o modelin ismini aklında tutman bile ilginç,çünkü bayanlar bu kadar meraklı olmuyorlar bu tip şeylere ve tanıdığım kız arkadaşlarımdan biliyorum,apayrı 2 seti göstersem ikisini de birbirinden ayırt edemiyorlar ve farkı nasıl anladığımı soruyorlar,5 dk sonrada modelin ismini unutuyorlarSeni tebrik ediyorum bu merakından dolayı ve devamını diliyorum
    Sorunun cevabı ise;,wooferı biraz kısmanla çözülür,woofera çok yüklenirsen poff poff diye hava sesi çıkması olağan,o poff poff sesi azalana kadar wooferı kademe kademe kıs,ses nerde kesilirse orda bırakırsın ve dinlemeye devam edersin...
    Hoşçakalın,saygılar...

• tabi öyle çözülüyor ama o zaman da yetmiyor tebriğinden dolayı teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girl_Team -- 24 Ocak 2006 23:05:56 >
  • quote:

tabi öyle çözülüyor ama o zaman da yetmiyor tebriğinden dolayı teşekkür ederim

O zaman wooferın konumu değiştirin,eğer ortamın akustiğinden dolayı woofer yeterli performansta çalışamıyorsa,bas sesi duymak yerine,poff poff diye sesler duyarsın,buda gayet doğal,wooferın konumunu değiştirip yeniden deneyin,en iyi sonucu nerde alırsanız orda kalsın,ayrıca ses kartından da basları fazla açmayın!!!
    Bu arada rica ederim...
    Hoşçakalın,saygılar...
  • herşeyi arkadaşımla denedim oda bile değiştirdim ama nafile herhalde satıcam bunları daha güçlü birşey alabilirim önerin varsa 250 ytl ye kadar önerirsen sevinicem
  • Ben şimdiden söyliim sana Microlab X4ü önerecek ve cok da haklı cok güzel bir sistem gerçek bir f/p ürünü Saygılar...
  • f/p nedir acaba ayrıca o seti beyenmiyorum başka varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girl_Team -- 24 Ocak 2006 23:25:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı ses benim woofer dada wardı,puf sesinin kaynagı woofer ın hava cıkıs agzında sallanan veya içinde bosta kalan sallanan bir parcadır,içini acıp kontrol etmen gerekiyor bu sekilde sorunun hallolur.
  • quote:

f/p nedir acaba ayrıca o seti beyenmiyorum başka varmı

fiyat performans demektir arkadaşım yani ürünün fiyatına göre ne kadar ses verdiğidir
  • Evet affan x4 önerecek,ben de x4 yada x5 alıcam yakın zaman içinde.
  • Walla neden begenmiyosun ki Affan83 bu konuda üstad bir kişiliktir ve sana bu fiyatta kesinlikle X4ü önerecektir bundan eminim cok haklı Fiyatına göre mütiş bir set Saygılar...
    EDİT:Affan da bu seti ve Logitech Z-5500 kullanmakta ve buna rağmen X4 süper diyo artık gerisini sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ZzZzZ* -- 25 Ocak 2006 0:00:06 >

• nede olsa kız ım biraz dekorasyonu seviyorum tipinede bakıyorum x5 inde resmini atarsan sevinirim hiç görmedim onu
  • quote:

nede olsa kız ım biraz dekorasyonu seviyorum tipinede bakıyorum x5 inde resmini atarsan sevinirim hiç görmedim onu

Orası meçhul işteX5'in kesin resmini henüz bulabilmiş değilim,microlab'in sitesindeki x5 ile ülkemiz bilgisayarcısının bildiği x5 arasında epey fark var.
    Microlab'in sitesi
    Segment'in sitesi

• bu yurtdışında X5 die satılan

Bu da türkiyede X5 die satılan
    Saygılar...

• yurt dışındaki tipi türkiyede yokmu varsa bile ses leri aynımı
  • heralde yok yani ben hiç görmedim ama ses kalite farkı oldugu bariz özellikle bass konusunda woofer kabini yurtdışındakinde baya bi büyük Saygılar...
  • üstteki x10 diye biliyorum
    sana x4 & x5 ten başka alternatif zor gibi 250 ytl'i geçmen lazım
  • hayır o x10 deil yani ben öyle biliyorum ayrıca x5 320ytl civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.