Siyah ekran sonrası resetleme
Arkadaşlar 4 ay önce forumdan asus tuf rx 7800 xt aldım 3 aylık bir karttı aynı zmanda corsaır hx750w platinum sıfır power aldım sornum ise oyunlarda bir süre sonra siyah ekran hatası vererek hiç bir istemim yanıt vermiyor masaüstü bazen atıyor ama işlem yapamıyorum daha sonra reset atıyor ddu ile kaldırdım yenıden yukledım olmadı sıcaklıklara baktım sorun yok furmark aida64 vs testlerde sorun yok memtest86 2 kere yaptım sorun yok herhangi bir hata kodu yok oyunlarda ekran kartını devre dışı bırakarak korumaay alıyor galiba şuan win11 i denicem önerisi olan var mı
5600x voltaj
Arkadaşlar voltajı 1.025 düşürdüm +150 mhz sıcaklık 55 dereceyi görmüyor hala reset atmıyor pc ve 4800 mhz da çalışıyor testlerde sorun cıkmıyor cinebench r23 ile 10434 puan alıyor düşük voltajın bi zararı olur mu
ips 2k monitor tavsiye
2k ips monitolerden hangisni tercih etmeliyim yada baska tavsıyesı olan var mı
AMD ryzen master ve ctr 2.1 sorunu
Dark Freezer X128 VS Dark Freezer X125
Arkadaşlar bu 2 sogutucu arasında kaldım islemcım ryzen 5600x link leri aşagıya bırakıyorum x125 olan 6 ısı borulu ve x128 olan 4 ısı borulu
önerisi olan varsada daha iyi olur
ANAKART ÖNERİSİ PCİ EXPRESS 4
merhaba arkadaslar yenı sıstem toplamak ıstıyorum işlemci olarak ryzen 5600x veya 5700x dusunuyorum benım ıcın gorsellıgın bı anlamı yok o yuzden bana saglam ve serın bır anakart lazım her turlu tavısyeye acıgım
Bosh matkap tavsiye
https://www.epey.com/matkap-ve-vidalama/karsilastir/89816-94867/bosch-gsb-180-li-professional_bosch-psb-1800-li-2/ bu karsılastırma listesi
ürün linki
ürün linki
hangisini tercih etmeliyim birinde sistem box gerceçler var
SilverStone PF240 vs Arctic Liquid Freezer II - 280
n11.com'dan SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Sıvı Soğutucu SST-P seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
n11.com'dan Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutma seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Biraz araştırdım bu ürünler gayet kaliteli RGB görüntü önemli değil arctic radyatörü daha kalınmış silverstone ise CFM olarak fanları iyi sizce hangisi güzel sogutur
silinsin
ssss
ürün aldıklarım: amashe-2ner-mavi_video-breaker06-MENEME2002-dizanteri AL-SAT LAR UZAK DURUN KALBİNİZİ KIRARIM |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.060
İkinci El Bölümü Mesajları: 390
Konularının görüntülenme sayısı: 23.404 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El