Şimdi Ara

BASSLARI BAŞARILI KULE TİPİ HOPARLÖR VE AMFİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütçem önereceğiniz sisteme göre değişebilir fiyat performans ürünü olursa benim için daha iyi olur misal "1500tl lik bir hoparlör fakat 3500 tl üzeri hoparlör performansında" gibi... yıllar önce bu hobiyle çok uğraşıp bir süre ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum stereo bir sistem istiyorum aynı zamanda film izleyeceğim salonumda projeksiyon var çok film izliyorum, salonum geniş 40 m2 dinleme mesafem 8 metre odayı kısık seste bile kaliteli yumuşak bass ile doldurabilecek ve aynı zamanda dengeli ve natural çalabilecek bir sistem istiyorum, yani çıstak çıştak çalan değilde daha çok mid tiz ve bass ın dengeli olduğu tizlerin soft bassların derin ve hissedilir olduğu bir hoparlör istiyorum çok mu şey istiyorum amfi olarakta önereceğiniz hoparlöre göre fiyat performans amfisi arıyorum benim için kaynak sıkıntı cd ile vs uğraşmak istemiyorum en pratik şekilde müzik arşivimi ve radyoları yüksek kalite dinlemek istiyorum. fiyat aralığı belirtmedim ama toplam 4-5 bin tl civarını geçmemesi gerekiyor şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bu mesaj silindi.
    Yamaha RN 602 Network Receiver + Heco Victa Prime 702 işini fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Yamaha RN 602 Network Receiver + Heco Victa Prime 702 işini fazlasıyla görür.

hoparlor pioner cs 7070 olabilir. ikinci el alırsanız çok çok uyguna gelir. ben sıfır alırsınız diye bin tl civarında yazdım.
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki heco 702 i 40m2 alanı derin basslarla doldurabilirmi birde rn 602 nin ses kalitesi nasıl o fiyat aralığındaki amfilere göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ??

• Victa 702 40 metrekare bir alani rahatlikla doldurur, gucu sever. Ampli ses kalitesi hakkinda bilgim yok. Nitelikleri guzel. Flac, dsd, dac, guc vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Victa 702 40 metrekare bir alani rahatlikla doldurur, gucu sever. Ampli ses kalitesi hakkinda bilgim yok. Nitelikleri guzel. Flac, dsd, dac, guc vs..

yamaha network amfiyi araştırdım çok hoşuma gitti özellikleri. flash bellekten direk flac parçaları çalabiliyor amfinin içinde entegre dac var cd ile uğraşmaya gerek kalmıyor tam istediğim gibi üstelik airplay özelliği ile iphone u kablosuz bağlayabiliyoruz, bu beni gereksiz dac + kablo derdinden kurtarıyor yamaha rn602 ile rn500 aslında aynı amfiler sadece rn500 de bluetooht ve wifi yok fiyatı 1200 lira daha uygun rn500 aklıma yattı gibi ama acaba heco victa 702 ile uyumu beslemesi ve ses kalitesi nasıl olur yamaha nın yorum yapan olsa da fikir edinsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Pasif hoparlör tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada heco victa 702 dışında önerebileceğiniz bir hoparlör varmı aradığım kriterlere göre dali ikon 7 yada paradigm monitor 11 alırsam çok fark olurmu heco 702 ile arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: osmankaya0537

bu arada heco victa 702 dışında önerebileceğiniz bir hoparlör varmı aradığım kriterlere göre dali ikon 7 yada paradigm monitor 11 alırsam çok fark olurmu heco 702 ile arasında

Çok fark olur

İkon 7 de çok iyi

Monitor 11 cok çok iyi

Heco Victa bunlarin Yaninda hic bir sey degil bence benim düşüncem

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    monitor 11 ikon 7 den iyimi sizce iyiyse ne kadar iyi temel farklar nedir benim için önemli olan aktif subwoofere ihtiyaç kalmadan 40m2 salonu derin basslarla doldurması ve tizlerin kulağı yormayan yumuşak ve yüksek çözünürlüklü olması birde heco victa 702 1700 tl ikon 7 5000 tl monitor 11 de 3000 tl (2.el) ben memurum ve bu işlere ayırmak için çok gelirim yok maaşım 2650 tl yani aradaki fiyat farkını verirsem ne kadar bir ses farkı olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

• ve ek olarak yamaha rn500 network amfi hakkında ne düşünüyorsunuz 2200 tl fiyat özelliklerde yok yok benim istediğim her özellik tek parça halinde satılıyor

• quote:

??

Hocam siz ilk önce bir Stereomu yoksa sinemamı yada her ikisi birdenmi sistem kuracaksınız ona bir karar verin.Zira Stereo sistem kurup Sinemada izleyecem demişsiniz nasıl olacak o iş

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Stereo sistem kuracağım ( açıklamada belirttim fakat okumadınız herhalde ) daha önce 5.1 sinema sistemi kurmuştum fakat arkalardan gelen efekt sesler benim için çok önemli değil evin içinde kolon kalabalığı istemiyorum stereo sistem bana filmde de yetiyor evde full hd projeksiyonum var zaten hoparlörden beklentim aktif subwooferi aratmayacak bass vermesi

• osmankaya0537 O kullanıcısına yanıt
    Hocam okumasına okudumda ne bileyim Stereo sistemde hemde Pj.ile film izleyen hiç görmediğim için cahilliğime verin,kusura bakmayın.40m2 için Heco 702lerden istediğiniz verimi alacağınızı sanmıyorum.Daha güçlü olan Klipsch Rf-82 Hop.ları değerlendirmeye alabilirsiniz.

estağfnk ne cahilliği ben kafama göre takılıyorum kurallara uymuyorum film de stereo yetiyor, mühim olan müzik performansı çünkü müzikte iyi olan hop sinemadada iyidir diye düşünüyorum. klipsch için çıstak çıştak hoparlörü diyorlar daha çok sinemada tavsiye ediyorlar klipsch den memnun kalacağımı sanmıyorum çünkü yorumlarda müzik performansı hakkında çok iyi yorumlar yok dengeli çalan basslar derin ve güçlü f/p hoparlörü arıyorum günde en fazla yarım saat müzik dinlerim haftada bir iki tanede film hepsi bu

• osmankaya0537 O kullanıcısına yanıt
    Aktif Subu aratmayacak bas verecek Front için,yine üzerinde aktif sub barındıran Definetive yada benim Hop.gibi birşey lazım,yoksa sıradan frontlar nasıl aktif sub gibi bass versin.Bütçenize uygun olan Definetive bakın araştırın o zaman.Yada üzerinde en az 30cm falan bass sürücüsü olan Vintage Hop.bakın ama onlardada son zamanlarda fiyat performans işi zor biraz.Kolay gelsin size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsakaryali -- 21 Nisan 2016; 2:28:44 >
    aslında 30cm bass sürücülü 92.5 desibel bir pioneer hpm-100 alsam çok güzel olacak ama dediğiniz gibi bütçe meselesi temiz olanları 7.500 tl şuan hiç o havada değilim, eğer alacağım frontlar dengeli ve kaliteli ses verirse fakat bassta yetersiz kalırsa belki bir aktif bass alabilirim

• Hpm 100 1000 lira bile etmez

• quote:

mühim olan müzik performansı çünkü müzikte iyi olan hop sinemadada iyidir diye düşünüyorum.

Müzik performansı ile sinema performansını ayırmak gerekiyor. Sinemada çok iyi olan hoparlörün stereo performansı iyi olmayabiliyor, ya da tam tersi.

Bu yüzden hangisinden ödün verebileceğinize karar verip, ondan sonra hoparlör seçebilirsiniz.
  • quote:

aslında 30cm bass sürücülü 92.5 desibel bir pioneer hpm-100 alsam çok güzel olacak ama dediğiniz gibi bütçe meselesi temiz olanları 7.500 tl şuan hiç o havada değilim, eğer alacağım frontlar dengeli ve kaliteli ses verirse fakat bassta yetersiz kalırsa belki bir aktif bass alabilirim

aynı dilden konuşmaya başladık. ben size cs 7070 demiştim ama hiç oraları olmadınız. hafiften bir pioneer yoluna giriyor gibisiniz :) ama cs 7070 bass ta yetersiz kalacaktır. bass istiyorsanız mecbur olarak bir tane aktif sub alacaksınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.