Şimdi Ara

baştan aşağı bilgisayar toplatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan , Teknosa vs gibi firmaları dolaştım fakat istediğim özelliklere sahip bilgisayarlar malesef ki bütçemi aşıyor...
    Şimdi ise istediğim özelliklere sahip bilgisayarı toplatmaya karar verdim ama tanıdığım iyi bir bilgisayarcı olmadığı için buraya başvurmaya karar verdim.
    Öncelikle belirtiyim masaüstü bilgisayar toplama amacım bir Catia kullanıcısı olmam. Kasmadan işlerimi halledebilmemi sağlayabilecek özelliklerde bir bilgisayar istiyorum.
    Bunun yanında ise World of Warcraft tarzında bir oyunu da öfleyip püfletmeden kaliteli bir şekilde oynayabilmemi sağlamalı.
    Bilgisayar ile çok fazla içli dışlı birisi değilim ve net bir özellik hakkında şunu şunu istiyorum gibi birşey yazamıcam.
    Bana yardımcı olabilecek bana bilgisayar toplayabilcek yada toplayabilcek birisine yönlendiricek birilerini arıyorum diyebiliriz.
    İstanbul da oturuyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnieN -- 2 Mart 2017; 2:51:36 >

• hacı bahsettiğin programı bilmediğim için şimdi ne önersem yanlış olur. Ama i3-4160, 8gb ram, 400 watt psu ve de r7 260x veya gtx750 tarz bir ekran kartı işini görür diye düşünüyorum.
  • I5 4460
    Gigabyte h97m d3h
    Wd caviar blue 1tb
    G-skill ripjaws 4x2gb 1600mhz
    Zalman z3
    Corsair vs550 550w
    Sapphire r7 280

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bu özellikler üzerinden gidicem o halde.
  • arkadaşın attığı sistem 2200 civarı bir fiyata denk geliyor. Bende topladım aklında bi fikir oluşsun diye bak istersen. Elbette işin ehli kişiler gelip ekleme yaparlar veya baştan kendileri yazarlar ben sadece cevap bulunsun diye atıyorum ama bu da güzel sistem kanımca kalan 180 tl ile ekran alınabilir. Eksen bilgisayar güvenilirdir bu arada. Kadıköy şubesinden üç kere toplam 2100 lirayı aşkın alışveriş ettim.

baştan aşağı bilgisayar toplatmak istiyorum

• çok sağol. bu yardımından da faydalanıcam.
  • İntel Core İ5 4460

Gigabyte H97 D3H

Kingaton HyperX Savage 8GB (2X4) 1600MHZ

WD Blue 1TB 7200RPM 64MB

Sapphire R9 280 /veya alabiliyorsan R9 280X

Corsair 200R VS550w psu ile birlikte

Bende uzun senelerdir WoW oynuyorum öyle çok bir sistem istemiyor. Bu sistem çoooook rahat 60fps ustu 1080p high ayarlarda oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnieN kullanıcısına yanıt
    bu arada benim attığım sistemde ki gtx650 wowu çok rahat üst düzey ayarlarda kaldırır
  • teşekkürler arkadaşlar tüm yorumları değerlendiricem ve bir bilgisayar toplıcam en geç haftaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.