Şimdi Ara

BASS KABİNİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.arabama jbl gt4-12 30 cm sub aldım ve jbl 75.4 il kullanacam.ancak kabini kendim yapmak istiyorum.bunun için mdf ve yalıtım kullancam ancak şekli konusunda terettütlerim var.verim alıp alamayacağıma dair.
    resimdeki gibi bişi yapacam.şekli düzgün olmayabilir.:D

BU KABİNİN ALACAĞIM BAS KALİTESİNE ETKİSİ OLURMU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edabaz -- 19 Ocak 2007; 16:33:05 >

• hazır kutulardan var onnardan al ne uraşıyon.sierra hurricane marka aldım ben kutu.mdfden yapmışlar yalıtımı var dışını deriyle kaplamışlar 80ytl.
  • o çizdiğin yere kabin olmaz,olsa da verim alamayacağın kesindir,düz bir yere koyacaksın kabini..
  • saolun hazır kabin aldım bile.teşekkürler
  • insanları yönlendirmeyin arkadaşlar böyle konularda adam alet almıcak kutu yapıcak yardım edin
    ayrıca hiçbir firmanın hazır yapılmış kutusu da hiçbir subwoofer a uymaz
    ken kutusunu yapan firmalar' da sadece belirli araç boyutlarına göre (bunların çoğu küçük araç.)
    mesela arkadaşımızın aracında orjinal kutu da subwoofer ın gerçek performansında çalmayacaktır.
    kutu litresi ve port frekansları o araca göre ayarlanmalıdır !!!

biz çağırıyomuyuz oraya buraya
    ismi lazım değil tr nin en büyük desing firmalarından birinde çalışıyoruz bizde.
    biliyorsan yardım et

bırakın insanlar kendileri de birşeyler yapsın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD_EffeCT -- 2 Şubat 2007; 17:54:48 >
  • ne yapalım şimdi ölelim mi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaD_EffeCT

insanları yönlendirmeyin arkadaşlar böyle konularda adam alet almıcak kutu yapıcak yardım edin
    ayrıca hiçbir firmanın hazır yapılmış kutusu da hiçbir subwoofer a uymaz
    ken kutusunu yapan firmalar' da sadece belirli araç boyutlarına göre (bunların çoğu küçük araç.)
    mesela arkadaşımızın aracında orjinal kutu da subwoofer ın gerçek performansında çalmayacaktır.
    kutu litresi ve port frekansları o araca göre ayarlanmalıdır !!!

biz çağırıyomuyuz oraya buraya
    ismi lazım değil tr nin en büyük desing firmalarından birinde çalışıyoruz bizde.
    biliyorsan yardım et

bırakın insanlar kendileri de birşeyler yapsın.....

+999999999

forumun amacı bilgi paylaşmak,yardımcı olmaktır..burası reklam yapma yeri değildir,hadi 1 yaparsın 2 yaparsın anlarız ama her mesajınızda firmanızın ismini vererek insanları ordan alışveriş yaptırmaya çalışmanız hiç hoş bir davranış değildir..
    kendi adıma söyleyeyim,bu tarz ucuz reklam numaralarıyla müşteri çekmeye çalışan bir yerin kapısından içeri adımımı bile atmam,ordan alacağım birşey varsa bile almam..
    ayrıca yukarıda konuyu açan arkadaş kabini aldığını belirtmiş fakat siz hala kabin satmaya çalışıyorsunuz,müşterilere karşı ne kadar ilgisiz olduğunuz burdan belli..
    Eğer bu forumda kalıcı olmak istiyorsanız kişiliğinizle ve bilginizle ön plana çıkmaya çalışın..insanlar sizin bu işte başarılı olduğunuzu görürlerse zaten özel olarak sizden tel. veya adres isteyeceklerdir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burda herkesin içinde tartışma ortamı yaratacak kadar karetersiiz değilim.ama şunu bil yeter ben kabini aldığını yazdığı mesajını görmedim.görseydim,yazmazdım zaten.o düşündüün şey biraz saçma bence
  • Bu ne gerginlik,topiç konudan uzaklaşmış... Kilitliyorum...
    Reklam kokan hareketleri siliyorum ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 3 Şubat 2007; 13:56:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.