Şimdi Ara

Uç kırmayan 0.5 kalem tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-60 liraya kıyarım yeterki mukavemetli uç kırmayan bi kalem olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.
  • İçine sadece 1 tane uç atmalısın. 8-10 senedir aynı kalemi kullanıyorum hiç uç kırdığını hatırlamıyorum.
    Ama yere düşerse falan, ufak darbelerde çatlayabilir.

Faber Castell Grip 1345

dipnot: Kalemler arasında kıyaslama yapabilecek kadar kalem denemiş, kalemlerle uğraşmış birisi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 31 Temmuz 2019; 13:16:25 >
  • hiç ihtiyacım yok ama seviyorum kalem almayı. takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0.5 uçlu kalemlerdeki sorun, kalemin kafasının fazla bastırma nedeniyle eğilmesidir. Bu durum hangi uç takılı olursa olsun ucu kırmasına neden olacaktır. Bu konuda Faber tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotring rapid

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim lise de 0,3 fabel castel kalemim vardı o kalemi çok seviyordum. ama ucu çok zor bulunuyordu sadece tek bir kırtasiyede vardı o uçtan başka hiç bir kırtasiyede yoktu.
  • rOtring 800
  • Amazondan pentel smash al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuru Toga

www.hepsiburada.com
    Uni Versatil Kalem Kuru Toga T M5-450T 0.5 Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/uni-versatil-kalem-kuru-toga-t-m5-450t-0-5-siyah-pm-ofisunim5450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsberg -- 31 Temmuz 2019; 18:3:3 >
  • Fiyatı gayet uygun. Tereddüt ettim ama ürünün tanıtımını direkt uç kırılmasına son diye yapmışlar.

Diğer arkadaşın önerdiği Pentel Smash'i araştırdım ama Pentel ürünlerinin uç kısmı içeri girmediği ve ağırlık merkezi önde olduğu için düşme durumunda ucun yamulduğunu söyleyenler var. Fiyatı açısından riskli buldum doğrusu.

Siz bu Kuru Toga'yı bizzat kullandınız mı?
  • Uç kırmayı önleyen mekanizması ilan kalemler var hocam. Zebra delguard, Pentel orenz

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Kurubtoga kalemlerinin uç kırmaya karşı özel bir önlemi yok. Bu kalemlerin özelliği kağıda her değdirdiğinizde 9 derece dönmesi. Kağıda 40 basışta bit tam tur atıyor ve bu sayede hep sivri uçla yazmayı amaçlıyor

• rotring rapid
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Kuru Toga'yı 2 yıl kullandım sadece 1-2 kere uç kırdığını gördüm.
    Şu anda Pentel Smash kullanıyorum cidden riskli tamam uç kırmıyor kaliteli bir kalem ama arkadaşım dediği düşmesin diye korka korla kullanıyorum ucu yamulursa çöp olur kalem

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Pentel Orenz için 0.2 mm uçlu olanı bile uç kırmıyor demişler ama, Zebra Delguard 0.5 için ekşide tek bir madde var; Uç kırmıyor diye çıkarmışlar ama ben yine de kırıyorum yazılmış.

Hepsiburada'daki Kuru Toga sayfasındaki fotoğraflardan;

• Pentel bak abi. Efsane kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.