İçinden çıkan kulak uçlarının hiç birisi kulağıma uymuyor. XS, S ve M kulağımın çok içine giriyor, kulaklığın gövdesi kulağıma batıyor. L olan ise kulağımdan çıkıyor. İşin ilginç yanı, uyum testi uygulaması 4 uca da uyumlu onayı veriyor... Başka markaların, Sennheiser'ın bile Airpods Pro için ürettiği kulak uçları var. ![]() Bu tip daha konforlu bir aksesuar kullanan varsa bana taksiye edebilir mi? Saygılar. |
AirPods Pro 2 İçin Kulak Ucu tavsiyesi lazım.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Banada aynısını söylemişti. fakat içinden çıkanlardan, önce L sonra acıtma yapınca m'ye geçtim uzundur onunla kullanıyorum. Silikon rahatsız ettiyse kesinlikle memory foam olanlardan almanızı tavsiye ederim, orjinal ürün tatmin etmediyse, başka markanın silikonu da rahatsızlık verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 8 Mart 2023; 23:56:34 > -
Hocam direkt bana ürün önerir misin, bulamadım dediğinden ya…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle şeyler var memory foam olan, apple airpods pro 2. memory foam/sünger falan yazınca illaki bulunur.
amazon
New Bee AirPods Pro Yedek Kulaklık Hafızalı Köpük Yedek Kulak Uçları 6 Çift Kulaklık Kılıflı Airpods Pro (2. nesil) (SML) (Hafızalı köpük)https://www.amazon.com.tr/New-AirPods-Kulakl%c4%b1klar-Kulakl%c4%b1k-Airpods/dp/B08BP6WHHM/ref=sr_1_20?crid=3V4JTVMUCNZDK&keywords=airpods+pro+2.+nesil&qid=1678483192&sprefix=A%2Caps%2C120&sr=8-20Ürünü kullanmadım, sizin için aratırken buldum. Varsa deneyimi olanlar onlar yorum yapsın tabi, daha önce belirttiğim gibi ben kutudan çıkanı kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 11 Mart 2023; 0:23:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: elinwelinBöyle şeyler var memory foam olan, apple airpods pro 2. memory foam/sünger falan yazınca illaki bulunur.
amazon
New Bee AirPods Pro Yedek Kulaklık Hafızalı Köpük Yedek Kulak Uçları 6 Çift Kulaklık Kılıflı Airpods Pro (2. nesil) (SML) (Hafızalı köpük)https://www.amazon.com.tr/New-AirPods-Kulakl%c4%b1klar-Kulakl%c4%b1k-Airpods/dp/B08BP6WHHM/ref=sr_1_20?crid=3V4JTVMUCNZDK&keywords=airpods+pro+2.+nesil&qid=1678483192&sprefix=A%2Caps%2C120&sr=8-20Ürünü kullanmadım, sizin için aratırken buldum. Varsa deneyimi olanlar onlar yorum yapsın tabi, daha önce belirttiğim gibi ben kutudan çıkanı kullanıyorum.
Teşekkür ederim.
-
Bir çözüme ulaşabildiniz mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comply Foam köpük uç aldım hocam, mennunum.
-
Hocam link verebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu siteden almıştım ama şu an stok kalmamış.
kulaklik.com
Comply Foam Apple Airpods Pro Kulaklık Ucu - 3 Çifthttps://magaza.kulaklik.com/products/comply-foam-apple-airpods-pro-kulaklik-ucu-3-cift?variant=39561961078946 -
Aynı modelden bulmaya çalışacağım çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- iphone wifi otomatik açılıyor
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X