Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skinlerden sonra tuhaf bi şekilde telefon hafızasını rakamsal olarak daha küçük göstermeye başladı ama sakın telefon hafızası küçülmüş filan sanmayın, kapasite olarak telefon hafızasında değişen bir şey yok.. Skinleri sildiğim zaman rakamsal olarak da toplam hafıza tekrar eski haline yani yaklaşık 15 mb.'a dönüyor..

Bu arada bir skin dosyası ortalama 700-800 kb. yer kaplıyor hafızada arkadaşlar.. Tabii 1 mb. hatta 1,5 mb.'lık skinler de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 19 Kasım 2006; 15:39:19 >
  • en güze skinin adı Radiance
    bu skinleri hangi programla yükleyip siliyoruz p2ktools lamı yoksa başka bir programlamı?
    bide bu mesaj gönderirken hedefasında iletim raporunu evet seçmekmi gerekiyor bir kere ayarlasak her yolladığımız mesajda iletim raporu verse olmamı çokta güzel pekte güzel olmamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasamsin -- 19 Kasım 2006; 17:09:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Skinlerden sonra tuhaf bi şekilde telefon hafızasını rakamsal olarak daha küçük göstermeye başladı ama sakın telefon hafızası küçülmüş filan sanmayın, kapasite olarak telefon hafızasında değişen bir şey yok.. Skinleri sildiğim zaman rakamsal olarak da toplam hafıza tekrar eski haline yani yaklaşık 15 mb.'a dönüyor..

Bu arada bir skin dosyası ortalama 700-800 kb. yer kaplıyor hafızada arkadaşlar.. Tabii 1 mb. hatta 1,5 mb.'lık skinler de var..

sorun degil elbetteki o kadar skin ve oyun uygulama vs . yüklü elbetteki bunlar bir yer kaplıycak biz razıyız

• quote:

Orjinalden alıntı: pasamsin

en güze skinin adı Radiance
    bu skinleri hangi programla yükleyip siliyoruz p2ktools lamı yoksa başka bir programlamı?
    bide bu mesaj gönderirken hedefasında iletim raporunu evet seçmekmi gerekiyor bir kere ayarlasak her yolladığımız mesajda iletim raporu verse olmamı çokta güzel pekte güzel olmamı

Evet p2ktools ile yükleyip siliyoruz.. Silmek için refresh yap...folder tree'de c/mobile/skins klasörünü aç.. Silmek istediğin skinin üzerine gel.. Sağ tarafta skine ait dosyaları göreceksin.. Silmek istediğin skine ait dosyaların tümünü seç ve delete'a bas.. Yes to all diyerek dosyaları sil.. Ondan sonra dosyalarını sildiğin skin üzerinde sağ tıklayıp delete folder diyerek skinin klasörünü de sil..Refresh yap..Yukarıdan restarta basarak telefonu yeniden başlat..

İletim raporunu her mesaj için ayarlaman gerekiyor evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 19 Kasım 2006; 18:40:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Skinlerden sonra tuhaf bi şekilde telefon hafızasını rakamsal olarak daha küçük göstermeye başladı ama sakın telefon hafızası küçülmüş filan sanmayın, kapasite olarak telefon hafızasında değişen bir şey yok.. Skinleri sildiğim zaman rakamsal olarak da toplam hafıza tekrar eski haline yani yaklaşık 15 mb.'a dönüyor..

sorun degil elbetteki o kadar skin ve oyun uygulama vs . yüklü elbetteki bunlar bir yer kaplıycak biz razıyız

Ok.. İstersen yukarıda anlattığım şekilde, istediğin skin veya skinleri silerek telefon hafızasında yer açabilirsin..

Bu arada şu an için yeni bir versiyon yok arkadaşlar, ama takip ediyorum..Çıkar çıkmaz buraya koyacağım.. Yeni versiyonları buradan takip edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 19 Kasım 2006; 18:33:48 >

• quote:

Ultimate Drivers Pack driver linkine tıklıyorum sitenin anasayfasına yönlendiriyo bu programı temin edebilicegim baska bir link yokmu

uzun zaman oldu telle ugrasmayalı ilk cıktıgında almıstım v3i hala kullanıyorum ilk zamanlar e398e en uygun ses dosyasını benım telin icine atmıstımmm p2ktools ilede sesi arttırmıstım bunun dısında uzun zamandır birseyler yapmıyodumm birde bunları deneyelim .... su linki bir bulsam yapıcam amaa maaleseffki henüz bulamadım

evet ya ben de büyük bi hevesle açmıştım orda kaldı işlem şu linkleri bi güncelleyemezmisin hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

quote:

Ultimate Drivers Pack driver linkine tıklıyorum sitenin anasayfasına yönlendiriyo bu programı temin edebilicegim baska bir link yokmu

uzun zaman oldu telle ugrasmayalı ilk cıktıgında almıstım v3i hala kullanıyorum ilk zamanlar e398e en uygun ses dosyasını benım telin icine atmıstımmm p2ktools ilede sesi arttırmıstım bunun dısında uzun zamandır birseyler yapmıyodumm birde bunları deneyelim .... su linki bir bulsam yapıcam amaa maaleseffki henüz bulamadım

evet ya ben de büyük bi hevesle açmıştım orda kaldı işlem şu linkleri bi güncelleyemezmisin hocam

Aşağıda driverları ve telefonu nasıl tanıtacağını anlattım..

DRIVERLAR

1- Flashlama işlemine başlamadan önce p2k tools ve diğer p2k programlarını telefona tanıtmamız, başka bir anlatımla bu programların telefonu görmesini sağlamamız gerekiyor.. Bunun için de bazı driverlara ihtiyacımız var.. Öncelikle aşağıdaki linkten indireceğiniz MOTOROLA USB DRIVER v2.9'u kurun bilgisayarınıza..

http://rapid-share.com/files/925425/P2KDrivers2.9.zip.html

2- Bu driverı kurduktan sonra aşağıdaki linkten, içinde 6 adet driver dosyasının bulunduğu p2k driver paketini indirin.. Bu driverları klasöre çıkarın ve klasör içindeki dosyaların tümünü kes yaparak bilgisayarınızdaki C:\WINDOWS\system32\drivers klasörünün içine yapıştırın.. Bu işlem sırasında bu dosyalar zaten mevcut uyarısı alırsanız tümüne evet deyin..

http://rapid-share.com/files/926352/P2K_6Drivers.rar.html

3- Aşağıdaki linkten p2ktools v0.8.6 programını indirin..

http://rapid-share.com/files/928054/P2KTools_v0.8.6.rar.html

rar dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkarın.. p2ktools klasörüne girin... p2ktools.exe dosyasına tıklayarak programı çalıştırın..Telefonunuzda usb ayarlarından varsayılan bağlantıyı DATA/FAX BAĞLANTISI olarak seçin ve telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlayın.. Sağ alt köşede saatin bulunduğu yerde yeni donanım bulundu yazması gerekiyor.. Bu uyarıdan sonra karşınıza donanım ekleme sihirbazı çıkacak.. Burada sırasıyla; hayır bu kez değil-listeden veya belirli bir konumdan seç seçeneklerini işaretleyip gözattan driverların bulunduğu C:\WINDOWS\system32\drivers klasörünü gösterin ve ileri diyerek driverı yükleyin.. Bu yüklemeden sonra çıkan her yeni donanım bulundu uyarısında aynı işlemi tekrarlayın.. Bu işlemlerle 3 adet motorola usb aygıtını bilgisayara tanıtmış oluyoruz..

1-Accessories Interface
    2-Data Logging MCU Interface . . .
    3-Test Command Interface

• Telefona Mesaj Geldimi Kapak Kapalıda olsa iç ekranın ışığı yanıyor dış ekranla birlikte ve hiç sönmüyor mesajı okuyana kadar :)) Bu sizce bir hatamı bence hata :)
  • quote:

Telefona Mesaj Geldimi Kapak Kapalıda olsa iç ekranın ışığı yanıyor dış ekranla birlikte ve hiç sönmüyor mesajı okuyana kadar :)) Bu sizce bir hatamı bence hata :)

Evet bu benim de dikkatimi çekti..İşe yarar mı bilimyorum ama, mesajlar menüsü mesaj kurulumunda uyarı diye bir seçenek var.. Bu ayarı kapalı duruma getirirsen sanırım ışık yanmayacak artık.. Ben de bu ayarı yeni farkettim, bu yüzden işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Kasım 2006; 18:56:27 >
  • Valla Bişeye Yaramadı Gece Telefonumu Kapatır Oldum Mesaj Falan Geliyor :)) Sabaha Kadar ışık yanıyor Bir Kalkıyorum Şarjı bitmiş. Telefonun Şuan En Kötü Yönlerini yazayım sırasıyla.

Mesaj Gönderirken İletim Raporu Ayarını her seferinde yapmak Adeta bir işkence.
    Mesaj Geldiğinde Işığın hiç sönmemesi.
    Mesaj Gönderirken Telefon Defterinden seçeceğiniz numarayı göremeyip Sadece ismi Görme. hele Aynı Kişinin 5 tane numarası varsa.
    Aynı Şey Rehberdede var bak demek gerekiyor.
    Birde AIM Menüsünün Ne işe yaradığını halen anlamış değilim telefonu alırken messenger falan diyordu Messenger için bir java uygulaması kullanıyoruz buda enteresan mesela Telefon diğer Genel özellikleriyle Mükemmel denebilir ses olsun görüntü shekil olsun tarz olsun zaaaaariflik olsun muhteşem he bu özelliklerle bu telefona katlanılırmı şuan halen bilemiyorum bunları düzeltemessem tekmeyi atıcam telefona :) telefonla bir zor arama yapıyorum :)))

• Evet hak veriyorum sana.. Bu yazdıkların V3i'nin kötü yanları..

1. İletim raporunu sürekli açık hale getirmenin şu an için bir yolu yok.. Yabancı forumlardan da takip ediyorum ve buna bir çözüm yolu bulamamışlar henüz..

2. Mesaj geldiğinde ışığın yanması sorununu araştırıyorum..

3. Evet mesaj gönderirken hangi numaraya gittiğini göremiyorsun ve uyuz bir özellik bu da.. Ancak rehberde numaraları hangi sırayla dizdiğini bilirsen bir nebze de olsa yardımı olabilir.. Örneğin Ahmet'in 5 numarası var.. Bu numaraların sırası için rehberde Ahmet üzerine gelip menüden birincil ayarlayı seçiyorsun.. Burada rehberi açtığında veya mesaj gönderirken en başta görünmesini istediğin numarayı işaretle.. Diğer numaraların sırasını ise ezberlemen gerekiyor.. Şöyle yapabilirsin.. Bir kişinin 3 tane farklı hattı varsa bunların sırasını 505, 532, 542 gibi aklında kalabilecek bir şekilde ayarlayabilirsin..

AIM, dediğin gibi messenger amaçlı hazırlanmış bir özellik.. mig33 kullandığım için AIM'le hiç uğraşmadım ama mig33 messenger için yeterince iyi bir program.. Bu yüzden ihtiyaç duymadım hiç AIM'e..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 25 Kasım 2006; 8:54:16 >

• quote:

Valla Bişeye Yaramadı Gece Telefonumu Kapatır Oldum Mesaj Falan Geliyor :)) Sabaha Kadar ışık yanıyor Bir Kalkıyorum Şarjı bitmiş. Telefonun Şuan En Kötü Yönlerini yazayım sırasıyla.

Mesaj Gönderirken İletim Raporu Ayarını her seferinde yapmak Adeta bir işkence.
    Mesaj Geldiğinde Işığın hiç sönmemesi.
    Mesaj Gönderirken Telefon Defterinden seçeceğiniz numarayı göremeyip Sadece ismi Görme. hele Aynı Kişinin 5 tane numarası varsa.
    Aynı Şey Rehberdede var bak demek gerekiyor.
    Birde AIM Menüsünün Ne işe yaradığını halen anlamış değilim telefonu alırken messenger falan diyordu Messenger için bir java uygulaması kullanıyoruz buda enteresan mesela Telefon diğer Genel özellikleriyle Mükemmel denebilir ses olsun görüntü shekil olsun tarz olsun zaaaaariflik olsun muhteşem he bu özelliklerle bu telefona katlanılırmı şuan halen bilemiyorum bunları düzeltemessem tekmeyi atıcam telefona :) telefonla bir zor arama yapıyorum :)))

Kapak kapalı iken mesaj geldiğinde ışığın hiç sönmemesi sorununu çözdüm.. Birazdan detaylı açıklama yapıcam dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 17:06:13 >

• ben bu java uygulamasını sevmedim bence bu IM olayını çözmek lazım yazışmak çok zor oluyor yoksa nokiadaki gibi olmalı mesela agilemessenger gibi olsa sorun yok süper yazılım :) Agileyi yapandan allah razı olsun demiştirim çoğu zaman telefon numaraların gözüktüğü skinmi aricam şimdi :) yav telefon değil mübarek 100 bilinmeyenli denklem gibi bitarafını düzeltiyorsun bitarafını yapıyorsun sadece eğlence aslında boş olsam hepsini yapıcam okadar yoğunumki işlerden kafayı yemek üzereyim saat kaç oldu işte ancak yazabildim. Detaylı açıklamayı bekliyoruz. sabırsızlıkla.
  • quote:

ben bu java uygulamasını sevmedim bence bu IM olayını çözmek lazım yazışmak çok zor oluyor yoksa nokiadaki gibi olmalı mesela agilemessenger gibi olsa sorun yok süper yazılım :) Agileyi yapandan allah razı olsun demiştirim çoğu zaman telefon numaraların gözüktüğü skinmi aricam şimdi :) yav telefon değil mübarek 100 bilinmeyenli denklem gibi bitarafını düzeltiyorsun bitarafını yapıyorsun sadece eğlence aslında boş olsam hepsini yapıcam okadar yoğunumki işlerden kafayı yemek üzereyim saat kaç oldu işte ancak yazabildim. Detaylı açıklamayı bekliyoruz. sabırsızlıkla.

Hepsi çözülebilecek sorunlar aslında.. Mesela artık ışık yanmıyor bende.. Bunun için menü-ayarlar-başlangıç ayarındaki durum belirten ışığı tamamen menüden çıkarmak gerekiyor.. Saçma belki ama bu ayarı kapalı duruma getirmek yetmiyor.. Menüden çıkarmak için bazı programlarla birkaç işlem yapmak gerekiyor.. Ama versiyonumum yedeğini alıp link vereceğim yine...

Çok güzel bir özellik daha ekledim.. Onu da açıklayacağım sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 17:07:10 >

• he unutmadan telefonu açarken kapatırken bikini bir kızlar çıkıyor kız arkadaşıma rezil oldum.... Nerden kaldırıldığınıda bulamadım.... Skinin adı Radiance
  • quote:

he unutmadan telefonu açarken kapatırken bikini bir kızlar çıkıyor kız arkadaşıma rezil oldum.... Nerden kaldırıldığınıda bulamadım.... Skinin adı Radiance

Deme yaa... Ayıp olmuş hakkaten Yalnız o kızların skinle bir ilgisi yok.. Hangi skini kullanırsan kullan çıkar onlar.. Peki, senin için onları da çıkarıyorum dostum
  • Eyvallah allah razı olsun :))
  • Beklettim seni biraz ama yedeği aldım, şimdi rapide upload ediyorum..
  • Bu vereceğim yedekle A1R'deki bugları minimuma indirmiş olduk.. Gerçekten de A1R versiyonu, Amerikalıların sadece MOTOROLA telefonları tartıştığı motox forumunda da en stabil ve sorunsuz versiyon olarak kabul ediliyor..
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234
    Güvenlik kodu: 123456

Bu verdiğim sürümde, hafıza kartında resimler klasörüne yükleyeceğin gif formatındaki bir resme c ismini vererek, bu resmin kapak açıkken dış ekranda görünmesini sağlayabilirsin..Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp aç.. Bu resimlerin 96x80 veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:09:29 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.