Merhaba arkadaşlar, üst katımızdaki aileden bütün bina şikayetçi, küçük 2-3 yaşlarında hiperaktif bir kızları var bütün gün evde basketbol oynayıp bağırıyor veya bağırarak ağlamaya başlıyor, son günlerde ise matkap çalıştırmaya başladılar, bilerek yaptıklarına eminim öğlen ve akşam ses çıkartmıyorlar, gece yarısı matkapla son ses herkesi uyandırıyorlar, tepem attı uyarmak için kapılarını çaldım açmadılar, kavga etmek istiyorum ama tırsıyorum, aile babası olan adam 1.90'ın üstünde 100 kilo civarı, sözlü kavga ederim belki ama dayak yemekten korkuyorum, sizce kavga etmeli miyim?
hocam o bıldıgımız matkap olmayabılır :)
quote:
Orijinalden alıntı: gktg06
hocam o bıldıgımız matkap olmayabılır :)
Yok hocam dediğiniz durum değil maalesef :D sanırım sinir etmek için gece vakti geliyor bismillah diyip başlıyorlar duvarı delmeye herkes ayağa kalkıyor, yalnız iyi güldüm buna :D
Kapısına git söyle. Aynı durumu bende yaşıyorum. Üst kattaki komşumuzun psikopat 2 tane çocuğu var. Bütün gün çığlık atıp evde koşuyorlar + top oynayıp bir şeyleri düşürüyorlar. Her yaptıklarında duvarı yumrukluyorum sonra sesleri kesiliyor