Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ok tesekkur ederim..cok guzel isler cikartmissinz.telefonu sounsuzca flashladim..ellrinize saglik..ama pilim daha az gitmeye basladi.1 gun azaldi pil omrum neden oluyo olabilir aceba..?
  • rokr e2 Türkiyede piyasaya sunulmuş arkdaşlar gerçekten çok hoşuma giden telefonlardan birisi zaten hoşuma giden 2 tel var v3i ve rokr e2
  • @planlamacı, hocam yaptığın moda bayıldım. Yalnız ben dil dosyası yükledikten sonra telefon türkçe menüye sahip oldu.
    Yaptığın mod süper olmuş, fakat bir sorunum var ve ne yaptıysam düzeltemedim.

Rica etsem şu mesaj ,bluetooth, telefon rehberi yani yazı yazmak istediğim her yerde karşıma çıkan t9 olayından canımı nasıl kurtarabilirim onu bir söyleyebilir misin?
    Çünkü bundan önceki modda # ve 0 tuşlarıyla tek tek harf yazabilecek duruma geçebiliyordum ama bu modda bunu bir türlü beceremedim.

Gösterdiğin emek için binlerce teşekkür...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 15 Kasım 2006; 1:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stabilo

@planlamacı, hocam yaptığın moda bayıldım. Yalnız ben dil dosyası yükledikten sonra telefon türkçe menüye sahip oldu.
    Yaptığın mod süper olmuş, fakat bir sorunum var ve ne yaptıysam düzeltemedim.

Rica etsem şu mesaj ,bluetooth, telefon rehberi yani yazı yazmak istediğim her yerde karşıma çıkan t9 olayından canımı nasıl kurtarabilirim onu bir söyleyebilir misin?
    Çünkü bundan önceki modda # ve 0 tuşlarıyla tek tek harf yazabilecek duruma geçebiliyordum ama bu modda bunu bir türlü beceremedim.

Gösterdiğin emek için binlerce teşekkür...

Saygılarımla...

Dilinin İNG. olması normal.. Çünkü versiyonun orijinalini yükledin.. Modladığım versiyonun linkini mig33 programında kişisel bilgilerimi silmeden yedek aldığım için kaldırmak zorunda kaldım..Ama ikisi arasında çok da büyük bir fark yok, bişey kaybetmiş sayılmazsın..

Diğer sorun için pm attım..

• @planlamacı yukarıda yazmıstım ya sarj problemi yasadım ilk iki gece çözdüm bu isin neden kaynaklandıgını bana mesaj yada cagrı geldiginde 10 saniye sonra ısık sönüyo sonra tekrardan yanıyo ve sönmüyo kapagı acıp bakana kadar bunu nasıl halledicem ritim ısıkları falan kapattım ama fayda etmedi sen bir yardımcı olurmusun ...
    birde su t9 olayına bende pm istiyorum :] kafayı yiicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

@planlamacı yukarıda yazmıstım ya sarj problemi yasadım ilk iki gece çözdüm bu isin neden kaynaklandıgını bana mesaj yada cagrı geldiginde 10 saniye sonra ısık sönüyo sonra tekrardan yanıyo ve sönmüyo kapagı acıp bakana kadar bunu nasıl halledicem ritim ısıkları falan kapattım ama fayda etmedi sen bir yardımcı olurmusun ...

Başlangıç ayarında durum belirten ışığı kapat.. Ritim ışıklarını kapat..Bir de zil ayarında zil ışıkları seçeneği var, onu da kapatabilirsin.. Başka da bir ayar yok, ışık bildirimi ile ilgili..

t9 ile ilgili olarak yapman gereken, yazı veya mesaj yazdığın ekranda menü tuşuna basıp, giriş ayarında; birincil ayar olarak TAP Türkçeyi seçmek...İkincil ayar olarak ise gelişmiş tabı seçebilirsin... Sonra Giriş modunda birincil seçeneğini işaretle..

Bu ayarı mesaj, bluetooth, telefon rehberi vs.'de bir kez yaptığında buralara ikinci kez girdiğinde artık sözlük ile karşılaşmayacaksın..

Sözlük ile doğrudan metin girişi arasındaki geçişi yine aynı şekilde # tuşu ile, büyük küçük harf değişimini de 0 tuşu ile yapıyorsun.. Ama önce giriş modunu ve giriş ayarını yukarıda anlattığım şekilde ayarlaman gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 15 Kasım 2006; 15:33:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

@planlamacı yukarıda yazmıstım ya sarj problemi yasadım ilk iki gece çözdüm bu isin neden kaynaklandıgını bana mesaj yada cagrı geldiginde 10 saniye sonra ısık sönüyo sonra tekrardan yanıyo ve sönmüyo kapagı acıp bakana kadar bunu nasıl halledicem ritim ısıkları falan kapattım ama fayda etmedi sen bir yardımcı olurmusun ...

Başlangıç ayarında durum belirten ışığı kapat.. Ritim ışıklarını kapat..Bir de zil ayarında zil ışıkları seçeneği var, onu da kapatabilirsin.. Başka da bir ayar yok, ışık bildirimi ile ilgili..

t9 ile ilgili olarak yapman gereken, yazı veya mesaj yazdığın ekranda menü tuşuna basıp, giriş ayarında; birincil ayar olarak TAP Türkçeyi seçmek...İkincil ayar olarak ise gelişmiş tabı seçebilirsin... Sonra Giriş modunda birincil seçeneğini işaretle..

Bu ayarı mesaj, bluetooth, telefon rehberi vs.'de bir kez yaptığında buralara ikinci kez girdiğinde artık sözlük ile karşılaşmayacaksın..

Sözlük ile doğrudan metin girişi arasındaki geçişi yine aynı şekilde # tuşu ile, büyük küçük harf değişimini de 0 tuşu ile yapıyorsun.. Ama önce giriş modunu ve giriş ayarını yukarıda anlattığım şekilde ayarlaman gerekiyor..

her iki problemimide halletim cok saol dostum ben 2. problemi halletmistim ama mesajlarda halletmistim rehberdede aynı islemi yapmak gerekiyormus

• arkadaslar skin yükleme konusunda fikri olan yokmu
    @youonlyliveonce rehberler oldukca basarılı 1-2 simdi senden bir ricam olucak bircok arkadasım adına bu rica...
    skin yükleme konusuna girebilsek mümkünmüdür acaba ?

iyi geceler
  • quote:

arkadaslar skin yükleme konusunda fikri olan yokmu
    @youonlyliveonce rehberler oldukca basarılı 1-2 simdi senden bir ricam olucak bircok arkadasım adına bu rica...

iyi geceler

Skin yüklemek oldukça basit bir işlem.. Akşam kullandığım versiyonun bol skinli (yaklaşık 15 adet) halini link olarak koyucam.. Skin skin başımızın etini yedin, al sana skin kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Kasım 2006; 11:12:42 >

• quote:

quote:

arkadaslar skin yükleme konusunda fikri olan yokmu

iyi geceler

Skin yüklemek oldukça basit bir işlem.. Akşam kullandığım versiyonun bol skinli (yaklaşık 15 adet) halini link olarak koyucam.. Skin skin başımızın etini yedin, al sana skin kardeşim

günaydın dostum vallahi süper olur ya gercektende basınızı agrıttım ama bu versiyonda artık eksik kalmıycak indirmeyi düsünen arkadaslar aksam gelicek versiyonla yapsın bu isi birdaha dokunmalarına gerek kalmaz

ellerine sağlık

• Güzel ve farklı skinler bulmak zor oldu ama, elimden geldiğince seçici davranarak bu gece 7 adet skin yükledim telefonuma..Yedeğini alıp, linki en kısa zamanda vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 17:03:17 >
  • quote:

Güzel ve farklı skinler bulmak zor oldu ama, elimden geldiğince seçici davranarak bu gece 10 adet skin yükledim telefonuma..Yedeğini alıp, linki en kısa zamanda vericem

günaydın dostum cok saol yakında kusursuz bir versiyona sahip olucagız
  • Ya ben bu flash falan hepisini yükledim son verdiğiniz flash gayet güzelde ben burada sanki Bişey eksik gibi geldi itunes yok yav nere gitti bu itunes sordum evin heryerini aradım taradım bulamadım birde size sorayım dedim belki buralarda biyerdedir.
  • i-tunes için tuş takımındaki müzik (i-tunes) tuşunu kullanabilirsin.. Evet bu versiyonda i-tunes menüde yok ama biliyorsun i-tunes tuşu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 18 Kasım 2006; 20:16:12 >
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234
    Güvenlik kodu: 123456

Versiyonu yükledikten sonra bu kodları, kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirmeyi unutmayın..

Bu verdiğim sürümde, kapak açıkken dış ekranda görünen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80 boyutunda veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80 veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...

Güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:08:29 >

• Valla çok mersi tenkü teli yeni aldığım için okadar kavrayamadım olayı tabi :))) koskoca tuşu göremedimya yuh bana ya :)) birde programcı olucam oha bana öküzüm ben ya gene dumurdum oldum :))))
  • cok saol dostum eksiksiz versiyona sahip olduk arkadaslar cok iyi oldu skinler cok güzel
    ellerine ve emegine saglık
  • ben şeyi beceremedim elimdeki mp3leri zil olarak ayarlamadım ya attım diğer zillerin yanına ama melodi olarak görmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasamsin

ben şeyi beceremedim elimdeki mp3leri zil olarak ayarlamadım ya attım diğer zillerin yanına ama melodi olarak görmüyor...

MP3'leri zil sesi yapabilmek için telefon hafızasına atmalısın.. Hafıza kartındakileri görmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 25 Kasım 2006; 8:50:48 >
  • quote:

cok saol dostum eksiksiz versiyona sahip olduk arkadaslar cok iyi oldu skinler cok güzel
    ellerine ve emegine saglık

Rica ederim dostum, beğenmene sevindim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.