Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi kapak açıkken dış ekranda görülen resmi istediğin zaman kendin belirleyebileceksin artık.. Hafıza kartına yukarıda açıkladığım özelliklerde birkaç tane resim at.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinin adını c yap.. Telefonu kapatıp aç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 25 Kasım 2006; 0:49:06 >
  • Eline Sağlık Güzel Olmuş Baya Da Dediğim Eksiklikleri çözmek lazım hangi programla yazmışlar bu zımbırtıyı aceba bu mesaj gönderimi olayına tilt oluyom :) Her seferinde ayarla ayarla ayarla bezdim valla :))) kız arkadaşımdan soğudum mesaj atmak işkence :)))
  • Bide Mesaj Ayarlarında GPRS Kullanarak gönder kısmı kaybolmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasamsin

Bide Mesaj Ayarlarında GPRS Kullanarak gönder kısmı kaybolmuş.

Bunu hatırlayamadım.. Hangi menüde ne zaman çıkıyordu gprs ile gönder seçeneği??
  • valla hatırladığım kadarıyla mesaj menüsündeydi ama kullanım klavuzuna bakarım....
    Valla gözünü sevdiğimin iletim raporu nerde :)))
  • arkadaşlar ben de yeni v3i aldım ve flashlamaya calısıyorum. ancak daha yedek alma asamasında problem yasıyorum. daha dogrusu bilgisayara tanıtamıyorum bir türlü telefonu. iki ayrı bilgisayarda denedim. planlamacı, 3 farklı yazılımın bulunduğuna ilişkin balon cıkacak demiş ama bende yalnızca motorola phone (v3i itunes) bulundu deyip motorola usb modem yükleniyor diyor. sonucta kurduktan sonra da v3iflexbackupı calıstırınca unable to find any valid interfaces diyor. nerede hata yapıyorum. deli olacam. nolur biri yardım etsin bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

arkadaşlar ben de yeni v3i aldım ve flashlamaya calısıyorum. ancak daha yedek alma asamasında problem yasıyorum. daha dogrusu bilgisayara tanıtamıyorum bir türlü telefonu. iki ayrı bilgisayarda denedim. planlamacı, 3 farklı yazılımın bulunduğuna ilişkin balon cıkacak demiş ama bende yalnızca motorola phone (v3i itunes) bulundu deyip motorola usb modem yükleniyor diyor. sonucta kurduktan sonra da v3iflexbackupı calıstırınca unable to find any valid interfaces diyor. nerede hata yapıyorum. deli olacam. **** biri yardım etsin bana.

Verdiğim driverları indirip anlattığım şekilde kurdun mu?? motorola usb driver v2.9'u indirp kur.. 6 driverı kesip bilgisayarında c\windows\system32\drivers klasörünün içine yapıştır..Bunlardan sonra p2ktools programını indirip .exe dosyasına tıklayıp bu programı aç.. Telefonun bağlantı ayarlarından data/fax bağlantısını seçip telefonu data kablosu ile bilgisayara bağla..Yeni donanım bulundu yazdığında donanım ekleme sihirbazı gözattan dirverların yerini gösterip donanımları tanıt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Kasım 2006; 19:34:19 >

• quote:

valla hatırladığım kadarıyla mesaj menüsündeydi ama kullanım klavuzuna bakarım....
    Valla gözünü sevdiğimin iletim raporu nerde :)))

İletim raporu herkesin sorunu ama bunun için bir modlama bulunamadı şimdiye kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 16:59:20 >
  • @youonlyliveonce,

Kardeş nerelerdesin yaa.. Uzun zamandır yoktun.. Hoşgeldin..
  • merhaba, kusura bakmayın uzun zamandır bakamadım işlerim yoğun, konu almış yürümüş bakıyorum, baya ilgi var, planlamacı iyi idare etmişsin konuyu eline sağlık

bir çok arkadaşdan PM gelmiş, rehberden alıntı yapmak isteyenler var, link verirseniz sevinirm onun dışında tabi ki kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youonlyliveonce -- 26 Kasım 2006; 20:18:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: youonlyliveonce

merhaba, kusura bakmayın uzun zamandır bakamadım işlerim yoğun, konu almış yürümüş bakıyorum, baya ilgi var, planlamacı iyi idare etmişsin konuyu eline sağlık

Sağol..Elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.. Tam kusursuz bir versiyon yaptık derken yeni şeyler öğreniyorum ve tekrar başa dönüyoruz..
  • planlamacı cabuk cevabın için tesekkur ederim..ama inan olmuyor ya. bu p2ktoolsu acıyorum ama sürekli disconnected. bulduğu tek donanım ise dediğim gibi motorola phone (v3i itunes). bir türlü p2ktoolsu connected yapamıyorum. neden olabilir bilemiyorum hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

planlamacı cabuk cevabın için tesekkur ederim..ama inan olmuyor ya. bu p2ktoolsu acıyorum ama sürekli disconnected. bulduğu tek donanım ise dediğim gibi motorola phone (v3i itunes). bir türlü p2ktoolsu connected yapamıyorum. neden olabilir bilemiyorum hiç.

Motorola usb driver 2.9'u indirdikten sonra bu driverı setupuna çift tıklayarak kurman gerekiyor.. Diğer driverları da dediğim şekilde windows system32 drivers klasörünün içine kes yapıştır yapıyorsun..Kopyala yapıştır değil, kes yapıştır yap.. 6 driverı klasör olarak değil, tek tek veya tümünü seçip kes yaparak atıyorsun windows system 32 drivers içine.. Bu tür ufak ayrıntıları yanlış yapmış olabilirsin.. Bunlara dikkat et..

Olmuyorsa, bilgisayarında telefon ve modem seçenekleri modemler sekmesindeki motorola usb modemi kaldır.. Aygıt yöneticisinde de telefon bilgisayara bağlı iken, motorolaya ait ne varsa kaldır..Herşeyi kaldırdıktan sonra önce telefonla verilen cd'yi kullanarak motorola phone (v3i itunes)'u tanıt bilgisayara.. Daha sonra p2ktoolsu tanıtma işlemine geç.. Yani usb driver 2.9'u kur.. 6 driverı kesip yapıştır.. p2ktoolsu aç..Yukarıda anlattığım işlemleri yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Kasım 2006; 9:22:35 >

• arkadaslar yabancı sitelerin hemen hepsinde 1gb desteklediği soleniyo deneyen varmı acaba oleyse süper
  • Valla MP4 Yaptım GPRS ile SMS Yollamayı Buldum Ama İletim Raporu maaaaalesssefff halen bulamadım patatessss... Default olarak ayarlanmıyor..
  • gprs ile sms yollama seçeneği için ne yapmak gerekiyor?? mesaj kurulum menüsünde, yazılı mesaj ayarında olacak sanırım bu seçenek ama ben bulamadım nasıl yapılacağını.. seem 0032_0001'de böyle bir seçenek var evet ama ilgili bit işaretli olmasına rağmen menüde gprs ile gönder çıkmıyor.. Nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim dostum..

Edit: Hallettim tamam.. offset 62-check bit 4 and bit 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 29 Kasım 2006; 19:55:08 >
  • Şimdi gördüm Aveada çok işe yarıyor GPRS olayı smsler 1 kontore gidiyor hatta kontor bittiğinde gprs simgesi olduğu sürece sms atabiliyorsunuz.

onu geçtimda bu seemlerde sms delivery report kısmını bulamadım yahu bu seemlerde 3d bilmemne yazıyordu yabancı forumlarda ama bulamadım yahu onlar pk2tools la yapmışlar öyle bir seem yok p2ktoolsda enteresan yani bunu yapamassam çıldırıcam bide sms kutusu çabuk doluyor yahu onuda anlamadım telefonda tuttuğu halde doluyor hemen 60 tane smsde..
  • quote:

Şimdi gördüm Aveada çok işe yarıyor GPRS olayı smsler 1 kontore gidiyor hatta kontor bittiğinde gprs simgesi olduğu sürece sms atabiliyorsunuz.

onu geçtimda bu seemlerde sms delivery report kısmını bulamadım yahu bu seemlerde 3d bilmemne yazıyordu yabancı forumlarda ama bulamadım yahu onlar pk2tools la yapmışlar öyle bir seem yok p2ktoolsda enteresan yani bunu yapamassam çıldırıcam bide sms kutusu çabuk doluyor yahu onuda anlamadım telefonda tuttuğu halde doluyor hemen 60 tane smsde..

sms dağıtım raporunu sürekli yapmak mümkün değil.. p2ktools'da diğer özellikler-message menüsünde var bu özellik ama işaretli zaten.. Bu seçeneği işaretlemediğin zaman teslim raporu menüden kalkıyor.. İşaretlediğinde ise her mesajda ayarlaman gerekiyor.. Sürekli evet yapmak mümkün olsaydı şimdiye kadar bulunurdu nasıl yapılacağı.. Yok deyip kabullenmekten başka yapacak birşey yok gibi..

Ama motorolanın niçin böyle bir temel özelliği telefona koymadığı da ayrı bir soru.. Bugün en basit telefonda bile sms teslim raporunu sürekli açık yapabiliyorken bu telefonda olmaması çok saçma.. Motorola'ya Sırf bu yüzden bu telefonu almaktan vazgeçebilecek insanlar varken

• gerekiyorsa oturup telefonu yeniden programlarım ama bu özelliği istiyorum inadı istiyorum yahu bu seem i yazılabilir hale getirmek lazım anladığım kadarıyla RAM ROM OLayı okunabilir kısma koymuşlar sanırım ben biraz cebelleşeyim şununla ya telefon elimde kalacak yada motorola :))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.