Şimdi Ara

Bass için kulak üstü kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AE-7 Ses kartı kullanıyorum bana özellikle bass müzikler için bir kulaklık önerebilir misiniz. Hard rock çok dinliyorum. PC yani kablolu olacak ve 6.35 mm jack giriş çıkışta mevcut. Kablosuz ilgilemiyorum ve 10 bin tl civarı olmalı en fazla.

• Kendim kullanıyorum, muazzam ötesi bir kulaklıktır. Evladiyeliktir. 80 ohm olanını alın geçin.

• 600 ohm destek sunuyor ses kartım 250 ohm versiyonu var onu tercih edeceğim. Ve pedlerini eskidi rahat bulabilir miyim.

Ve bu kulaklığı önerir misiniz

Bass için kulak üstü kulaklık tavsiyesi

• UzmaN345 kullanıcısına yanıt

Bass özelinde istediğiniz için bu model sizi tatmin etmeyebilir, açık kulaklık bu. Size kapalı gerekiyor güçlü ve tatmin edici bass için.

Tabi ki açık kulaklıklar kötü bass vermek zorunda değil, parasına göre bu da.

Ekleme: Audient iD14 MKII ile kullanıyorum DT 770 Pro 80 Ohm versiyonunu. Masaya kulaklığı aralık bırakarak koyup sesi 100'e alınca güçlü bir hoparlör kullanıyormuş gibi oluyorum. Kulağımdayken de uzun süre %30 seviyenin üzerinde kullanamıyorum. Aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 2 Haziran 2024; 18:33:23 >
  • Tavsiyelerinizi dikkate alacağım tşk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.