Şimdi Ara

Bass ile alt komşuyu, tiz ile üst komşuyu rahatsız etmek ne kadar doğru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bass ile alt komşuyu ve apartmanı rahatsız ediyorum ama tiz ile kkendim bile rahatsız oluyorum
  • Saat 22'den sonra asla bass'ı açmam subwoofer kapalı fakat gündüzleri müzik dinlerken bass'a ihtiyaç duyuyorum ve abanıyorum sese. Kendimi alt komşunun yerine koyuyorum, sadece "dumtıs dımtıs" sesi duymak epey rahatsızlık verir diye düşünüyorum. Alt komşunun ufak çocuğuna sordum size müzik sesi geliyor mu diye, geliyor dedi. Peki rahatsız oluyor musunuz dedim, benim hoşuma gidiyor fakat ailemi bilemem falan dedi. E haklı da çocuk. Ama çocuğun hoşuna gidiyor diye ailesinden küfür yemiyelim. Şikayete de gelmiyorlar ki renklerini anlayalım. Gri şuan.

Ama dediğim gibi basssız olmuyor. :(
    Bass'ı da sürekli kısmak zorunda kalıyorum bazen bana da fazla geliyor ama o haliyle bile ayağımın titrediğini hissediyorum. Alt katta neler oluyor acaba? Alt kattakilerden biri okuyorsa yanıtlayabilir mi?

• @Replica_Gun_Snatch aynen bende bizim komşulardan yorum almak istiyorum abdurrahman amca forumdaysan sizin evde bass sesi nasıl etki bırakıyor yazarmısın
  • Yazın apartman boş oluyor genelde.Ne güzel.Herkes tatilde.Ses sitemi 17 rms ne yazık ki.Fazla rahatsız edemiyoruz.Z5500 olsaydı iyi küfür yerdim.
  • Bendeki 70 Watt olmasına rağmen anca yarısına kadar açabiliyorum. Tereddütle. :)
  • 350 Watt ses 0-40 arası açılıyor 10u geçtiğim görülmemiştir bazen 7 8 de bile şikayete geliolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelir Bass'ar
  • 2 katlı evimiz var üste dayımlar oturuyor alta biz istediğim kadar açıyom bişi diyen yok
    ama gece millet uyudu için fazla açamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Temmuz 2008; 20:26:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

2 katlı evimiz var üste dayımlar oturuyor alta biz istediğim kadar açıyom bişi diyen yok
    ama gece millet uyudu için fazla açamıyorum

Aynı dertten muzdaribiz. Gece uyunur mu yahu?
  • wala beni böyle rahatsz etsen gelir seni döwerdm
  • müziğin tarzına bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

müziğin tarzına bağlı

Tarz rahatsız edecek türden değil. Tabi zevk meselesi. Elektronik ve Trans müziği sevip sevmediklerini bilmiyorum.
  • 25 watt rms var sonuna kadar açamıyorum şikayet geliyo hemen
  • z200 2+1 var subwofer 120 rms.
    tizler 2*40=80 w rms.
    bende tüm binayı ve yan komşuları olabildiğince rahatsız ediyorum
    bu havalarda normaldir. kapıya kim gelirse kovarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

müziğin tarzına bağlı

Tarz rahatsız edecek türden değil. Tabi zevk meselesi. Elektronik ve Trans müziği sevip sevmediklerini bilmiyorum.

Bendensin abi.

Bence sizin rütbe yerine"Site Sahibi Dikkat Et!" yazmak gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 11 Temmuz 2008; 22:00:59 >

• ev dublex olduundan alt komşu annemler :D üstte çatı var sonuna kadar aban karışan yok
  • Şuan alttan tavana vuruyorlar. Ama ben bile zor duyuyorum sesi, ayrıca subwoofer iptal.
    Ya da ben kuruntu yaptım. Bilmiyourum.
  • İmzana bittim hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.