Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

quote:

dısarda bugün cok sorun yasadım düsündümde p2ktools ile sesle oynadım gecenin bir yarısı en son o aklıma geldi ondan dolayı oldu hallederim ben tekrardan p2k ile ugrastıgım icin sorunu hallederim diyorum insallah bu versiyonda genel olarak böyle bir problem yoktur neyse o versiyonu upload edersen daha saglıklı bir versiyonsa ona gecelim bizlerde iyi olur

Yukarıdaki mesajımda link verdim bahsettiğim versiyon için..

ok saol simdi baslıyorum islemlere

dostum saol senın versiyonumu yükliyim yoksa digerinimi nedersin güveniyormusun moda :]

Benimkini bir dene.. Beğenmezsen orijinalini yüklersin.. Benimkinde ayrıca dil paketi yüklemene de gerek yok..

tamam simdi indirip deniyorum sen o versiyondan farklı olarak neler yaptın pekii ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 10 Kasım 2006; 0:30:08 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 23:08:19 >
  • suan senin modladıgını yüklemeye basladım yarın aksama kadar kullanır bakarım uymazsa ilk verdiign yukardaki linkteki versiyona gecerim ki neden begenmiyim sen sorunları asagı yukarı biliyosun eminim yaptıgın daha iyi olmustur tekrardan saolasın buarada sesi nereye kadar arttırabilriiz p2k ile güzel birsey olmuyo 6 veya 7.kademede kesinlikle cızırtı oluyo programlarla bassları iyice kesicez yada baska birsey yapıcaz bu seferde kalite düsüyo kaliteyi bozmadan mümkün degil sanırım mevcut olan seste yeterli arkadaslar meraklanmayın....
  • quote:

suan senin modladıgını yüklemeye basladım yarın aksama kadar kullanır bakarım uymazsa ilk verdiign yukardaki linkteki versiyona gecerim ki neden begenmiyim sen sorunları asagı yukarı biliyosun eminim yaptıgın daha iyi olmustur tekrardan saolasın buarada sesi nereye kadar arttırabilriiz p2k ile güzel birsey olmuyo 6 veya 7.kademede kesinlikle cızırtı oluyo programlarla bassları iyice kesicez yada baska birsey yapıcaz bu seferde kalite düsüyo kaliteyi bozmadan mümkün degil sanırım mevcut olan seste yeterli arkadaslar meraklanmayın....

Yukarıda verdiğim versiyonlar optimal ses kalitesine sahip.. Kesinlikle versiyon yükledikten sonra sesle oynama artık.. Ahize sesi en iyi seviyede.. Daha fazlası yaramaz.. Aynı şekilde mp3 seslerini de daha fazla artırırsan cızırtı yapıyor.. Kısacası oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 10 Kasım 2006; 0:52:37 >

• seninkini yukledm cok guselde ingilizceden baska turkce yokmuuu!?_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: calvinob

seninkini yukledm cok guselde ingilizceden baska turkce yokmuuu!?_?

Benim verdiğimi yükleyince dili ingilizce mi oldu telin???
  • suan itibariyle yükledim sifreleri aklımdayken degistirdim problemsiz arkadaslar tavsiye ederim ses konusunda ahize yani deneme yaptım gercekten süper ellerine saglık birtek istegim var birdaha mod olayı düsünürsen sadece skin zenginligi tema zenginligi olursa cok seviniriz sanırım hepimiizzz :)
    yada artık eskisi kadar zor olmasa gerek skin yüklemek fikriniz varmı acaba ?
  • evettt
  • quote:

Orjinalden alıntı: calvinob

evettt

Ayarlardan dil seçeneklerine bak.. Türkçe olması lazım.. Yoksa 1. sayfadaki dil paketini yükle.. Yalnız nasıl oldu anlamadım, ilk verdiğim linktekini yükledin sen sanırım yani orijinalini
  • ahh ewett backuplı olanı yuklemeisimm ouff kafam durdu tabi bu swaatte nese indiriim simdi
  • quote:

suan itibariyle yükledim sifreleri aklımdayken degistirdim problemsiz arkadaslar tavsiye ederim ses konusunda ahize yani deneme yaptım gercekten süper ellerine saglık birtek istegim var birdaha mod olayı düsünürsen sadece skin zenginligi tema zenginligi olursa cok seviniriz sanırım hepimiizzz :)

Evet bu versiyon skin olarak biraz zayıf..
  • quote:

quote:

suan itibariyle yükledim sifreleri aklımdayken degistirdim problemsiz arkadaslar tavsiye ederim ses konusunda ahize yani deneme yaptım gercekten süper ellerine saglık birtek istegim var birdaha mod olayı düsünürsen sadece skin zenginligi tema zenginligi olursa cok seviniriz sanırım hepimiizzz :)

müsait bir zamanda elden gecirseniz diyorum

• quote:

quote:

quote:

müsait bir zamanda elden gecirseniz diyorum

Müsait bir zamanda hallederiz bunu da

• cok tesekkürler ilginiz icin

Monsterpack_vR47A_G_08.D9.3CR aksam bu versiyonu kurmustum skinlerde ilk 5in icinde mutlaka 3-4-5 bu 3ünden biri beyaz üzerine kırmızı agırlıklı ikonlar vardı tablo seklinde yine cok güzeldi o skini cok begenmistim hatırladıysanız onuda ekleyiverin
  • quote:

cok tesekkürler ilginiz icin

Monsterpack_vR47A_G_08.D9.3CR aksam bu versiyonu kurmustum skinlerde ilk 5in icinde mutlaka 3-4-5 bu 3ünden biri beyaz üzerine kırmızı agırlıklı ikonlar vardı tablo seklinde yine cok güzeldi o skini cok begenmistim hatırladıysanız onuda ekleyiverin

Ok. yabancı sitelerden ve forumlardan güzel skinler bulabilirsem eklemeye çalışırım..

• sağol planlamacı aldım versiyonları akşam yüklicem. ya benim tel kayıt dışı kaldı hiçbir hattı çalıştırmıyo. ikinci el almıştım. aldığım yere gittim adam açılacak dedi sizce açılma imkanı war mı. yoksa bende bozuk bir telefon var onunla klonlatmayı düşünüyorum oda ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama bakalım. planlamacı tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares666

sağol planlamacı aldım versiyonları akşam yüklicem. ya benim tel kayıt dışı kaldı hiçbir hattı çalıştırmıyo. ikinci el almıştım. aldığım yere gittim adam açılacak dedi sizce açılma imkanı war mı. yoksa bende bozuk bir telefon var onunla klonlatmayı düşünüyorum oda ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama bakalım. planlamacı tekrar teşekkürler.

Açılmaz kardeş.. Klonlatmayı dene bence.. Klonlama yapan telefoncular var
  • Arkadaşlar,

Dün gece linkini verdiğim ve şu anda benim de kullanmakta olduğum modlanmış versiyonu yükleyen arkadaşlardan biri sanırım bilmeden, benim mig33 hesabımı kullanarak kendi msn hesabına giriş yapmış..Bu arkadaştan ricam, bu mesajı okuduğunda bana pm atsın..

Versiyonu yedeklerken mig33'ü sıfırlamayı ve kendi bilgilerimi silmeyi unutmuşum.. Bu yüzden geçici bir süre için linki kaldırıyorum..
  • bende e398 i satıp sizin telden alcam ya sizin teller anladım kadarıyla birer canavar olmuş ses te ii miş bisim e398den kesin yüksek ve net çıkıyodur ii bi 2. el denk getirirsem alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan4848

bende e398 i satıp sizin telden alcam ya sizin teller anladım kadarıyla birer canavar olmuş ses te ii miş bisim e398den kesin yüksek ve net çıkıyodur ii bi 2. el denk getirirsem alcam

e398 motorolanın çok beğendiğim telefonlarından biri.. Ama, bence de artık telefonu değiştirme vaktin gelmiş.. Al bir V3i, bak keyfine

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.