Bildirim
bass yırtılması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bobin toz kapağımı ? . hani milletin meraktan elini soktuğu ezdiği büzdüğü merkezdeki kapak
sese bir etkisi yok , görüntü rahatsız ediyorsa . hoparlör tamircileri yeni kapak monte ediyor eskisini söküp .
bana kalsa hiç ellettirmem -
hahah orası değil ya şu kısımhttp://www.blog-enceintepc.com/wp-content/uploads/2012/02/Haut-parleur-du-caisson-des-Inspire-T3130.jpg
adı nedir bunun bulamadım da internette valla -
Japon mu döktün??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu 502lerden döktüm kendinden geçti :D -
quote:
Orijinalden alıntı: sscream123
bu 502lerden döktüm kendinden geçti :D
Bi tur yapistiricilar kaucuk kisima ciddi zarar verir.
gerçektende öyleymiş bi öneriniz var mı bu konu hakkında -
Sanirim bass kenarindaki kaucuk degisecek baska yolu yok gibi ama bi arastir astari yuzunden pahali olabilir.
Bally türü yapistirici sursen daha iyi olurdu. Tahmin ettim kesin japon döktü diye. Japon denen cyanoacrylate adhesive (evo bond 502) türü yapistirici foam türü esnek cemberi yakar. Neyse ya hop. tamir eden bir yere ver yada karaköy de uygun ebatta köpük cerceve arayacaksin...
Hoparlör Körüğü diye de bilinir.
Google amca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritergin -- 25 Ocak 2016; 10:42:28 > -
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/34559/F8E714FFBE32425E9519E0AA0A9B5F8C.jpg
şu kısımlar mı ? benim tüm o kauçuk kısım öldü toptan değişecek üstteki resim benim hoparlörün aynısı oradan bakabilirsin -
şekli değişti resmen ya :D bi çözüm arıyorum hala pahalıya patlamasa bari -
araştırıcam bakalım ne olacak sonuç -
bu dediğim parçanın tam adını bilen yok mu arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X