Şimdi Ara

Siyah ekran sonrası resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 ay önce forumdan asus tuf rx 7800 xt aldım 3 aylık bir karttı aynı zmanda corsaır hx750w platinum sıfır power aldım sornum ise oyunlarda bir süre sonra siyah ekran hatası vererek hiç bir istemim yanıt vermiyor masaüstü bazen atıyor ama işlem yapamıyorum daha sonra reset atıyor ddu ile kaldırdım yenıden yukledım olmadı sıcaklıklara baktım sorun yok furmark aida64 vs testlerde sorun yok memtest86 2 kere yaptım sorun yok herhangi bir hata kodu yok oyunlarda ekran kartını devre dışı bırakarak korumaay alıyor galiba şuan win11 i denicem önerisi olan var mı

• Arkadaşlar sorunun ekran kartından oldugunu düşünerek rx7800xtkartı garantiye yolladım bu süreçte arkadaşımdan gtx 1060 aldım buğün oyunda yine siyah ekran verdi sorun ekran kartı degilmiş demekki nasıl bir yol izlemeliyim artık çok can sıkıcı olmaya başladı

Siyah ekran sonrası resetleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 17 Kasım 2024; 21:56:31 >
  • bu tarz sorunları yaşayanlar için bilgi amaçlı şunu söyleyim boşuna uğraştım sorunu bulmak için ama sonunda bulabildim işlemci ve anakart pinlerinin birbirine temas ettiği kısımlarda kararma olmuş. Gittim 0 anakart aldım işlemciyi denedim reset atma problemi yaşamadım bir daha ama yinede işlemcide kararma olduğu için iade başlattım.Anakarta gelirsek msi servise başvurdum onarım veya degişim için bu dalgalanma olayından ötürü ekran kartı kendini korumaya alıyordu benim fikrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.