Şimdi Ara

fanlar çok ses çıkartıyor yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcinin fanı çok ses çıkartıyor sanki uçak kalkıyor gibi

bu sesi speed fanla kesiyorum (%34-%45 arası çalıştırıyorum ) bu sefer işlemci 46 47 dercelere çıkıyor oyun esnasında 56-60 dereceleri görüyor

bu sesi nasıl kesebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 19 Haziran 2010; 1:44:14 >

• fanlar küçüldükçe sesleri artar. Fanı değiştirmeden sessizleştirmenin tek yolu fanı temiz tutmak ve göbek milini yağlamaktır. Ama küçük fanların çıkardığı hava sesinden kurtulmak mümkün değildir.
  • göbek milini nasıl yağlayacağım ve hangi yağı kullanacağım
  • En basit ve amatörler için uygun olan yöntem, fanın göbeğindeki marka bandını söküp, oradaki deliğe 1 damla ince yağ damlatmaktır. sonra kapağı kapatmadan önce fan birkaç tur döndürülüp, yapraklar ileri geri itilerek yağn biraz ilerlemesi sağlanır.
    Eğer yapabilirim diyorsan etiketin altında plastik bir halka vardır. O halkayı bir iğne yardımıyla çıkarabilirsin. Bu çıkardığın halka fanı tek parça halinde tutan tek parçadır. Bunu söktükten sonra fanın yapraklı bölümünü gövdeden çekip ayıabilirsin. O zaman fanın milini görürsün. o mile yağı damlatıp kürdanla yayabilirsin. Sonra tekrar monte edersin fanı ve plastik halkayı yerine takarsın. en temiz yöntem bu.
    Yağ olarak ince makine yağı(singer yağı, silah yağı) kullanabilirsin. 1 liraya satılır heryerde.
     fanlar çok ses çıkartıyor yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 19 Haziran 2010; 18:20:38 >

• sağol yarın yapiyim sınavdan sonra
  • 55-60a çıkması fazla degil ki sıcakları göz önüne alırsak
    daha önce daha azdı ama diyebilirsin ama sana etkisi ne ki sen bilirsin de 60 dereceyi gecmiyorsa sorun yok derim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.